Sizi iyice kızdırmak istemem ama böyle bir siteyi kullanan kizlara tehlikeli gözüyle bakarım ben tamam kadın erkek eşit diyoruz ama bir erkek tacize uğramaktan korkmaz ama kadın korkar siz nasıl ben tanimadığım bir erkekler baş başa yolculuk edemem diyorsanız ben de öyle düşünüyorum keza ama böyle çekincesi olmayan kadından şüphelenirim. Bence sevgilinizi kesin bir dille uyarin hiçbiŕ şekilde kadın yolcu almasına izin vermeyinZaten kıza da ayrı bir hayret ettim. Asla tercih etmeyeceğim birşey
aradı mı?Bu olay in yaşandığı zaman aynı şehirde yaşıyorduk zaten. Biraz zihnimi zorladım o ay şahsi bi işi için 2 3 saatlik bi şehire gitmişti. Muhtemelen o sira. Ve kızda bizm şehirde üni öğrencisi imiş para dahi aldığını sanmıyorum öğrenci olduğu için. Daha hiç konuşmadık telimi de kapatıcam hiç diolaga girip sinirlerimi yıpratmak istemiyorum
Bu olay in yaşandığı zaman aynı şehirde yaşıyorduk zaten. Biraz zihnimi zorladım o ay şahsi bi işi için 2 3 saatlik bi şehire gitmişti. Muhtemelen o sira. Ve kızda bizm şehirde üni öğrencisi imiş para dahi aldığını sanmıyorum öğrenci olduğu için. Daha hiç konuşmadık telimi de kapatıcam hiç diolaga girip sinirlerimi yıpratmak istemiyorum
kesin bir halt yedi.Yok kızlar aramadı. Gece annesi aramıştı en son açmadım.
Sürücü kendisi . Güvensiz bulduğumu söyledim zaten ama 30 lu yaşlarında bir insan bunun farkına varamaz mi muhakemesini kendine bırakmıştım artikBu şekilde yolculuğu ilk kez duyuyorum
Sanırım ben önce güvenlik için cıngar çıkarırdım
Kadın ya da erkek kaç saat bilmediğin biriyle araba içinde bana ters
Hırlısı var hırsızı var, sapığı, manyağı var, sürücünün erkek olması bu riskleri ortadan kaldırmıyor
Önce can güvenliği kavgası yapardım, kıskançlık duruma göre değişir, erkek arkadaşını en iyi sen tanırsın, bir kaç saat yolculuk ettiği biriyle yakınlaşabilir mi , o yapıda biri mi bilemiyorum.
Haklısınız iletişimi kesmek çözüm değil. Tam net karar vermeyi istiyorum kendimi dinleyip. Şuan konuşsak esip gurleyecegim kendimi biliyorum sonrasında esip gürleyen ben değilmişim gibi devam etmek istemiyorum. Net kararımı alıp ona göre tavır takınmak istiyorum. Böyle birşeyi evirip çevirip kendi işine gelecek şekilde anlatacak çünkü.Bence konuşmalısınız. Neden doğruyu söylemediğini sorun. Telefon açmamak bence çözüm değil. Iletisim önemli konuşun bence.
empati yapmasını sağla.Haklısınız iletişimi kesmek çözüm değil. Tam net karar vermeyi istiyorum kendimi dinleyip. Şuan konuşsak esip gurleyecegim kendimi biliyorum sonrasında esip gürleyen ben değilmişim gibi devam etmek istemiyorum. Net kararımı alıp ona göre tavır takınmak istiyorum. Böyle birşeyi evirip çevirip kendi işine gelecek şekilde anlatacak çünkü.
Haklısınız iletişimi kesmek çözüm değil. Tam net karar vermeyi istiyorum kendimi dinleyip. Şuan konuşsak esip gurleyecegim kendimi biliyorum sonrasında esip gürleyen ben değilmişim gibi devam etmek istemiyorum. Net kararımı alıp ona göre tavır takınmak istiyorum. Böyle birşeyi evirip çevirip kendi işine gelecek şekilde anlatacak çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?