- Emoji Skoru
- 7.973
- Puanlar
- 158
Bir şekilde soyleyeceksin. mesela ben onunla yalnız kalmak istiyorum gibi sizinle gelmeyecek.nasıl önünü alabilirim ki açık açık söylemeli miyim sizce? kıza ne diyeceğim ki , sevgilimin senden hoşlandığını düşünüyorum uzak dur mu diyeceğim. ben onda bişey hissetmedim ki , erkek arkadasım beni kıllandırıyor
evet çok konuşkan birisi, biz başbaşa dışarı çıktığımızda bile yan masadakilerle tanışabiliyoruz birden aniden.. Konuşkan olmasına sıcak kanlı ve insanlarla ilişki kurmak istemesine lafım yok.. ben onun o özelliğini anladım.. ama o gün arkadasıma gereğinden fazla ilgili olması beni rahatsız etmişti ve bugun numarasını istemesi beni daha çok işkillendirdi..
Konuyu burada kapatmam yeterli olu mu bilmiyorum.. Söylememelimiyiz sizce birşeyler rahatsız olduğum bu konu hakında?
En yakın arkadaşım kardeşim dediğim kişi beni sevgilisiyle tanıştırmıştı çok samimi falan davranmıştı enişte bey.ilk araları bozulduğunda beni arayıp ilanı aşk etmişti.kiza söylesem hayatta inanmazdı bana öyle gözü kör olmuştu.evlendiler tabi.nikah şahidi ben oldum bide.kina gecesinde bile abuk sabuk konuşmuştu adam bana.neyse bunları niye anlattım dersen.bizim enistede benim numaramı istemiş arkadaşımdan bizimki vermiş.sonuc bukızlar , onun yaptığının çok abzürt olduğunun ve ben dahil tüm kadınların bundan rahatsız olacağının farkındayım. Belliki çok değer birisi değil hatta bu kadar düşünmeye çünkü bu yüzden benim kaç gün beynimi meşgul etti ve canımı sıktı. anormal bir ilgisi vardı bana göre o akşam arkadasıma ve bugunde numarasını istemesi tuzu biberi oldu..ve ben birşeyler demek istiyorum edepli ama acık ne diyebilirim yardım edin bana lütfen
Onu kaybetmek pahasına adamın ne mal olduğunu anlatırdım ben olsaydım.. kardeşim dediğim biriyse hele bu.. yine de evlencekse keyfi bilirdi ben üstüme düşeni yapardım.. nasıl sessiz kaldınız kiEn yakın arkadaşım kardeşim dediğim kişi beni sevgilisiyle tanıştırmıştı çok samimi falan davranmıştı enişte bey.ilk araları bozulduğunda beni arayıp ilanı aşk etmişti.kiza söylesem hayatta inanmazdı bana öyle gözü kör olmuştu.evlendiler tabi.nikah şahidi ben oldum bide.kina gecesinde bile abuk sabuk konuşmuştu adam bana.neyse bunları niye anlattım dersen.bizim enistede benim numaramı istemiş arkadaşımdan bizimki vermiş.sonuc bu
Onu kaybetmekten korkmadim ki.suclu duruma düşmekten korktum.cunku adam daha önce yine en yakın arkadaşımıza aynısını yaptı.o kız susmadi söyledi.bizim arkadaş tuttu kızı k....r ilan etti.sevgilisini korudu.cunku kendini onunla evlenmek zorunda hissediyordu.hamilelik olayı vardı.ben ne dersem deyim o sevgilisini haklı bulacaktı.Onu kaybetmek pahasına adamın ne mal olduğunu anlatırdım ben olsaydım.. kardeşim dediğim biriyse hele bu.. yine de evlencekse keyfi bilirdi ben üstüme düşeni yapardım.. nasıl sessiz kaldınız ki
Layığını bulmuş o zaman..Onu kaybetmekten korkmadim ki.suclu duruma düşmekten korktum.cunku adam daha önce yine en yakın arkadaşımıza aynısını yaptı.o kız susmadi söyledi.bizim arkadaş tuttu kızı k....r ilan etti.sevgilisini korudu.cunku kendini onunla evlenmek zorunda hissediyordu.hamilelik olayı vardı.ben ne dersem deyim o sevgilisini haklı bulacaktı.
Fazla irtibatim yok artık ama sanırım layigini bulan adam oldu.bizim arkadaş evliyken aldatmış onu.suan evliler hala ama son durumları ne bilmiyorumLayığını bulmuş o zaman..
Uwww dallası geçti.. şok üstüne şok oldum Allah muhafaza :)Fazla irtibatim yok artık ama sanırım layigini bulan adam oldu.bizim arkadaş evliyken aldatmış onu.suan evliler hala ama son durumları ne bilmiyorum
SormaUwww dallası geçti.. şok üstüne şok oldum Allah muhafaza :)
ciddne açık ve net şuan bu okuduklarımdanda bu nu anladım... ama bişey demek istiyorum.. salak olmadığımı bilmesini, herşeyi anladığımı bilmesini istiyorum ve bitirmek istiyorum..cidden çok zoruma gitti. ama ne diyeceğimi nasıl cümle kuracağımı onun piliğini nasıl yüzüne vuracagımı bilmiyorum.. hem sakin hem edepli em gururlu yazmak istiyorum. cümlelerimi toparlayamıyorum..lütfen bana yardım edinaçıkça söylersen reddedecek ki
kim suçunu kabullenmiş şimdiye dek böyle şeylerde
üste de çıkar haksız bile bulursun kendini en sonunda
senin yerinde olsam önce bu gece bir uyurum azıcık kendime zaman veririmciddne açık ve net şuan bu okuduklarımdanda bu nu anladım... ama bişey demek istiyorum.. salak olmadığımı bilmesini, herşeyi anladığımı bilmesini istiyorum ve bitirmek istiyorum..cidden çok zoruma gitti. ama ne diyeceğimi nasıl cümle kuracağımı onun piliğini nasıl yüzüne vuracagımı bilmiyorum.. hem sakin hem edepli em gururlu yazmak istiyorum. cümlelerimi toparlayamıyorum..lütfen bana yardım edin
ciddne açık ve net şuan bu okuduklarımdanda bu nu anladım... ama bişey demek istiyorum.. salak olmadığımı bilmesini, herşeyi anladığımı bilmesini istiyorum ve bitirmek istiyorum..cidden çok zoruma gitti. ama ne diyeceğimi nasıl cümle kuracağımı onun piliğini nasıl yüzüne vuracagımı bilmiyorum.. hem sakin hem edepli em gururlu yazmak istiyorum. cümlelerimi toparlayamıyorum..lütfen bana yardım edin
cidden bekliyorum ama lütfen bana yardım edin bu konuda.. çoğu zzaman kendi yazdığım şeylerde pişman oluyorum.. şuan ilk defa böyle birşey başıma geliyor ilk defa bu hislere kapılıyorum ve kendimi küçük düşürmeden bişeyler yapmak istiyorum.. birşeyler diyeyim ve bana cevap bile yazamasın..Benim salak olmadığımı anlasınBu adama en sağlam en sarsıcı ve en okkalı cevabıMissCherryBlossom verir se, banlanmamak icin yazmak istemeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?