- 4 Ocak 2017
- 229
- 236
- 18
şimdi ben de baktım o siteye. bakarken bile içim bi tuhaf oldu sanki o şekilde yolculuk yapmak zorunda kalsam ne hissederim gibisinden. bu ülkede toplu taşımada bile bir insanın başına neler gelebileceğini hepimiz çok üzülerek gördük izledik içimiz yandı. hele ki bu şekilde belki de başka kimse olmadan ya da 2 ,3 erkekle birlikte yolculuk edebilecek bir kız, ıssız yollardan geçiliyor dağ teğe. yani aklım gerçekten almadı. sevgiline gelince. yolda canı sıkılıyor diye arabasına birilerini alması beni inanılmaz rahatsız etti. kimse bu kısma takılmamış ama bu o kadar önemli bir detay ki. uzun yol laklak yapma yeri değildir. sürücü yola konsantre olur, ara ara dinlenip devam eder. bu adam lak lak peşinde demek ki. eminim biyerlerde molalar verildi yemekler yenildi. bu benim asla ve hiçbirşekilde kabul edebileceğim bir şey değil. bu adam tekrar söylüyorum, yolculuk yaparken sıkılıyor diye arabasına birilerini alıyorsa yarın bir gün sen evde yokken canı sıkılınca internetten ne b.klar yer kimbilir. buna kalıbımı basarım.