- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
-
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
Pardon? Msn dedigim fb msn-i. Bilip bilmeden yargilayin tamammi.Hic yardimci olmayin. Elestirmek daha kokay cunki.
Terbiyeni sakin.İşte herkesin derdi kendine büyüktür
Kazida resimleri var bende.Tek bir yerde arkeoloji müzesi yok ki, ayrıca müzelerde de arkeolog kadroları var.
Zaten burası türbe yok yok cami diyenleri de anlayamadım. Türbe olsa ne? müze olsa ne? Neyin kanıtı olacak? Hepimiz müzede fotoğraf çektirebiliriz bu bizi arkeolog mu yapacak?
Siz bu yalana inandınız mı gerçekten?is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Belki facebook messenger a msn diyordur, yurtdisindaki akrabalar öyle diyorlar. Sırf benim icin hesap açtı filan yazmis, ben durumu ayarlayinca x adlı hesap açıp sana yazacagim demiş
Ne atar yapıyon kız seni alıntılamadım sana yazmadım kiiTerbiyeni sakin.
Ben yurtdisinda yasiyorum, hickimse burda face icin msn demez. Onun icin hesap actiysa, bunlar nereden tanisip konustular? Ya bos yere bu konudan dolayi ban yiyecegim. Kazen'i etiketledim. O gerekeni yapar zaten. Konu inandirici degil. Bu kadar diyorum.
Buraya konu açabildiğine göre internet kullanmayı biliyosun. Topkapı Sarayı civardaki müzeleri arayıp sorabilirsin. Yurt dışında olman bunu yapmana nasıl engel olabiliyor?Yurtdisindayim
Konu sahibin 1inci üyeligi sen misin acaba? :) Zira, Kazen konu sahibin 2inci üyeligi oldugunu belirtti.
Sadece ben degil, hickimse burda msn demiyor Facebook icin.
Ve Kazen profilin gercek oldugunu belirtti, konu icin yorum yapmadi.
Fb msn-i kastettimmsn kapanmadı mı ya
Konuya daldım ama yazmadan geçemedim I inessa armand konu sahibi değil. Şüpheniz olmasın.Konu sahibin 1inci üyeligi sen misin acaba? :) Zira, Kazen konu sahibin 2inci üyeligi oldugunu belirtti.
Sadece ben degil, hickimse burda msn demiyor Facebook icin.
Ve Kazen profilin gercek oldugunu belirtti, konu icin yorum yapmadi.
Aynen her yerde var da en çok yabancılar tarafından ziyarete gelinenlerin başında desem daha doğru olur eksik yazmışım, işte konu burda adamın kandırdığı bence. Telefonumu incelemek için aldılar buna inanan kadın var mı??? Kaçıncı yüzyıldan kalmış diye mi inceleyecekler telefonuTek bir yerde arkeoloji müzesi yok ki, ayrıca müzelerde de arkeolog kadroları var.
Zaten burası türbe yok yok cami diyenleri de anlayamadım. Türbe olsa ne? müze olsa ne? Neyin kanıtı olacak? Hepimiz müzede fotoğraf çektirebiliriz bu bizi arkeolog mu yapacak?