Erkek arkadaşıma şuan çok sinirliyim. Sizin bakış açınız nasıl olurdu?

Ayrılır arabasını çizer tekerini patlatırdım :) şaka şaka eğer siz biliyorsanız ki kız erkek yolcu farketmez aldığını o zaman sinirlenmenizin anlamı yok. Belki bi kez karşılaştılar sonrada yorum yaptılarki başkalarına referans olsun diye. Benim kız arkadaşım var sürekli şehir şehir gezer o programla çokta düzgün kızdır. Yani erkek arkadaşınıza güveniyorsanız rahatsızlığınızı dile getirmeniz yeterlidir. Ama güven sıkıntınız varsa halletmeden ciddi adım atmamalısınız

Böyle bir site olduğunu ilk duydum ve siteyi bulup biraz baktım. Düşünce olarak mantıklı, güzel fikir gibi görünüyor ancak kendi adıma ben güvensiz buldum. Onun dışında eşim bu şekilde yolculuk yapsa baya kötü olabilir.

Yurtdisinda boyle uygulamalar cok var. Referans birakmalari normal. Karsilikli tesekkur adina. Belki o kiz bu tur yolculuklari cok yapiyor ve yorum yapmasini rica etti. Cunku karsilikli guven bekleniyor yorumlara bakiyorsun resimlerine bakiyorsun arabasina bindigin kisinin veya arabana almak istedigin insanlarinvs... Yani sevgiliniz kiz almam felan dediyse ozaman o ayri konu tabi..

Son düzenleme:
Şahsi adıma konuşuyorum asla kabul etmem tanimadigi kiz veya erkek biriyle yolculuk yapmasini parayı yari yariya ödeyip 2 kere geleceğine bi kere gelsin bana kafii hırlı mı hırsız mi arsız mi bilmediğim insanlarla bu sekilde yolculuk yapmasini istemem ( hele ki bana sen karşı cinsle yolculuk yapamazsin dediyse) kusura bakma bacım ama ben yırtarım...

ben çok dar kafalıyım bu konuda.
sosyal medyadan tanıştığı kızla reelde tanışması, kaynaşması ne kadar abesse, baş başa yolculuk da 10 kat daha abes.

Bu olay in yaşandığı zaman aynı şehirde yaşıyorduk zaten. Biraz zihnimi zorladım o ay şahsi bi işi için 2 3 saatlik bi şehire gitmişti. Muhtemelen o sira. Ve kızda bizm şehirde üni öğrencisi imiş para dahi aldığını sanmıyorum öğrenci olduğu için. Daha hiç konuşmadık telimi de kapatıcam hiç diolaga girip sinirlerimi yıpratmak istemiyorum

Zaten kıza da ayrı bir hayret ettim. Asla tercih etmeyeceğim birşey
Sizi iyice kızdırmak istemem ama böyle bir siteyi kullanan kizlara tehlikeli gözüyle bakarım ben tamam kadın erkek eşit diyoruz ama bir erkek tacize uğramaktan korkmaz ama kadın korkar siz nasıl ben tanimadığım bir erkekler baş başa yolculuk edemem diyorsanız ben de öyle düşünüyorum keza ama böyle çekincesi olmayan kadından şüphelenirim. Bence sevgilinizi kesin bir dille uyarin hiçbiŕ şekilde kadın yolcu almasına izin vermeyin

aradı mı?
açıklaması ne?

Sizi aramadimi hala????

Bu şekilde yolculuğu ilk kez duyuyorum
Sanırım ben önce güvenlik için cıngar çıkarırdım
Kadın ya da erkek kaç saat bilmediğin biriyle araba içinde bana ters
Hırlısı var hırsızı var, sapığı, manyağı var, sürücünün erkek olması bu riskleri ortadan kaldırmıyor
Önce can güvenliği kavgası yapardım, kıskançlık duruma göre değişir, erkek arkadaşını en iyi sen tanırsın, bir kaç saat yolculuk ettiği biriyle yakınlaşabilir mi , o yapıda biri mi bilemiyorum.

Sizin kızacağınızı bilerek saklaması, sırf canı sıkılmasın diye kızlarla gitmesi, ara demenize ragmen aramaması.. iyi seyler düşündürtmüyor malesef

Siz annesini geri aradınız mı

Sürücü kendisi . Güvensiz bulduğumu söyledim zaten ama 30 lu yaşlarında bir insan bunun farkına varamaz mi muhakemesini kendine bırakmıştım artik

Kendiside aradı az evvel açmadım. Arayıp dursun ders vereyim düşüncesi yok annesi içinde yoktu. Sağlıklı bi konuşma olmayacaktı o kadar sinirli iken

Bence konuşmalısınız. Neden doğruyu söylemediğini sorun. Telefon açmamak bence çözüm değil. Iletisim önemli konuşun bence.

Bence konuşmalısınız. Neden doğruyu söylemediğini sorun. Telefon açmamak bence çözüm değil. Iletisim önemli konuşun bence.
Haklısınız iletişimi kesmek çözüm değil. Tam net karar vermeyi istiyorum kendimi dinleyip. Şuan konuşsak esip gurleyecegim kendimi biliyorum sonrasında esip gürleyen ben değilmişim gibi devam etmek istemiyorum. Net kararımı alıp ona göre tavır takınmak istiyorum. Böyle birşeyi evirip çevirip kendi işine gelecek şekilde anlatacak çünkü.

empati yapmasını sağla.
aynı şekilde yabancı bir erkekle şehirler arası bir yolculuk yapmak istediğini, onu böylece daha iyi anlayabileceğini söyle.
tepkisi ne olacak?

Sizde sinirliyken sakın olmayı bekleyenlerdrnsiniz hiç yapamam. Esip gürlemeyin sakince sorun neden bana yalan söylesin deyin ve dinleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…