Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz evlisiniz değil mi?

Benimde anlamadigim gitmek isteyen niye boyle bir yalan uydursun, hesabi kapatir olur biter. Yada kavga cikarir durduk yere bitriri iliskiyi yapamiyorum diyerek.Niye bana surekli yazip durdu o zaman, niye beni su isimle ara seni bulamazsam beni bul dedi, zorlayanmi var? Ilk kez fb msn-e eklerken zorluk cekti beni bulmakta, o yuzden bulamazsam sen beni bul dedigini dusundum.

Su an neden bize birsey kanitlamaya uğraşıyorsunuz? Ozel mesajlarınıza baktınız mı arkadaşın biri araştırmış sevgilinizi, kim olduğunu bulmuş, su an size isterse ulasabilir bir durumda oldugunu yazmis.
Ona o isimde biri var demisler, soyisimi tutmamis. oburune de o isimde biri yok demisler. Karisik bi durum yanil.

Demekki mune sizin kadar onyargili degilmis, kaldirmadigina gore konuyu. Ben fake degilim ama keske boyle bi sorunum olmasa fake olsaydi.keske

Mune nin K Kazen nin kim olduğunu ne zaman öğrendin gece 3 te üye oldun kaç senelik aylık üyeler bile bilmiyorlar şaşırıyorlar senin maşallahın var
Hemen on yargi. Ben soyledim ozelden. Soyle forum yetkillileri bunlar konunu kapatsınlar cok canin sikilir diye. Amma dalga gecip hakaret etmissiniz yahu. Neyse ne bukadar usteleyip insanlarin ustune gitmemek gerek.

Bende onu anlamiyorum ya zaten.BIlgisayarla ulasa bilirdi,emailim var onda. O yuzden soyluyorum ya ya basina bisey geldi, ki siz cok eminsizi gelmedigine niyeyse, yada terketti,ama sacma bir sekil terketme olmus, hesabi aniden kapatsa da olurdu,nerden ulasicaktim ki zaten. beni bul demesine ne gerek varmis.guya acimismi bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…