- 27 Eylül 2019
- 139
- 68
- 38
-
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
arkeoloji kazilardan bin tane fotosunu atti bana. Yalan degil. Evli de degil,gece goruntulu konusmalar yaptik kac kez,yatagi da tek kisilik yatak.Sana verebilecegim tek tavsiye bu olayi yasanmamis say ve ustune dusunme bile.. oturup biraz saglim kafayla dusunursen isinde icinde ne kadar sacmalik oldugunu goreceksin bunu anlamak ocin yasin yeterince olgun... Karsi taraf muhtemelen esinin yanina dondu ya da esi okudu ya kendi konusmayi sonlandirmak istedi... Sanal bir insan sadece arkeolog vs bunlarin hepsi goz boyamak icin kendine degisik bindunya yaratmis senle konusmak icin... Dedigim gbi ustune dusunme bile ve bir daha da sosyal medyadan kimseye guvenme tanimadigin guveneceksende o kisinin adini soyadini hepsini google a gir linkedinde instagramda vs tum mexralarda ayni kisiyse, anasi danasi fotograflarina yorum yaptiysa bunlarin hepsi ayni ksilerse ve gecmisinde cokca fotograf varsa ancak o sekilde guven
Dil uygulaması üzerinden tanışıp, fb'da görüşmeye devam ettiyseniz, iki uygulamanın birinden ulaşabilirdi size.ya valla alemsiniz ya. Evli olsa niye irtibati kaybetti diyeyim. Belli olurdu teekettigi zaten.
orda geceyken bizde gunduz.Ayrıca her gece görüntülü o abi sizin basınızda varkennasıl konusuyordunuz ecebağ ?
Demiyor mu benim kız kardeşim gece gece kiminle konuşuyor böyle ?
evet bende aynisini dusunuyorum, ya terketti ki, hareketleri gitmek isteyen birinin hareketli degildi, yada basin abisey geldiDil uygulaması üzerinden tanışıp, fb'da görüşmeye devam ettiyseniz, iki uygulamanın birinden ulaşabilirdi size.
İkisinide mi sildi?
Siz değer verip burada nasıl bulurum diye uğraşıyorsunuz, o istese size hertürlü ulaşırdı.
en azindan biri fake olmadigini dusundu. Buna da sukur. Uzuntuden yardim beklerken fake diye yorum yapmalari daha da uzuyor beni.ben fake olduğunu düşünmüyorum konu sahibinin. çünkü bu tarz kandırılmacalar sanal alemde çok fazla var.
ezik evli ve iğrenç erkekler( hatta kadınlar) kadınları/erkekleri tuzaklarına başkalarının fotoğraflarıyla düşürüyorlar.
bunu bir şey elde etmek için yapmıyorlar bence, kimse tarafından beğenilip ciddiye alınıp konuşulmadıklarından o boşluğu dolduruyorlar.
yani en iyisi sanal alemde çok fazla takılmamak ama konu sahibinde o ışığı göremedim : )
Sen o mesajında ki .... kısmına ne geldiğini bi yazsanya bana .? Üstelik burada herkes fikrini paylaşıyorsa konunun muhatabı sen değilsin.! Biz iki kişi yazışıyoruz konu sahibi ve ben bu durumda sen 3. Kişisin.! Çekil aradan ki konunun asıl sahibi cevaplasın sen avukatlığı başka yerde yaparsın daha kolay olur. İyi günlerGayet kibar bir şekilde yazdım 2 kez geçmiş olsun da dedim. Ne kadar çirkin bir üslup. Konu taginden dolayi dedim zaten bir derdim var kısmında? DERT YARIŞMASI kısmı mi?
Yazik ya herkes ne kadar saldırgan olmuş. Sizin kaba ve terbiyesiz mesajınızda da değil kabalik, bir de bu mesaji begenenler var.
Deli olucam.evet bende aynisini dusunuyorum, ya terketti ki, hareketleri gitmek isteyen birinin hareketli degildi, yada basin abisey geldi
GEcmis olsun. Allah bir daha gostermesin. Senin derdinin yaninda benimki hic kalir kalmasina da ben benim derdim cok buyuk diye bir iddiada bulunmadim.Cikilmaz durumdayim diye yardim istedim.Biliyormusun insanların o kadar büyük derdi varki senin internette tanışıp aşık olduğunu sandığın salak için burda konu açman ne kadar acizce.! Mesela ben önceki gün ikiz bebeklerimi kaybettim ameliyata girdim tüplerim alındı tüpler alınırken kalbim durdu nabız alamadılar geri kendime getirmeleri 1,5 saat sürdü belkide bir daha anne olamayacam kalbim hep sıkışacak ve ölümle burun buruna gelecem şimdi sana soruyorum sende ki de dertmi.?
Nasıl kanıtlandı?Deli olucam.
Adamın yalan söylediği kanıtlandı, ortada. Hala basına bir sey geldi diyorsun. Valla ben simdi anladım bazı insanlar nasıl dolandırılıyor, nasıl kandırılıyor.
Ben de kendimi saf sanıyorum.
Daha napmamız lazım adamın yalan söylediğini göstermek için?
telefon kendisinin.Numara isyerinin.bana da en mantıklı bu geldi
eğer gerçekse bu adam
arkeolog değil tarihi eser kaçakçısıdır
resmi arkeoloji müzesinde telefonu iş yeri neden versin ki
adam muhtemelen yurt dışı bağlantı kuracaktır oradan sana hediye gönderecek ya da yanıma gel diyecek
şu parçayı da şuradaki arkadaşa götürüver diyecek vs vs
bu konuda yazılmış çokkk kitap var
Kendi evleri var, ama is yerine uzak kaliyor diye orayi kiraya verip kucuk eve kiraya cikmislar.Simdi oldumu?ayy 500 mesajdır millet sizin gözünüzü açmaya çalışıyor ne bu kör inat ya.dalga mı geçiyorsunuz siz? adam basbaya yalancı dolandırıcı.allah bilir evli, paraymış kiralar yüksekmiş ondan ranzada yatıyormuş bilmemne bize mi anlatıyorsunuz? arkeolojik kazı dediğiniz şey de ranzada yatmakta bildiğin inşaat amelesi adam , okul açılınca köyden de çocuklarıyla karısı gelmiştir Allah bilir.hiç mi aklınıza gelmiyor bu adam niye uygulamadaki üyeliğini silsin diye.öteki yataktaki kardeşi de kardeşi diye tutturmuşsunuz, ne biliyosunuz DNA testi mi yaptınız?sosyal medyasını bulamazsın tabi yok o isimde biri çünkü.Gözünü aç biraz, yok ben açmıycam aşk da aşk diyorsan 1500 sene otur bekle döner belki evlenirsiniz burda da insanları oyalama kapat konunu.
yanlis soylemisim. Muzenin yanindaki topkapi sarayiDostum sen buna müze demişsin ama bu türbe
offf kaçırma sen bu adamı valla bakKendi evleri var, ama is yerine uzak kaliyor diye orayi kiraya verip kucuk eve kiraya cikmislar.Simdi oldumu?
evli misiniz?yanlis soylemisim. Muzenin yanindaki topkapi sarayi
ayrıca şu verdiğiniz cevapla size döşediğim koca paragrafın ne alakası var?Kendi evleri var, ama is yerine uzak kaliyor diye orayi kiraya verip kucuk eve kiraya cikmislar.Simdi oldumu?