Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende biliyorum bisekilde ulasmasi gerekiyordu diye ama ya basina bi is geldiyse nasik iletisime gecsin?

Sen
Gecmis olsun. Dert .... gibi en büyük seninki sanirsin. Yine de dert yaRistirmasi yapmiyoruz kadini boyle yargilamaniz hic hos degil.
Tekrar gecmis olsun.
kadın ne için tag açmış iyice bir oku sonra gel burda godoş godoş konuş seninde zeka konusunda pek bir farkın yok ondan belliki

ya valla alemsiniz ya. Evli olsa niye irtibati kaybetti diyeyim. Belli olurdu teekettigi zaten.

Yqhu ulasmak istese sana bir sekilde ulasir bence arrik kafa yorma kendini uzme inanmak istemissin inanmjssin ama gercejlik payi yok

Bildiğin ciddi ciddi
Tek bir yerde arkeoloji müzesi yok ki, ayrıca müzelerde de arkeolog kadroları var.

Zaten burası türbe yok yok cami diyenleri de anlayamadım. Türbe olsa ne? müze olsa ne? Neyin kanıtı olacak? Hepimiz müzede fotoğraf çektirebiliriz bu bizi arkeolog mu yapacak?

ya valla alemsiniz ya. Evli olsa niye irtibati kaybetti diyeyim. Belli olurdu teekettigi zaten.

Clementine__ adlı arkadaş araştırmış özelden yazmış size, okumadınız mı henüz?
İnsallah dogru etiketlemisimdir

Edit:yanlış etiketlemisim, duzelttim :)

2013'ten beri kapandi msn. Ve konu sahibi sik sik msn lafini etmisti.

Yani bildigin dalga geciyor konu sahibi.

K Kazen

Belki facebook messenger a msn diyordur, yurtdisindaki akrabalar öyle diyorlar. Sırf benim icin hesap açtı filan yazmis, ben durumu ayarlayinca x adlı hesap açıp sana yazacagim demiş

Hayir. Benim numaram ailemin adina. Abim biraz kiskanc kontrol eder hangi numarayla yazisdigimi diye sms-le yazismiyordum. Msn kullaniyordum.

K Kazen Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…