biliyor maalesef kadın yolcu alıyor muydun dedimNeye girişeceğini bilmiyor ki. Allah o şimdi nasıl telaşlıdır ne oldu diye:))
Bence de saçma. Yeni insanlar tanımayı genel manada seviyor böyle bir huy sezdim ondaO ne saçma uygulama ya.
Sebebi de canının sıkılması mı yani?
E jet uçakla gelsin madem.
yol arkadaşlarınla bensiz hayat yolunda mutluluklar dilerdim ben.Bence de saçma. Yeni insanlar tanımayı genel manada seviyor böyle bir huy sezdim onda
Annesi aradı şimdi açmadım.
Gece 2 gibi burda olacak gelmek ister büyük ihmale aşağıya in tarzı seyler diyebilir. Nişanlı değiliz şuan isteme olduYanınıza gelme ihtimali var mı nisanlınızın
Görünce kalp atşımın ritmi değişti sinirden adeta :) Sizlerle paylaşınca soğudu içim bi nebzeyol arkadaşlarınla bensiz hayat yolunda mutluluklar dilerdim ben.
asla kabul edemem.
Gece 2 gibi burda olacak gelmek ister büyük ihmale aşağıya in tarzı seyler diyebilir. Nişanlı değiliz şuan isteme oldu
şu an ben bile sinirlendim.Görünce kalp atşımın ritmi değişti sinirden adeta :) Sizlerle paylaşınca soğudu içim bi nebze
Yola çıkmadan önce arardı genelde. Ama ben hiç sormamıştım yanlızmı geliyor yanında birileri var mıAnladım. Peki her yolculukta konusur muydunuz?
şu an ben bile sinirlendim.
normal iş yeri, cafe ortamı değil ki.
şehirlerarası yolda kakarakikiri muhabbetten başka ne olur? tüm yolu sessiz sakin gitmemişlerdir sonuçta.
ben olsam evlilik konusunda güvenim kırılırdı.
aynen.Yani benim de aklim akmiyor. Yorumlasmalara bakilirsa iki farkli zamanda o kizla yolculuk yapmis. Bu nasil bir tesaduf?? Demek ki bir iletisim baslamis aralarinda. Benim icin cinnet sebebi.
Takıldığım nokta kesinlikle o zaten. Yorum gelmesi benim lehime birşey fark etmemi sağladı. Biletlik bir durum yok kendi aracı oradan alacağı paraya da ihtiyaç duymayan biri zaten. Sizin durum da değişikmis biraz:)) ama tamamen sizin bilginiz dahilinde hatta ilk elden olan bise var ortada sizin bilginiz dışında bir kız da kalsa işin rengi değişirdi tahminimce:))Gavatlikla modernlik arasindaki ince cizgide,turkiyeye gelen sevgilisi hergun hergun otellere para vermesin diye buna benzer siteden bir kizin evinde kalmasina önayak olan birisi olarak cevap vereyim mi??
:)) kizin yorumundan ziyade suna takilin: neden bunu benden gizledi?
Kizin yorum atmasi cok normal
Buna benzer bir sitede üyeliğim var, bir sekilde irtibat kurdugun herkese referans yaziyorsun yani,bu isin raconu bu. Sevgiliniz de 'taniyorum-guvenilir' anlaminda kiza yazmistir. Sizin site (sanirim blablacar) nasil bilmiyorum ama benim kullandigim sitede birisinin referansinin gorulebilmesi icin sizin de yorum atmaniz gerekiyor,yoksa iki hafta ogrenemiyorsun ne yazdigini. Yani biri yazinca digeri de usulen onun sitesine girer yazar..Bence böyke ufak seylere takilmayin. Rahatssiz oluyorsaniz bir daha siteyi kullanmaz,bileti de gelisi o aliyorsa gidisi siz alirsiniz falan,idare eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?