M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
-
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
Biri bana şu adamın adını soyadını versin. Bu haftasonu veya haftaiçi İstanbul'a gidecektim. Gidicem bulucam adamı. Kafayı yiyeceğiz KK olarak yoksa.
Ozelden hanımefendiye yaz. O veriyor. Onunla bir konusn isterseniz ozeldenBiri bana şu adamın adını soyadını versin. Bu haftasonu veya haftaiçi İstanbul'a gidecektim. Gidicem bulucam adamı. Kafayı yiyeceğiz KK olarak yoksa.
AmerikaAman bence Azerbaycan dan yazıyor
Aha Sen de 3. Üyelik kesinKonuya daldım ama yazmadan geçemedim @tosia konu sahibi değil. Şüpheniz olmasın.
Gerçekten mi? Ee, bir arkadaş bulmuştu netten kendisini sanki.adamın adı soyadında çalışan kimse yok hiç bir işe yaramıyor ad soyad
BEn sormadim.Telefon numarasını bilmiyorsun ama aşkım diyorsun
Fb Msn_imsn yok ki artık var mı ? ben onu sms anladım ya yanlış yazdı diye düşündüm
Para konusu gecmedi bile aramizdaKaç para kaptırdın bu dolandırıcıya ? İnşallah çok değildir .
ben yalan soylemiyorumAnlattıklarını ben de mantıklı bulmuyorum ki zaten, çok haklısın oldukça saçma. O kadar üzülüyor ve o kadar samimi yansıtıyor ki üzüntüsünü ben gerçek olduğuna inandım. Belki o da benim saflığımdan 
O gun kendisi bana bir kac foto atti.Ordaki caminin de resmini atti, bunu da . Burda cami var dedi. Yani anliycaginiz orda muze de var cami de topkapi sarayi da.Hani mescitti "askim müzenin yaninda mescit var" diye yutturmamişmiydi?
Konu fake yada değil bilmem ama zaman geçirmek için süper. Heycan, entrika ve en önemlisi geyik var.
fb msn-iMsn'mi??? Kiz o kapanali yillar oldu ahahahaha
ahahahaha
Ondan sonra geyik yapma diyorlar
Tamam bu son mesajim olacak, daha konunun başindayim, sadece okuyacam. Boş yere ban yemeyim şimdi.
Facebook messenger var ya ondan bahsediyorlarBen yurtdisinda yasiyorum, hickimse burda face icin msn demez. Onun icin hesap actiysa, bunlar nereden tanisip konustular? Ya bos yere bu konudan dolayi ban yiyecegim. Kazen'i etiketledim. O gerekeni yapar zaten. Konu inandirici degil. Bu kadar diyorum.
Bacım sen nasıl ulastın kimmiş ne değilmişDeli olucam.
Adamın yalan söylediği kanıtlandı, ortada. Hala basına bir sey geldi diyorsun. Valla ben simdi anladım bazı insanlar nasıl dolandırılıyor, nasıl kandırılıyor.
Ben de kendimi saf sanıyorum.
Daha napmamız lazım adamın yalan söylediğini göstermek için?
O gun kendisi bana bir kac foto atti.Ordaki caminin de resmini atti, bunu da . Burda cami var dedi. Yani anliycaginiz orda muze de var cami de topkapi sarayi da.