- 18 Nisan 2013
- 96
- 19
-
- Konu Sahibi ayyildiz8920
sonunu merak ettim ayrıldınız mı, birlikte misiniz 1 yıl olmuş. kendi adıma konuşayım open-minded dedikleri cinsten olsam bile beynim ve midem kaldırmazdı bunu (allah korusun zamanın ne göstereceği bilinmez ama). üstelik benimkine de hiç yakışmaz diyerek yersiz bir espri yapayım.
Arkadaşlar yardım edin,ben şimdi napıcam
ne oldu ki?
7 yıldır birlikteydik,beni terkettikendimi çok kötü hissediyorum
Sebep neydi,neden ayrıldınız?
Başlığı okurken epey güldüm ama sonra empati yaptım , oldum olası adam gibi adam olması gerektiğini savundum evleneceğim adam ,
hayat kolay değil zayıf noktalar çekilmiyor , bir bakmışsın ,yıllar sonra emek verdiğin adam seni terk etmiş, sen yalnız kalmışsın,
bundan dolayı güvenim sarılırdı ve kendimi 2 planda his edip bu adamı o beni terk etmeden ben onu terk ederdim
canım bizim şirkette de var öyle biz ona xxx bey diyoruz tesadufen fake hesabını bulduk aynı senin dediğin gibi ful makyaj mini elbise topuklu ayakkabı bacaklar alınmış falan yuh dedim rahat 10 dk baka kaldım
3 yıldır yurtdışında yaşıyordu,ben de senede 2-3 defa onun yanına gidiyordum,planlarımızda evlenip hayatımıza yurtdışında devam edecektik..sıkıldığını vazgeçtiğini söyledi35 yaşımda yapayalnız kaldım
yani erkeksi kadınlardan ?