- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- Konu Sahibi ayyildiz8920
eeee ozaman neden kadın kıyafetleri giyiyor anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiziksel olarak feminen ve güzel kadınlardan hoşlanıyor ve de yatakta hükmeden kadınlardan hoşlanıyor
binicen sırtına vurucan kırbacııııHükmeden kadın ne demek yahu bu?! Cimsellik demek mutlu edebilmek ve mutlu olabimek demek gerisi sapıklıktır
Hükmeden kadın ne demek yahu bu?! Cimsellik demek mutlu edebilmek ve mutlu olabimek demek gerisi sapıklıktır
7 sene uzun süre gerçekten sevmiş olsaydı seni bırakmazdı.
Hayat zor o adamdan da koca olmazmış. Yazık olmamış sana... Ne yanlızlığı zaten 3 senedir sen yanlızmışın...
Fiziksel olarak feminen ve güzel kadınlardan hoşlanıyor ve de yatakta hükmeden kadınlardan hoşlanıyor
neee o ne yaaaaa bekaret kemerdemiymişşşşErkek bekaret kemeri,strapon vs öyle şeyler var işte..
sorma kızzz daha neler duyucazzzz anammmmmmAnam şok oldum Allah kimseye yaşatmasın ama ben sen durumunda olsaydım sanırım ayrılırdım başıma gelmediği İçin bişe diyemiycem gerçi
bu konuyu açtıktan sonra çok sorun yaşadık ayrıldık tekrar birleştik ayrıldık tekrar derkenn devam ettikk ama hiçbir şey eskisi gibi olmadı tabii ki de. amacım onu bu şeyin içinden kurtarmaktı. kurtulduğunu zannediyorum.. ama mayıs gibi eski eşiyle görüştüğünü duydumm, bi şekilde öğrendim yine ayrılmak istedimm o ise bana karşı olan sevgisini ispat etmek için yaşadığı memleketi evini işini herşeyini bırakıp kendi memleketimize geri döndü, ben hala başka şehirdeykenn. dersanaye kayıt oldu memurluğa hazırlanmaya başladıı. birkaç ay daha devam ettim. ama sizlerin çoğunuzun dediği gibi miğdem kaldırmadı hiçbir zaman zaten telefonla ilerleyen bi ilişkiydi görüştüğümüz zamanlar çok kısıtlıydı. heleki memlekete dönünce şehirlerimizin arasındaki mesafe farkı daha çok arttı.
SONUÇ OLARAK,
onu o pisliğin içinden çektiğimi düşünüyorum, o şehirden kurtulmasına vesile olduğumu düşünüyorum, yeni bir hayat kurmak için onu heveslendirdiğimi düşünüyorum. şu anda ailesiyle aynı evde yaşıyor ve kpss ye hazırlanıyor. ve evet ONDAN AYRILDIM. şu an normal bi erkek arkadaşım var erkek gibi bi erkek ve çok mutluyumm. ama diğerini o dönemlerde bırakmadığım için de asla üzülmüyordum, çünkü onu o pisliğin içinde bırakamazdım. belki tekrar başlar belki hiç vazgeçmemiştir bilemem ama ben vazgeçmesi için elimden geleni yaptım. içim rahatt. önemli olanda buydu benim için. geriye dönüp acaba dememek.
dediğim gibi SONUÇ MUTLU SON. tabi BENİM İÇİN
bu konuyla ilgili gazetede epey uzunca bir röportaj okumuştum.
böyle erkekler normal hayatlarında asla bu tarz eğilimlerini belli etmezlermiş.
içlerinde üst düzey yaşını başını almış yöneticiler bile varmış.
yerinde olsam bir daha yapmayacağına güvenemezdim.