- 27 Eylül 2019
- 139
- 68
- 38
-
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
kardesi yanindayken konusmadik.Ama mesela yatagini gordum.Tek ikisilik iki katli yatakSana yukarıda yazdım. Attığı fotoğraflar gerçekten ailesinin olabilir, fotoğraflar kendisinin olabilir ama bu görüntülü konuştuğunuz zaman odadakinin kardeşi olduğu anlamına gelmez. Bu ülkede millet karısını aldatıyor, aldattığı kadını da arkadaş çevresiyle tanıştırıyor. Ahlakı bozuk erkekler böyle şeylere aldırış etmiyor. Eğleniyor, zaman geçiriyor diyor ve umursamıyorlar adam karısını mı aldatmış ne yapmış. Arkadaşının yaptığı yanlışa ortak oluyor, kandırmasına müsaade ediyor.
orasi dogru da o ben istemeden fotolarini atiyordu. Buna ne diyceksin. Guvenimi kazanmaya calismistir diyceksiniz bunada biliyorum.
o aramis o isimde biri calisiyor. Ama soyisim uyusmuyor demisler.Clementine__ konunun detaylarını siz biliyorsunuz siz bi açıklık getirseniz?
28 yasinda. Evet herkesin maddi durumu iyi degil ,Kiradalar kucucuk oda.Ne yapsin adam?30 yaşında ranzada mı yatıyor?
o aramis o isimde biri calisiyor. Ama soyisim uyusmuyor demisler.
sunu soyliyeyim,mufettis kelimesini yuzde yuz hatirlamiyorum, ama kontrol amacli is yerinden telefonunu toplayacaklarini soylediler.Hiç kimsenin işine gelen müfettiş telefonuna el koyamaz. Polisiye bir olay mı var polis mi bu müfettiş??? Nasıl inanırsınız böyle bir saçmalığa. Daha okumaya başlar başlamaz anladım. Nitekim arkadaşlar da yazmış zaten. Bence üzülmeyi ve düşünmeyi bırakın. Aksine bu yalandan ötürü nefret etmeniz gerekir ondan....
Sürekli ranza İkili yatak diyorsun ya inşatta kalan amele yada kazı yapan işçikardesi yanindayken konusmadik.Ama mesela yatagini gordum.Tek ikisilik iki katli yatak
Sürekli ranza İkili yatak diyorsun ya inşatta kalan amele yada kazı yapan işçi
Bi kız vardı hemşire, bizim arkadaşı doktorum diye kandırmıştı. Şimdi evleniyorlarYalnız eğer öyleyse olaya bak, adam inşaat işçisi ve arkeologum diye kız tavliyor muhtesem. Hasta bakici olup doktorum diye kiz tavlamak gibi birsey
Bi kız vardı hemşire, bizim arkadaşı doktorum diye kandırmıştı. Şimdi evleniyorlar
Kardeş daha önce de söylenmiş bak 10 dk ayır sadece. Twitterda instagramda ruling-atavrattroll diye bir hesap var. Sahte internet hesaplarını ifşa ediyor. Sen çok güveniyorsun ama insanlar artık kafayı yemiş, başkalarının fotoğraflarını çalıp kendilerine sanal bir kimlik yaratıyorlar. Bazıları dolandırıcılık bazıları sapıklık için yapıyor bazılarının amacı bile yok.orasi dogru da o ben istemeden fotolarini atiyordu. Buna ne diyceksin. Guvenimi kazanmaya calismistir diyceksiniz bunada biliyorum.
o aramis o isimde biri calisiyor. Ama soyisim uyusmuyor demisler.
Yok yok artık gerçek kimliği afişe oldu. Çocuk da affetti yalanı :)Hala mı kandırıyor? Yok artık
Azerbaycan dan yazıyosa azeriymiş onu biliyoruzÇok uzaktan ...
orasi dogru da o ben istemeden fotolarini atiyordu. Buna ne diyceksin. Guvenimi kazanmaya calismistir diyceksiniz bunada biliyorum.
Yok yok artık gerçek kimliği afişe oldu. Çocuk da affetti yalanı :)
kardesi yanindayken konusmadik.Ama mesela yatagini gordum.Tek ikisilik iki katli yatak
Ben 7 yıllık, iki evlat verdiğim adam için bile, "Beni aldatmaz," diyemem, "Aldatacağını sanmıyorum," diyebilirim. Her konuda güvenirim ama aldatma konusunda asla. Çünkü ben o darbeyi, "ASLA YAPMAZ," dediğim öz abimden yedim. Aldatılma konusu açılmış, saf saftirik X abim ASLA YAPMAZ, diyorum. Beş dakika sonra bu hayatta kendim dahil kimse için yapmaz dememeyi öğrendim. Siz iki aydır tanıdığınız adam için bu kadar yorum yapan insana, öyle böyle, seviyor diyorsunuz. Evini görmüşsünüz, ailesinin fotoğrafını atmış. Şimdi şuraya duyup, gördüklerimi yazsam sayfalara sığmaz.
Yahu ben evli barklı bir adamın, sülalesine kadar ailesinin fotoğaflarını attığını, çocuklarını yiğenim diye tanıttığını gördüm. Odasında defalarca görüntülü konuşmuşsunuz öyle mi? Abim (bekar olan) senelerdir şantiyelerde kalıyor. Şuan yurt dışında çalışıyor. İş yerinin kendilerine tahsis ettiği ev gibi bir yer var. Sürekli görüntülü konuşuyoruz. Bir odaları var hayatta şantiye demezsin. Klimasından, tvsine kadar her şeyleri var. Bir odada iki kişi kalıyorlar. Ben mesela bilmesem abim gibi şantiyede kalan biriyle tanışsam beni rahatlıkla evim/odam diye kekler. Türk iş arkadaşlarının hepsi evli. 2.5 ayda bir Türkiye'ye izne geliyorlar. Mesela bu evli insanlar rahatlıkla başkalarını kandırabilirler. Çünkü 2.5 ayda bir ülkesine gidip 20 gün ailesini görüyor adam. Böyle birine denk gelmediğin ne malum -ki benzeri bir şey ile karşı karşıyasın. Belki adam şantiye gibi bir yerde kalıyor ve izne ailesinin yanına gitti seni de kekledi. Nasıl bir güven bu sosyal medyadan sadece iki aydır tanıdığın bir adama?
Niye kendine bunu yapıyorsun? Mesleği gerçek olabilir de evli mi değil mi nereden bileceksin? 60 küsür yaşındaki babam ablamın sözlüsü tanışmaya geldiğinde adamın tc kimlik no su ile e-devlet şifresini isteyip kontrol etti. Niye biliyor musun? Adam ablamdan 6-7 yaş küçük. Kızımı gerçekten seviyor mu, yoksa malında mülkünde mi, dolandırıcı mı diye. Çünkü Türkiye böyle bir yer. Etraf sapık, dolandırıcı dolu.