- 27 Eylül 2019
- 139
- 68
- 38
-
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
Bende biliyorum bisekilde ulasmasi gerekiyordu diye ama ya basina bi is geldiyse nasik iletisime gecsin?Ayy ben üzüldüm size bu kadar temiz saf olunmamalı yaayani ya konu gerçek değil yada siz aşırı safsınız.
Asla mantıklı değil. Adam ne olursa olsun bir şekilde ulaşırdı işin içinde başka birşey olmasa. Yani tamam mantıksız hadi telefonları topladılar diyelim adresi niye kapatsın? Adam hapis hayatımı yaşıyor bunca zaman bir mesaj bile atamayacak? Görüntülü konuşmak resim atmak falan da hiç tatmin edici değil. Çok çabuk kapılmışsınız 2 ayda çabuk güvenmişsiniz.
kadın ne için tag açmış iyice bir oku sonra gel burda godoş godoş konuş seninde zeka konusunda pek bir farkın yok ondan bellikiGecmis olsun. Dert .... gibi en büyük seninki sanirsin. Yine de dert yaRistirmasi yapmiyoruz kadini boyle yargilamaniz hic hos degil.
Tekrar gecmis olsun.
Arkeolog olduguna adim gibi eminim. Kazikardan milyon tane resmini attibu fotoğraftan arkeolog olduğu değil arkeolog olmadığı ortaya çıkıyor.
YurtdisindayimNeden müzeyi arayıp sormuyorsun?
İkinizde evlisiniz dimi? O yüzden numara yok hesap üzerinden ya da uygulama üzerinden yazıştınız ki eşleriniz görecek olursa hemen silebilesiniz. Onun yakalandjğını biliyosun ve ne oldu merak ediyosun. O yüzden bu çaba. Başka açıklaması yok
Tek bir yerde arkeoloji müzesi yok ki, ayrıca müzelerde de arkeolog kadroları var.Bildiğin ciddi ciddi
İşte herkesin derdi kendine büyüktürSen
kadın ne için tag açmış iyice bir oku sonra gel burda godoş godoş konuş seninde zeka konusunda pek bir farkın yok ondan belliki
ya valla alemsiniz ya. Evli olsa niye irtibati kaybetti diyeyim. Belli olurdu teekettigi zaten.
Özelde ikiside Ne konuşuyorlar acaba çok merak ettimClementine__ adlı arkadaş araştırmış özelden yazmış size, okumadınız mı henüz?
İnsallah dogru etiketlemisimdir
Edit:yanlış etiketlemisim, duzelttim :)
Özelde ikiside Ne konuşuyorlar acaba çok merak ettim
Anlamadim?Özelde ikiside Ne konuşuyorlar acaba çok merak ettim
Hayir. Benim numaram ailemin adina. Abim biraz kiskanc kontrol eder hangi numarayla yazisdigimi diye sms-le yazismiyordum. Msn kullaniyordum.
Valla benim derdim bana yeter. Seninle ugrasamiycam. Evet anlamadim,cunki Azeriyim. Sen azerice 2 kelime konusa biliuormusun bakalim. Ben bu kadar konusuyorum takdire layik bence. Evet numarayi almadim gerek bilmedim . Msn ile goruntulu konusuyorduk ustune ustuk bedava. Basima bunlarin gelecegini tahmin etmedim.Msn-ile konusmamiz guzel gidiyordu diye ihtiyac hissetmedim.
Is yeri bulundum kendisi henuz degilAranan sevgili bulundu mu şimdi.. sonuç ne ki..
Sizin için görüşen arkadaş hangi bilgilere ulaşmış. O isimde, orada çalışan biri var mıymış ?Pardon? Msn dedigim fb msn-i. Bilip bilmeden yargilayin tamammi.Hic yardimci olmayin. Elestirmek daha kokay cunki.