-
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
Ön yargı değil sorduğum soruHemen on yargi. Ben soyledim ozelden. Soyle forum yetkillileri bunlar konunu kapatsınlar cok canin sikilir diye. Amma dalga gecip hakaret etmissiniz yahu. Neyse ne bukadar usteleyip insanlarin ustune gitmemek gerek.
diger arkadasima da oyle isimde biri calismiyor demisler.eeee evet devamını da biliyorum hatta.yalancı çıktı adam official olaraksıradaki kanıtınız nedir dev aşkınıza?
Ben istemiyormuyum zannediyorsun, da ,icimdeki bir ses ya telefonunu aldiklari gun eve dondugunde veya baska bir yerde basina bisey geldiyse.YA bosuna sucluyorsam diyor.Tek endisem bu.Konu sahibi hadi dediğin gibi olsun telefonlar toplatılmış olsun, dün 5.8 şiddetinde deprem oldu İstanbul' da toplantılan telefonlar geri verilmez miydi sence ?
Gerçekten kandırılmışsın aç artık gözünü dinle buradakileri yoluna bak.
Onunda canına minnetBEn sormadim.
Kardesi komsu kadar yakinda kuzeninde kaliyordu cogu zaman , kuzeni yanliz kaldigi icin. Kardesi evde oldugu zaman goruntulu konusmuyorduk yazisiyorduk.Hım, orda geceyken konuşuyordunuz ama gece gece kardeşi yatağında değildi bu nasıl oluyor? Sabaha kadar nerde bekliyor kardeşi, siz konuşurken??
Her gün görüntülü konuşuyorduk demiştiniz.Kardesi komsu kadar yakinda kuzeninde kaliyordu cogu zaman , kuzeni yanliz kaldigi icin. Kardesi evde oldugu zaman goruntulu konusmuyorduk yazisiyorduk.
cevapladim ya degilim diye.Evli degilim.BEnim ailem bizi boyle bugutmus.Abime erkek diye babam oyle hakki var diye terbiye vermis. NE yapa bilirim. Sizin kadar sansli degilim pardon.bile bile cevaplamıyor. Kaç kez sordulad. Muhtemelen kadında evli , abim dediği de kocası olabilir.Ay kimsenin günahına da girmek istemem ama yani çok mantıksız.
soyledim ya degilim diye. Allah allah5 kere falan yazmışımdır
neden birine oyle biri var digerine yok demisler? Kendisimi soyletmis acaba ?eeee daha nolursa kandırıldığını anlamayı düşünüyorsun?
Benim ilk aklıma gelen evli olduğuydu, karısının şüphelenmeye başladığını görünce hemen önlem almıştır bütün kanıtları silmiştir. Ama sizi de bir yandan elinde tutmak istemiştir o yüzden direkt ayrılmadı canı sıkılınca tekrar ulaşır size.Benimde anlamadigim gitmek isteyen niye boyle bir yalan uydursun, hesabi kapatir olur biter. Yada kavga cikarir durduk yere bitriri iliskiyi yapamiyorum diyerek.Niye bana surekli yazip durdu o zaman, niye beni su isimle ara seni bulamazsam beni bul dedi, zorlayanmi var? Ilk kez fb msn-e eklerken zorluk cekti beni bulmakta, o yuzden bulamazsam sen beni bul dedigini dusundum.
Bunu yazan sizsinizHer gece goruntulu konusuyirduk.
Bunu da yazan sizsiniz, kendinizle çelişiyorsunuzEvli olamaz cunki yataginda hergun goruntulu konusuyorduk. Kardeside ayni odada. Sıkılmaya geldikdeyse sıkılan insan dak basi yazmaz napiyorsun askim diye.
Evli olamaz cunki yataginda hergun goruntulu konusuyorduk. Kardeside ayni odada. Sıkılmaya geldikdeyse sıkılan insan dak basi yazmaz napiyorsun askim diye.
Her gece goruntulu konusuyirduk.
Bu mesajlar alt alta okununca nasıl duruyor konu sahibi??Kardesi komsu kadar yakinda kuzeninde kaliyordu cogu zaman , kuzeni yanliz kaldigi icin. Kardesi evde oldugu zaman goruntulu konusmuyorduk yazisiyorduk.
yani yataklari ayni odadaydi,iki katli tek kisilik yatak.Bu mesajlar alt alta okununca nasıl duruyor konu sahibi??
genelde kardesi evde olmazdi o yuzden her gece yazdimBunu da yazan sizsiniz, kendinizle çelişiyorsunuz
Yok bu cevap olmadı. Size iyi eğlenceler.yani yataklari ayni odadaydi,iki katli tek kisilik yatak.