Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse ya
Adamin sagligi yerinde olsun yeter bana varsin terk etsin demistiniz konu sahibi
Adam sag. İstese size ulasabilirmis de,daha ne?
İlle adamin Topkapi Sarayinda supurgeci veya cayci-hademe oldugu bagira bagira ortaya ciksin mi istiyorsunuz nedir anlamadim ki?

attıgı resımler sosyal medyasında eklı olan bırınınde olabılır anlık storyler facebook paylasımları dunyada 9 mılyara yakın ınsan var sakamısın konu sahıbı ? nasıl tanımadıgın gorusmedıgın adam hakkında bukadar emınsın pes

İst heryeri tarihi eser. Hanfendi burda herkez size yardımcı olmaya calışıyor bariz kandırılmışsınız dedikçe millete kızıyosunuz.
Bakın sizin görmek istemiyorsunuz. Sevgiliniz bi şantiyede kazı çalışmalarında bulunuyor belliki sizin demenize göre. Orda işçi muhtemelen ve bi evdede arkadaşıyla konaklıyor. Genelde şantiye odaları ranzalı olur 2 kişilik yada 4. Sevgiliniz sanırım izne ayrılmış ve eşini ziyarete gitmiş. Sizede böyle bir yalan uydurmuş. Siz niye buna inanmak istemiyorsunuz.

Konu sahibinin ısrarı ruhumu sıktı.Adam kesin evli.Şantiyede ya da otelde çalışıyor ve yurt gibi ranzalı bir yerde kalıyor ailesinden uzakta.İşi bitti ailesinin yanına döndü , konu sahibiyle de iletişimi kesti.

Bence adam otelde çalışıyor , yaz bitince işi de bitti ve memleketine falan döndü.

Konu sahibi bi arkadaş yazmış adam iş yerindeymiş verdiginiz isim yani başına bi iş gelmemiş kandırılmışsın hala anlamadın mı ?

Hani mescitti "askim müzenin yaninda mescit var" diye yutturmamişmiydi?

Konu fake yada değil bilmem ama zaman geçirmek için süper. Heycan, entrika ve en önemlisi geyik var.
O gun kendisi bana bir kac foto atti.Ordaki caminin de resmini atti, bunu da . Burda cami var dedi. Yani anliycaginiz orda muze de var cami de topkapi sarayi da.

Facebook messenger var ya ondan bahsediyorlar

Bacım sen nasıl ulastın kimmiş ne değilmiş

O gun kendisi bana bir kac foto atti.Ordaki caminin de resmini atti, bunu da . Burda cami var dedi. Yani anliycaginiz orda muze de var cami de topkapi sarayi da.

Yani adam topkapi sarayin yaninda çalisiyor ve bunu hatirlamiyorsun öyle mi? Hi canim hiii zaten Türkiyenin her ilinde bir topkapi sarayi var. Ama önemli degil, mescit aklinda kaliyor ama topkapi sarayi degil.. Hiiii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…