Erkek arkadaşımı artık sevmiyorum.

begumblack

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
7
0
30
Merhaba ben 22 yaşındayım biriyle 9 aydır bir ilişkim var fakat ben ondan soğudum ve şu an ona karşı beslediğim duygular sadece vicdan,merhamet ve arkadaşça bir sevgi. Fakat ilişkimi de bitiremiyorum çünkü bu kişi benim için şehir değiştirdi başka bir şehirdeki işini bıraktı benim olduğum şehirde ev tutup 1 yıllık kontrat imzaladı ve başka bir iş buldu. Burada hiç arkadaşı da yok benden başka... Bunları düşünüp vicdan azabı çekiyorum. Onu sevmediğimi bile bile sırf kırmamak için duygusuz olarak bu ilişkiye devam etmek vicdan azabımı iki katına çıkarıyor. Sürekli ağlıyorum bir çıkış yolu bulamıyorum. Karma karışığım, elimden hiç birşey gelmiyor. Bunu düşünmekten hiç birşeye adapte de olamıyorum. Ne yapıcam ben?

Erkek arkadaşına karşı dürüst olmalısın. Kimse sevilmediğini bile bile sırf kendisine acındığı için bir ilişki içerisinde olmayı istemez. Evet senin için şehir değiştirmiş, ev kiralamış ama sırf bunları yaptı diye ilişkiyi sürdürmen doğru olmaz. Ev almış olsa, şirket kurmuş olsa ne yapacaktın? Sırf bunları yaptı diye ayrılmayıp evlenecek miydin?

Merhaba ben 22 yaşındayım biriyle 9 aydır bir ilişkim var fakat ben ondan soğudum ve şu an ona karşı beslediğim duygular sadece vicdan,merhamet ve arkadaşça bir sevgi. Fakat ilişkimi de bitiremiyorum çünkü bu kişi benim için şehir değiştirdi başka bir şehirdeki işini bıraktı benim olduğum şehirde ev tutup 1 yıllık kontrat imzaladı ve başka bir iş buldu. Burada hiç arkadaşı da yok benden başka... Bunları düşünüp vicdan azabı çekiyorum. Onu sevmediğimi bile bile sırf kırmamak için duygusuz olarak bu ilişkiye devam etmek vicdan azabımı iki katına çıkarıyor. Sürekli ağlıyorum bir çıkış yolu bulamıyorum. Karma karışığım, elimden hiç birşey gelmiyor. Bunu düşünmekten hiç birşeye adapte de olamıyorum. Ne yapıcam ben?
Senin şuan sadece acıdığın için kendisiyle birlikte olduğunu duyunca muhtemelen gururuna dokunup o seni bırakacak.
Senin için bu kadar sey yapan insana bari merhamet borcunu dürüst konuşarak öde bence.

Erkek arkadaşına karşı dürüst olmalısın. Kimse sevilmediğini bile bile sırf kendisine acındığı için bir ilişki içerisinde olmayı istemez. Evet senin için şehir değiştirmiş, ev kiralamış ama sırf bunları yaptı diye ilişkiyi sürdürmen doğru olmaz. Ev almış olsa, şirket kurmuş olsa ne yapacaktın? Sırf bunları yaptı diye ayrılmayıp evlenecek miydin?
Haklısınız doğru işte sürekli yelteniyorum ama vicdan azabım engel oluyor. Sanırım konuşmam lazım artık.

9 aylik iliskide insan nasıl hayatini bu kadar degistirir aklim almiyor, daha bugun benzer bir durum uzerine konusuyorduk, eşim erkek milletinin kafasi boyle calisir diye ozetledi durumu... neyse sevmiyorsaniz uzatmayin, insanlar nikah masasindan hayir diyip kalkiyor sevgiliden mi ayrilmayacak...

9 aylik iliskide insan nasıl hayatini bu kadar degistirir aklim almiyor, daha bugun benzer bir durum uzerine konusuyorduk, eşim erkek milletinin kafasi boyle calisir diye ozetledi durumu... neyse sevmiyorsaniz uzatmayin, insanlar nikah masasindan hayir diyip kalkiyor sevgiliden mi ayrilmayacak...
Haklısınız aslında olaya hiç o açıdan bakmadım ki eğer devam edersem sonu nikah masasından kaçmamla biticek sanırım. Olayı oraya kadar götürmemem en iyisi.

Senin vesilenle orada evlenir yaşamaya devam eder belki. Sevmediğin halde onun duygularıyla oynama bence. İlerde ne kadar uzun zamandır bir şey hissetmediğini öğrendiğinde daha kırıcı olursun.

Bendede buna benzer bir durum var.ben seviyorum hala ama o daha ciddi düşünüyor ben buna hazır değilim zaten oluruda yok bu ilişkinin bazı sebeplerden imkansız yani:KK43:sizde keşke baştan söyleseydiniz belkide onun bu kadar büyük adımlar atması sizi korkuttu aynı duygu yoğunluğunda olmadığınız için?çünkü bende buna benzer bir his oluştu güç belada olsa kendisine söyledim anlayışla karşıladı ama tabi sizinki büyük ihtimal bu kadar sakin karşılamayacaktır.o_O

Evet hissettiğin duygu çok normal, çünkü gayet karmaşık durumdasın. Ona şehir ve iş değiştirecek kadar değer verdiği hissettirdikten sonra ilişkini bitiren ne oldu? Neden soğudun? İlk önce bunların cevabını bul. Eğer seni ilişkini devam ettirecek tatminlere değilse cevapların, onunla konuşmayı dene. Duygusuz bir ilişki seni yorar. Geçirdiğin her süre onu sana bağlar, kırmak istemiyorsan somut bir bahane bulabilirsin..
Doğrusu biraz zor, hayatını değiştirecek kadar sevmiş seni..

şehir değiştirmesini sen istemediysen ayrıl ne alayıp duruyorsun iş bulmuşsa arkadaşı da vardır. vicdan yapma. kalkıp gelmeseymiş.

Kesinlikle söylemelisin. Ancak şöyle bir boyutu da var, böyle bir durumda insan ister istemez karşısında üzülecek, yıkılacak bir insan hayal ediyor. Ama söylediğinizde durum böyle olmayabilir. Büyük bir olgunlukla arkasına bile bakmadan hayatınızdan çıkabilir. Siz bunu gördüğünüzde dayanabilecek misiniz? İnsanoğlu bencildir.

X