Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kardesi yanindayken konusmadik.Ama mesela yatagini gordum.Tek ikisilik iki katli yatak

orasi dogru da o ben istemeden fotolarini atiyordu. Buna ne diyceksin. Guvenimi kazanmaya calismistir diyceksiniz bunada biliyorum.

Su an neden bize birsey kanitlamaya uğraşıyorsunuz? Ozel mesajlarınıza baktınız mı arkadaşın biri araştırmış sevgilinizi, kim olduğunu bulmuş, su an size isterse ulasabilir bir durumda oldugunu yazmis.

o aramis o isimde biri calisiyor. Ama soyisim uyusmuyor demisler.

Isim cok kullanilan isimlerden biriyse normaldir, her sirkette kurumda oluyor bir iki tane.
Mesela ahmet, mehmet, mustafa, ali, emre filan.
Eger oyleyse yine yalan olma ihtimali yuksek ihtimal malesef konu sahibi.

sunu soyliyeyim,mufettis kelimesini yuzde yuz hatirlamiyorum, ama kontrol amacli is yerinden telefonunu toplayacaklarini soylediler.

Arkadaslar ben aradım müzeyi, ama soyismini yanlış verdiği için konu sahibine adama ulasamadım. Aynı isimde çalışan arkeolog var bu arada. Ve su an is yerindeymiş, başına bir iş gelmemiş yani.
Konu sahibinin tahmin ettiği gerçek soyadıyla aramadım çünkü uğraşmak istemiyorum. Adamın sağ olması yeterliydi konu sahibi için, onu da öğrenmiş olduk. Yine de arayıp mailinde geçen soyismiyle sordurmak isteyen varsa söylesin konu sahibine bence.

orasi dogru da o ben istemeden fotolarini atiyordu. Buna ne diyceksin. Guvenimi kazanmaya calismistir diyceksiniz bunada biliyorum.
Kardeş daha önce de söylenmiş bak 10 dk ayır sadece. Twitterda instagramda ruling-atavrattroll diye bir hesap var. Sahte internet hesaplarını ifşa ediyor. Sen çok güveniyorsun ama insanlar artık kafayı yemiş, başkalarının fotoğraflarını çalıp kendilerine sanal bir kimlik yaratıyorlar. Bazıları dolandırıcılık bazıları sapıklık için yapıyor bazılarının amacı bile yok.

Burda kanıt göstermeye çalıştığın şeyler bu nedenle birçoğumuza komik geliyor.

o aramis o isimde biri calisiyor. Ama soyisim uyusmuyor demisler.

Eee siz hala neyi iddia ediyorsunuz ki? Her şey ortada değil mi? Ya çalıştığı kurumu farklı söylemiş, ya soyadını. Ortada en az bir -doğru olmayan bilgi- olduğu kesinleşmiş.

Diğer anlattıkları da ne kadar doğru kim bilir?

Bravoo, sonunda ufak da olsa bir zeka pırıltısı gösterdiniz. Mune alalım arkadaşı burdan. Fake olduguna yüzde yüz kanaat getirdim. Belki çok iyi niyetli bir arkadastır diye yardım edeyim dedim bildigin makara geciyor yav sizi gidi KK virüsleri sizii...

kardesi yanindayken konusmadik.Ama mesela yatagini gordum.Tek ikisilik iki katli yatak

Bakın size bunu yazdım, anlatmaya çalıştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…