Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ee üye arkadaş ulaşmış müzeye o ismini verdiğin kişiyi de araştırmış sana özelden mesaj atmış.inatla ne bu saflık kızım? gir oku mesajlarını okumadıysan da.ne hala bu kör inat?
Siz biliyorsanız bize de yazın ya yorum okumaktan helak olduk

Siz biliyorsanız bize de yazın ya yorum okumaktan helak olduk
valla baştan sonu okudum.birkaç kişi inandı özel mesajdan bilgileri ver biz gidip bakıcaz dediler hiçbirine vermedi bilgileri. sonra sadece bi kişi bana verdi bilgileri ben sordum soruşturdum öyle bi kişi müzelere bağlı çalışıyor anlattıklarının yarısı yalan yarısı gerçek falan dedi.ama konu sahibi de 30 yaşında falan değil yaşı küçük saf saf inanmış vs dedi.bu kadar bildiklerimiz.soruldu ona özelden yazdı size neymiş mevzu diye, öyle bir konuşma hiç yaşanmamış gibi hala aşk aşk deyip duruyor.

Ben turk degilim. Baska ulkenin kanunlarini ne bileyim.

Ay inatla okumaya çalıştım İlk sayfalardan 30lara atladım. Ordanda buralara kadar geldim. Hala bulanamadı mı adam? Öyle bir adam varmıymış.

Telefonla yurtdisini arayamam yurtdisini arama servisim yok. Gerek olmadigi icin actirmadik. Ona ekstra para oduyorsun.
Özelde de söyledim burda da söylüyorum bu kadar telaşa düştüyseniz ne para görür gözünüz ne başka bir şey.
Açtırın, arayın, konuşun. Rahatlasın içiniz

Bu camı ya sanki..

bakın siz yazdıkça ben üzüldüm. kandırıldığınızı göremiyorsunuz...

bu kişi evli olabilir denildikçe hayır diyorsunuz. ayrı yerde çalışıyordur geri eşinin yanına dönmüştür bunlar olabilir.

google girin dede nine yazın fotoğraflara bakın. size böyle fotoğraflar atmış olabilir.

neden hala inanmak için kendinizi zorluyorsunuz? evli misiniz siz?

Ama imla hatası yok denecek kadar az Türkçe yazmayı nasıl öğrendin

Bazen konuları okumakta anlamakta o kadar güçlük çektiyoruz ki sen nerdeyse hatasız yazdın
aslında bu olabılıyor dayımın kızı omrunde turkıyeyı sadece 1 kere 3 gunlugune gelerek ev ve havaalanı arasında gordu dogdugundan berı 25 yıldır yurt dısında yasıyor ama bırcok turkden daha guzel turkce konusuyor :)

Telefonla yurtdisini arayamam yurtdisini arama servisim yok. Gerek olmadigi icin actirmadik. Ona ekstra para oduyorsun.
Hala var mı bilmiyorum ama bi ara yurt dışını arayabileceğin ankesörlü telefonlar vardı Türkiye'de. Senin yaşadıgın ülkede de vardır illaki. Ulaşmak istesen 50 kere ulaşırdın.Adamın aşkından ölüp bitiyorsun hala ulaşamadımda bilmem ne.. Sanki güvercin tut, evcilleştir, eğitimini ver de onunla haber yolla diyoruz. Gelmişiz 21. yüzyıla..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…