o zamanlar zaten aynı şehirde idik 1 aydır farklı şehirlerdeyiz. işyernin arabası ile gidiyordu evet. kızın face adresini buldum iş okul vs. hiç ortak bi bağ kurulacak bir durumu yok ve bana tamamen yabancı bir sima idi zatenanladım ben ilk başta sizin olduğunuz şehre sizi görmeye gelirken benzin masrafını düşürmek amaçlı kullandığını sanmıştım. iş seyahati ise zaten işyeri arabasıdır .. bilemedim mesafe uzak canım sıkılmasın diye olsa bile uzak mesafe daha tehlikeli kız nasıl binmiş arabasına ki.. önceden tanıdığı falan olabilir mi?
o zamanlar zaten aynı şehirde idik 1 aydır farklı şehirlerdeyiz. işyernin arabası ile gidiyordu evet. kızın face adresini buldum iş okul vs. hiç ortak bi bağ kurulacak bir durumu yok ve bana tamamen yabancı bir sima idi zaten
Zaten konu aramızda ordan çıkmıştı tehlikeli değilmi nolur nolmaz demiştim. O da tc ilen kayıt olup sözlesme yapıyorsun tarzı bişelr demişti çok net hatırlamıyorum . Ondan sonra uyarmıştım bu konuda. Ben de ilk ondan duyup garipsemiştim.Ayy o değilde adamin sağ salim gelip gittiğine sukretmek lazim.Tanımadığım insan hirlimi hirsizmi neyine guveniyorsa artık
Karakterimi çok iyi biliyor böyle bi durumu hiç hoş karşılayamayacağımı da. şuan ne desem die kıvranıyordur eminim.İyi de sevgilin senin karakterini bilmiyor mu neye kızıp kızmayacağını ?
Ben böyle bir şeyi asla kabul etmem sevgilim bile bile bunu yapıyorsa kaşınıyordur.
Bu devirde yıllardır tanıdığımıza güvenemiyoruz nasıl güvenip arabasına almış bir de yol boyunca sohbet muhabbet amacıyla hayret ettim.
o görülüyor 2 kişi rezerve etmiş 2 si de erkekti. onun haricinde rezerve etmeden direkt iletişim oluyorsa bilemiyorum tabi.Fotoğraf iste bence arabadan. Yine bir kadın vardır bence
o görülüyor 2 kişi rezerve etmiş 2 si de erkekti. onun haricinde rezerve etmeden direkt iletişim oluyorsa bilemiyorum tabi.
Sıkıntılı durum yalan söylemiş bi de erkeklerle gidiyorum diye ,Karakterimi çok iyi biliyor böyle bi durumu hiç hoş karşılayamayacağımı da. şuan ne desem die kıvranıyordur eminim.
Beni müsait olunca aramasını söylediğim kısa görüşmede girişeceğimin sinyallerini baya verdim ses tonumla . şuanda arayınca hiç konuşasım yok bişeler kurguluyordur fevri davranıp bu fırsatı verdim.Bence sakin ol. Profilindeki yorumları gördüm bana hiç bir bayanla yolculuk yaptığından bahsetmemiştin de. Bakalım nasıl cevap verecek ona göre allah ne verdiyse giriş:)))
yola çıktım dedi konusma tarzı rahat değildi her zamanki kullandığı hitaplarda bulunmayınca anladım birilerini olduğunuOlmuyordur o zaman. çekingen konustu gibi bir şey deyince ben direkt paranoya yaptım.
Hoş bir sey degil evet.. ben de istemezdim sanırım ama kızıp bağırmadan önce sakince konusun baktın iyi bi enerji almıyorsun o zaman sinirlenirsin
Beni müsait olunca aramasını söylediğim kısa görüşmede girişeceğimin sinyallerini baya verdim ses tonumla . şuanda arayınca hiç konuşasım yok bişeler kurguluyordur fevri davranıp bu fırsatı verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?