Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şook bacı 2 ayda bune sevgi basit bir bahaneyle adam arazi olmuş işte neyi anlamıyorsun belkide evliydi 2aya bu kadar duygu yoğunluğu nedir onuda anlamış degilimya neyse müge anlıya çık o hemen bulur

Bacim burasi camiye daha cok benziyor.

Eger yakin zamanda sizden para aldiysa gecmis olsun ondan kacmistir bu 1. İhtimal, evlidir yakalanmamak icin bu seneryoyu uydurmustur 2. İhtimal, eger sizden para istedi ve yollamadiysaniz sizi yolamayagini anlamis o yuzden kacmistir bu da 3. İhtimal anacim adam turbede cabut baglarken cektigi fotografi atmis resmen azicik aklinizi kullanin uyanik olun tamam belki bosluktasiniz bu yuzden baglandiniz onuda anliyorum ama hangi muze telefon toplatip 1 hafta vermez mantiken? Hic mi ozel hayati yok bu insanlarin kim kimin 1 hafta ozel hayatina mudahale eder? Size ulasmak isteyen insan bi yolunu bulur ulasirdi merak etmeyin ölmemistir ama su ihtimalleri goz onune alirsak en masum sey ölmesi olurdu

bu nedir ? Rulling ? Nasil bir uygulama ? Hic daha önce duymadim :)
Canim uygulama degil. Twetterde bir hesap. Dolandirici fake ne varsa ifsaliyor. Yardim isteyene yardim ediyor. Siddet taciz veya baska sekilde zarar goren ve yardim isteyenlere avukat ayarliyor. Guzel bir hesap. Instagram da da rulling diye kayitli

Siz ciddi ciddi 2 aydır sadece mailden konuştuğunuz adamla büyük aşk yaşadığınızı, sevgili olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Yıl nerdeyse 2020 MSN mi kaldı? Yaşlar 15 olsa belki anlayışla karşılayabilirdim ama sözde sevgilinizin telefonunu almaya ihtiyaç duymamışsınız, çalıştığı yerin adını bir kez öğrenmiş unutmuşsunuz, kardeşi varmış sosyal medya kullanmayan kullansa erkek arkadaşı gibi yazarım diyorsunuz kardeşi abisinin sevgilisi olduğunu bilmiyor mu da ben abinin sevgilisiyim diye yazamıyorsunuz? İstanbul’daki bütün müzelerin telefonunu bulun arayın tek tek madem teknoloji çağında yaşıyoruz dünyanın öbür ucunda da olsanız arayabilirsiniz. Kardeşinin çalıştığı yeri de bilmiyorsunuzdur tabi. Üzgünüm ama adam sizi kandırmış resmen, dikkatli olun da tekrar başınıza gelmesin zira bu saflıkla tekrarlaması kaçınılmaz gibi duruyor

gercekten tum bunlara nasıl ınanabıldınız konu sahıbı ?

bunlara ınanmak ıcın hıc ınsan tanımamıs asla evden dısarı cıkmamıs asla sosyal medya kullanmamıs hayatdan ve ınsanlardan cok uzak ve yalnız yasamıs olabılmek gerekır

Nasıl nasıl?

hayat sizin hayatınız sadece insan olarak tavsiye vermeye geldim internetten tanıştığınız bırıne güvenmeyin hele ki bu insanı hiç görmediyseniz sadece sanal olarak goruntuyle konustuysanız... AŞK MI bu yaşadıgınız sadece boşluk doldurma aynı evıpaylaşıp bırlıkte yaşamadan kımse bana onu çok sevıyorum herşeyı yaparım demesın ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…