- 27 Eylül 2019
- 139
- 68
- 38
-
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
Onun kazilarda milyon tane resmi var. Yapmayin nolur.Yalanci diyetisyenimiz bitti yalanci doktorlarimiz vitti arkeogloglar basladi.adam suleymaniye caminin onunde resim atmis bu bize benim sevgilimi bulun diyo.senin sevgilin eminonunde turist dusurmeye calisiyodur nerde olucak
ınstagramda ifşa sayfaları var onlara soylesen anında adamın kımınle evlı oldugunu bıle cıkarırlarBurda yok
Telefonla yurtdisini arayamam yurtdisini arama servisim yok. Gerek olmadigi icin actirmadik. Ona ekstra para oduyorsun.
Sen milletin dediğine inanmada sonra gidinde sorun isedin yardım da önemli olsaCok guzel yardimci oluyorsunuz tesekkur ederim.
+30larında yüksek egitimli iyi statülü işi olan kac yıllık eşi tarafından aldatılan arkadasıma da acaba aldatılıyor olabilirmisin baska kadın olabilirmi diye sordugumuzda deli gibi savunup “kemalim yapmaz” sahiplenmelerine girmiştikonu sahıbı bellıkı cok kucuk sevgılısı de evlı.
ılerde anlayacak ablaları sımdı bosuna anlatıyorsunuz suan ıcınde kabul edemıyor sonra anlayacak
bakın siz yazdıkça ben üzüldüm. kandırıldığınızı göremiyorsunuz...
bu kişi evli olabilir denildikçe hayır diyorsunuz. ayrı yerde çalışıyordur geri eşinin yanına dönmüştür bunlar olabilir.
google girin dede nine yazın fotoğraflara bakın. size böyle fotoğraflar atmış olabilir.
neden hala inanmak için kendinizi zorluyorsunuz? evli misiniz siz?
ilk aklıma gelen , evliydi ve eşine yakalandı, seninle iletişime geçme ye korkuyorSelam arkadaslar. Ben yurtdisinda yasiyorum. 2 aydir Turkiyede yasayan biriyle iliski yasiyorum. Internette tanisdik. Bir birimizi cok seviyoruz, cok da iyi anlasiyoruz. Goruntulu konusduk hep.Ama bir sorunum var, aniden onunla olan irtibatimi kaybettim. Soyle ki,kendisi arkeolog. Bir muzede calisiyor. Bir hafta once "askim, işe mufettis geldi, telefonlarimizi kontrol amacli alacaklarmis. Hesabi kapatiyorum telefonu geri verdiklerinden yenisini açicam,sana yazicam, olurda bulamazsam seni sen beni bul. Seni cok seviyorum dedi. Ve hesabi kapatti. 1 hafta gecti. Ondan hala bir haber alamiyorum. Askindan emin oldugum icin bile isteye yazmadigini dusunmuyorum, ve bu yuzden hayatindan cok endise ediyorum. Onunla irtibata gece bilecegim bir email adresi kaldi. Ona da yaziyorum cevap yok. Numarasini bilmiyorum. Cok korkuyorum ya ona bisey olduysa diye. Aglamaktan uzuntuden bihal oldum. Dusunmekten basim agriyor. Hadi diyelim telefonu henuz geri vermediler. Evde bilgisayari var email yollaya bilirdi. Biliyor benim email adresimi. Onu niye yapmasinki? Acaba bir yakininimi kaybetti,koyemi gitti. Orda internet yok demisti. Bilmiyorum. Ben malesef yurtdisinda yasadigim icin onu Turkiyede kendim arayamiyorum. O yuzden siz arkadaslarimin yardimina ihtiyacim var. Ben ilk once calistigi muzenin ismini bulmaya calisacam. Kendisi soylemisti unuttum. Arkeoloji veya tarihi muze olmasi gerekiyor. Muzenin ismini bulduktan sonra yardim etmek isteyen biri olursa bana ozelden yazar, onun ismini soyismini veririm , muzeye ugrar guvenliye burda boyle biri calisiyormu (belki baska muzede calisiyordur),calisiyorsa bu gunlerde işe ugradimi diye sorarsa onunla ilgili bisey ogrenirse cok mutlu olurum. Ben olsam canla basla yardim ederim, o yuzden umarim benim gibi yardimsever biri cikar.
Muzenin yaninda resim cektirmisdi,kendisini kapattim, muzenin resimde gozuken kismini paylasdim. Aranizda hangi muze oldugunu taniyan biri muhakkak cikar diye umuyorum. Yine hatirlatiyorum arkeoloji ya da tarihi bir muze olmasi gerekiyor. Bu hangi muze arkadaslar?
Bide bi sorum daha olucak. Aranizda daha onceden is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Eki Görüntüle 2539931
Burda ankesorlu telefonlar yok. En azindan benim sehrimde yok. Ben gormedim. O eskide kaldi.
Senin görmemiş olman olmadıgı anlamına gelmiyor. Araştır diye fikir veriyorum sana. Bende mesela Madonnayı görmedim. Yok diyebilir miyim?Burda ankesorlu telefonlar yok. En azindan benim sehrimde yok. Ben gormedim. O eskide kaldi.
Burda yok
Sen
kadın ne için tag açmış iyice bir oku sonra gel burda godoş godoş konuş seninde zeka konusunda pek bir farkın yok ondan belliki
Şakaysa komik, gerçekse daha komikSelam arkadaslar. Ben yurtdisinda yasiyorum. 2 aydir Turkiyede yasayan biriyle iliski yasiyorum. Internette tanisdik. Bir birimizi cok seviyoruz, cok da iyi anlasiyoruz. Goruntulu konusduk hep.Ama bir sorunum var, aniden onunla olan irtibatimi kaybettim. Soyle ki,kendisi arkeolog. Bir muzede calisiyor. Bir hafta once "askim, işe mufettis geldi, telefonlarimizi kontrol amacli alacaklarmis. Hesabi kapatiyorum telefonu geri verdiklerinden yenisini açicam,sana yazicam, olurda bulamazsam seni sen beni bul. Seni cok seviyorum dedi. Ve hesabi kapatti. 1 hafta gecti. Ondan hala bir haber alamiyorum. Askindan emin oldugum icin bile isteye yazmadigini dusunmuyorum, ve bu yuzden hayatindan cok endise ediyorum. Onunla irtibata gece bilecegim bir email adresi kaldi. Ona da yaziyorum cevap yok. Numarasini bilmiyorum. Cok korkuyorum ya ona bisey olduysa diye. Aglamaktan uzuntuden bihal oldum. Dusunmekten basim agriyor. Hadi diyelim telefonu henuz geri vermediler. Evde bilgisayari var email yollaya bilirdi. Biliyor benim email adresimi. Onu niye yapmasinki? Acaba bir yakininimi kaybetti,koyemi gitti. Orda internet yok demisti. Bilmiyorum. Ben malesef yurtdisinda yasadigim icin onu Turkiyede kendim arayamiyorum. O yuzden siz arkadaslarimin yardimina ihtiyacim var. Ben ilk once calistigi muzenin ismini bulmaya calisacam. Kendisi soylemisti unuttum. Arkeoloji veya tarihi muze olmasi gerekiyor. Muzenin ismini bulduktan sonra yardim etmek isteyen biri olursa bana ozelden yazar, onun ismini soyismini veririm , muzeye ugrar guvenliye burda boyle biri calisiyormu (belki baska muzede calisiyordur),calisiyorsa bu gunlerde işe ugradimi diye sorarsa onunla ilgili bisey ogrenirse cok mutlu olurum. Ben olsam canla basla yardim ederim, o yuzden umarim benim gibi yardimsever biri cikar.
Muzenin yaninda resim cektirmisdi,kendisini kapattim, muzenin resimde gozuken kismini paylasdim. Aranizda hangi muze oldugunu taniyan biri muhakkak cikar diye umuyorum. Yine hatirlatiyorum arkeoloji ya da tarihi bir muze olmasi gerekiyor. Bu hangi muze arkadaslar?
Bide bi sorum daha olucak. Aranizda daha onceden is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Eki Görüntüle 2539931
Gayet kibar bir şekilde yazdım 2 kez geçmiş olsun da dedim. Ne kadar çirkin bir üslup. Konu taginden dolayi dedim zaten bir derdim var kısmında? DERT YARIŞMASI kısmı mi?
Yazik ya herkes ne kadar saldırgan olmuş. Sizin kaba ve terbiyesiz mesajınızda da değil kabalik, bir de bu mesaji begenenler var.
Ben numarayi sormadimki versin.Vaaaavvvv, numarasını bilmiyorsunuz ama gerçekten aşık size. Tamam tamam inandık biz.
Adam sizi başından atmış sallamış. Bunu anlamayacak kadar saf mısınız?
yanindaki Topkapi sarayinin resmindenBu saatte bu bilgiye nerden ulaştınız. Daha müzenin kapısı açılmadı.
Ilk kez beni fb msn_ine eklerken baya bir ugrasti ismimi bulmak icin, o yuzden soyledibu kadar cok seven asik olan durust erkek sevdigini kaybetmeyi goze alir mi isi sansa birakir mi ben seni bulamazsam sen beni bul ne demek.. yani o aramayinca oyalan diye soylemis sen diyeceksin ki kotu niyetli degil beni bulamiyor bulsa bulurdu