biliyor maalesef kadın yolcu alıyor muydun dedimNeye girişeceğini bilmiyor ki. Allah o şimdi nasıl telaşlıdır ne oldu diye:))
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek arkadaşıma şuan çok sinirliyim. Sizin bakış açınız nasıl olurdu?
- Konu Sahibi uluscu_35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bence de saçma. Yeni insanlar tanımayı genel manada seviyor böyle bir huy sezdim ondaO ne saçma uygulama ya.
Sebebi de canının sıkılması mı yani?
E jet uçakla gelsin madem.
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
yol arkadaşlarınla bensiz hayat yolunda mutluluklar dilerdim ben.Bence de saçma. Yeni insanlar tanımayı genel manada seviyor böyle bir huy sezdim onda
asla kabul edemem.
- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358
Annesi aradı şimdi açmadım.
Yanınıza gelme ihtimali var mı nisanlınızın
Gece 2 gibi burda olacak gelmek ister büyük ihmale aşağıya in tarzı seyler diyebilir. Nişanlı değiliz şuan isteme olduYanınıza gelme ihtimali var mı nisanlınızın
Görünce kalp atşımın ritmi değişti sinirden adeta :) Sizlerle paylaşınca soğudu içim bi nebzeyol arkadaşlarınla bensiz hayat yolunda mutluluklar dilerdim ben.
asla kabul edemem.
- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358
Gece 2 gibi burda olacak gelmek ister büyük ihmale aşağıya in tarzı seyler diyebilir. Nişanlı değiliz şuan isteme oldu
Anladım. Peki her yolculukta konusur muydunuz?
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
şu an ben bile sinirlendim.Görünce kalp atşımın ritmi değişti sinirden adeta :) Sizlerle paylaşınca soğudu içim bi nebze
normal iş yeri, cafe ortamı değil ki.
şehirlerarası yolda kakarakikiri muhabbetten başka ne olur? tüm yolu sessiz sakin gitmemişlerdir sonuçta.
ben olsam evlilik konusunda güvenim kırılırdı.
Yola çıkmadan önce arardı genelde. Ama ben hiç sormamıştım yanlızmı geliyor yanında birileri var mıAnladım. Peki her yolculukta konusur muydunuz?
- 4 Ocak 2017
- 229
- 236
- 18
Yol masrafindan degil de uzun yolda cani sıkıldıgı icin seyahat arkadasi tercih ettigini soylemissiniz. Ben burda bir dururum. Bu koskoca herif yolda birileriyle konusmak icin yanina arkadas ariyorsa, ustelik de bu kisi kiz da olabiliyorsa, yarin oburgun evliyken sen evde yokken annene vs biyerlere kalmaya gittiginde de sıkılıp internette baskalariyla sohbet edebilir. Hic guven vermedi bana ama hic.
- 4 Ocak 2017
- 229
- 236
- 18
şu an ben bile sinirlendim.
normal iş yeri, cafe ortamı değil ki.
şehirlerarası yolda kakarakikiri muhabbetten başka ne olur? tüm yolu sessiz sakin gitmemişlerdir sonuçta.
ben olsam evlilik konusunda güvenim kırılırdı.
Yani benim de aklim akmiyor. Yorumlasmalara bakilirsa iki farkli zamanda o kizla yolculuk yapmis. Bu nasil bir tesaduf?? Demek ki bir iletisim baslamis aralarinda. Benim icin cinnet sebebi.
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
aynen.Yani benim de aklim akmiyor. Yorumlasmalara bakilirsa iki farkli zamanda o kizla yolculuk yapmis. Bu nasil bir tesaduf?? Demek ki bir iletisim baslamis aralarinda. Benim icin cinnet sebebi.
konu sahibi aynısını yapsaydı sevgilisi "aman ne olacak? iki sohbetin belini kırmış hiç tanımadığım bir erkekle" der miydi?
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.720
- 798
Gavatlikla modernlik arasindaki ince cizgide,turkiyeye gelen sevgilisi hergun hergun otellere para vermesin diye buna benzer siteden bir kizin evinde kalmasina önayak olan birisi olarak cevap vereyim mi??
:)) kizin yorumundan ziyade suna takilin: neden bunu benden gizledi?
Kizin yorum atmasi cok normal
Buna benzer bir sitede üyeliğim var, bir sekilde irtibat kurdugun herkese referans yaziyorsun yani,bu isin raconu bu. Sevgiliniz de 'taniyorum-guvenilir' anlaminda kiza yazmistir. Sizin site (sanirim blablacar) nasil bilmiyorum ama benim kullandigim sitede birisinin referansinin gorulebilmesi icin sizin de yorum atmaniz gerekiyor,yoksa iki hafta ogrenemiyorsun ne yazdigini. Yani biri yazinca digeri de usulen onun sitesine girer yazar..Bence böyke ufak seylere takilmayin. Rahatssiz oluyorsaniz bir daha siteyi kullanmaz,bileti de gelisi o aliyorsa gidisi siz alirsiniz falan,idare eder
Buna benzer bir sitede üyeliğim var, bir sekilde irtibat kurdugun herkese referans yaziyorsun yani,bu isin raconu bu. Sevgiliniz de 'taniyorum-guvenilir' anlaminda kiza yazmistir. Sizin site (sanirim blablacar) nasil bilmiyorum ama benim kullandigim sitede birisinin referansinin gorulebilmesi icin sizin de yorum atmaniz gerekiyor,yoksa iki hafta ogrenemiyorsun ne yazdigini. Yani biri yazinca digeri de usulen onun sitesine girer yazar..Bence böyke ufak seylere takilmayin. Rahatssiz oluyorsaniz bir daha siteyi kullanmaz,bileti de gelisi o aliyorsa gidisi siz alirsiniz falan,idare eder
Takıldığım nokta kesinlikle o zaten. Yorum gelmesi benim lehime birşey fark etmemi sağladı. Biletlik bir durum yok kendi aracı oradan alacağı paraya da ihtiyaç duymayan biri zaten. Sizin durum da değişikmis biraz:)) ama tamamen sizin bilginiz dahilinde hatta ilk elden olan bise var ortada sizin bilginiz dışında bir kız da kalsa işin rengi değişirdi tahminimce:))Gavatlikla modernlik arasindaki ince cizgide,turkiyeye gelen sevgilisi hergun hergun otellere para vermesin diye buna benzer siteden bir kizin evinde kalmasina önayak olan birisi olarak cevap vereyim mi??
- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
Bu devirde kim kime bu kadar guveniyor anlamiyorum.insanlardaki de ne cesaret arabasinia aldığı hırli midir hirsizmidir.delimi dir manyakmidir!Ben korkarim birini arabama almaya..
Suan kafamda o kadar senaryo varki arabaya kadin binmiş olmasi bile birsey ifade etmiyor bende..
Suan kafamda o kadar senaryo varki arabaya kadin binmiş olmasi bile birsey ifade etmiyor bende..