• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşıma şuan çok sinirliyim. Sizin bakış açınız nasıl olurdu?

İyi de sevgilin senin karakterini bilmiyor mu neye kızıp kızmayacağını ?
Ben böyle bir şeyi asla kabul etmem sevgilim bile bile bunu yapıyorsa kaşınıyordur.
Bu devirde yıllardır tanıdığımıza güvenemiyoruz nasıl güvenip arabasına almış bir de yol boyunca sohbet muhabbet amacıyla hayret ettim.

anladım ben ilk başta sizin olduğunuz şehre sizi görmeye gelirken benzin masrafını düşürmek amaçlı kullandığını sanmıştım. iş seyahati ise zaten işyeri arabasıdır .. bilemedim mesafe uzak canım sıkılmasın diye olsa bile uzak mesafe daha tehlikeli kız nasıl binmiş arabasına ki.. önceden tanıdığı falan olabilir mi?
o zamanlar zaten aynı şehirde idik 1 aydır farklı şehirlerdeyiz. işyernin arabası ile gidiyordu evet. kızın face adresini buldum iş okul vs. hiç ortak bi bağ kurulacak bir durumu yok ve bana tamamen yabancı bir sima idi zaten

o zamanlar zaten aynı şehirde idik 1 aydır farklı şehirlerdeyiz. işyernin arabası ile gidiyordu evet. kızın face adresini buldum iş okul vs. hiç ortak bi bağ kurulacak bir durumu yok ve bana tamamen yabancı bir sima idi zaten

valla yeni nesil çok cesur şaşıyorum bazen..

Ayy o değilde adamin sağ salim gelip gittiğine sukretmek lazim.Tanımadığım insan hirlimi hirsizmi neyine guveniyorsa artık
Zaten konu aramızda ordan çıkmıştı tehlikeli değilmi nolur nolmaz demiştim. O da tc ilen kayıt olup sözlesme yapıyorsun tarzı bişelr demişti çok net hatırlamıyorum . Ondan sonra uyarmıştım bu konuda. Ben de ilk ondan duyup garipsemiştim.

İyi de sevgilin senin karakterini bilmiyor mu neye kızıp kızmayacağını ?
Ben böyle bir şeyi asla kabul etmem sevgilim bile bile bunu yapıyorsa kaşınıyordur.
Bu devirde yıllardır tanıdığımıza güvenemiyoruz nasıl güvenip arabasına almış bir de yol boyunca sohbet muhabbet amacıyla hayret ettim.
Karakterimi çok iyi biliyor böyle bi durumu hiç hoş karşılayamayacağımı da. şuan ne desem die kıvranıyordur eminim.

Düşüncesi bile germeye yetti beni. Aşırı kıskanç biri olarak...

o görülüyor 2 kişi rezerve etmiş 2 si de erkekti. onun haricinde rezerve etmeden direkt iletişim oluyorsa bilemiyorum tabi.

Olmuyordur o zaman. çekingen konustu gibi bir şey deyince ben direkt paranoya yaptım.

Hoş bir sey degil evet.. ben de istemezdim sanırım ama kızıp bağırmadan önce sakince konusun baktın iyi bi enerji almıyorsun o zaman sinirlenirsin

O ne saçma uygulama ya.
Sebebi de canının sıkılması mı yani?
E jet uçakla gelsin madem.

Sinirlenmekte haklisin. Senin o siteden erkek yolcu bulup beraber seyahat etmene sicak bakar miydi mesela :) oh ne ala hersey de rahat olsun bu tarz erkek bozuntuları.

Bence sakin ol. Profilindeki yorumları gördüm bana hiç bir bayanla yolculuk yaptığından bahsetmemiştin de. Bakalım nasıl cevap verecek ona göre allah ne verdiyse giriş:)))

Bugünkü verdiği ilandan bulmuştum ben onun profilini. Kaldırmış ilanı bulamıyorum profilini şuan telden geçmiş e bakmaya çalışıyorum.

Bence sakin ol. Profilindeki yorumları gördüm bana hiç bir bayanla yolculuk yaptığından bahsetmemiştin de. Bakalım nasıl cevap verecek ona göre allah ne verdiyse giriş:)))
Beni müsait olunca aramasını söylediğim kısa görüşmede girişeceğimin sinyallerini baya verdim ses tonumla . şuanda arayınca hiç konuşasım yok bişeler kurguluyordur fevri davranıp bu fırsatı verdim.

Olmuyordur o zaman. çekingen konustu gibi bir şey deyince ben direkt paranoya yaptım.

Hoş bir sey degil evet.. ben de istemezdim sanırım ama kızıp bağırmadan önce sakince konusun baktın iyi bi enerji almıyorsun o zaman sinirlenirsin
yola çıktım dedi konusma tarzı rahat değildi her zamanki kullandığı hitaplarda bulunmayınca anladım birilerini olduğunu

Neye girişeceğini bilmiyor ki. Allah o şimdi nasıl telaşlıdır ne oldu diye:))

Beni müsait olunca aramasını söylediğim kısa görüşmede girişeceğimin sinyallerini baya verdim ses tonumla . şuanda arayınca hiç konuşasım yok bişeler kurguluyordur fevri davranıp bu fırsatı verdim.

Back