Erkek Arkadaşım ve maddi durumu Çıkmazda gibiyim .. :(

bu sözleriniz gerçekten çok iç açıcı.burdaki parası yoksa ayrıl zengin birine aşık ol diyenlere örnek olsun.

bu sözleriniz gerçekten çok iç açıcı.burdaki parası yoksa ayrıl zengin birine aşık ol diyenlere örnek olsun.

ben kendi adıma paraya değer vermiyorum.
belkide ekonomik gcüm yerinde olduğu için.
ama canım herkes böyle düşünmüyor.
değer yargıları hayattan beklentileri herkesin farklı.

Rabbim yeterki iyi insanlarla karşılatırsın bizi.

bir lokma ekmek illa kazanılır.

Canim bence ayrilma hersey duzelir. Herkes kolay kurmuyor yuvayi. Kuzenim le nisanlisi aylarca sigortali sigortasz calisip kurdular yuvalarini. Simdi borc oduyorlar ama mutlular. Bu mesaji da sana cebinde ogrenim kredisinden baska para olmadan gecinen bir kizce yaziyor. İnan yeterki hersey duzelir. Sen smdi 3 5 at kenara. Annenlede konusa konusa ikna edersin harcama sevgini. Sen calisincada o aylik biraz kesintiye ugrar annene kalir zaten.

Bugün ' Onun senin gibi yetim aylığı, babadan kalma banka mirası yok ayrıl da kendini mutlu edecek birini bulsun'
şeklinde ajitasyona bağlayanlar evlenip maddi sıkıntılar bizi yıprattı birbirimize artık hakaret ediyoruz gibi bir konu açsan '
Eee güzelim bile bile gitmişsin babası içkiciydi biliyordun, sevgilinin işini, eğitim durumunu biliyordun ne diye evlendin bee anneciğini de üzdün, aşk karın doyurmuyor işte' diye yorum yaparlar..

O tarz yorumlara üzülme bence.
Hissettiğin karmaşa doğal.
İnsanız hepimiz senin durumunda aynı acabaları yaşarız.

Millet sadece sevgilisinin boyu için acaba da kalıyor yahu!

Senin endişelerin öyle doğal ki..

Ben sana ayrıl demeyeceğim ama gözünü kapat aşk her şeye değer de demeyeceğim.

3 yıllık ilişkin var bu çocuğu, ilişkinizi tüm artıları eksileriyle değerlendir.
Sadece babası içkici, kendi işi gücü sıkıntı diye değerlendirme.

Eğer 3 yıl içinde sana karşı hep iyi bir yar olduysa, kötü sözden kaçınan, gönlünü hoş tutmayı bilen biriyse,
destek ol birlikte çalışır her zorluğu aşarsınız derim.

Önerim sadece çiçek dükkanı olmasın kafasında cebinde hep başka bir seçenek olsun.

Bunun için bir kurs olur, bir sertifika olur edinsin bir yandan.
Olası felaketlerde cankurtaranınız olsun.

Aşkınız bol olsun inşallah.. Sevgiler..

CAnım benm bu saygılı ve güzel yorumun için cok teşekkür ediyorum..
Öyle yorum yapanlara inan kelime dahi bulamadım..
Burda ne yazıkki öyle insanlar da var
Ama ne güzel ki sizin gibi insanlarda var bize yol gösteren
Fikir veren yüreğimize su serpen.. Ve iyiki varsınız.
tekrar cok teşekkür ederim.

kesınlıkle arkadasa katılıyoerum.. yarına ne olcagı bılınmez bı bakarsın zengınken ıflas etmıssın, fakırken zengın olmussun.. bılemeyız gelecegı o nedenle fazla takıorsun bence para meselesini. sen babasına kafayı tak.. babası erkek arkadasına musallat olmasın

noktalamalara, paragraflara dikkat ederek yazsaydınız keşke. bu şekilde okuması zor oluyor.

Okuduktan sonra aklıma bir arkadaşım ilişkisi geldi.
Kız 2 sene biriyle görüştü annesi o kadar mal düşkünüydü ki sürekli ev istiyordu çocuğun durumuda iyi değildi hatırladığım kadarıyla kızda çocuğu askerdeyken terketti çocuğun psikolojisi falan bozuldu.
Şimdi kız başka biriyle nişanlı annesini zor ikna etti bu kişi içinde çünkü bu kişininde evi yok. Askerde terkettiği eski erkek arkadaşının şuanda dubleks evi ve çok iyi geliri var.
Yani Allah o kadar büyükki ileride ne olacağı bilinmez beklenmeye değer biri seviyorum diyorsan sabret. Şuanda sevgilini sana saygısı ve sevgisiyle değerlendir bence.

Amin canim benim senin de hakkinda en hayirlisini versin. Diyorum ya nasil boguldugunu cooook iyi anliyorum cook..

Canım Allah büyük biz evlendiğimizde eşimin ailesi ile problemler yaşamıştık istemeye düğüne hiçbirşeye gelmediler eşim 500 TL maaş alıyordu evimizin kirası 750 TLdi ama biz evlenirken para pul hiç düşünmedik el ele verirsek hallederiz dedik evlendiğimizde ben 0ndan 1.5 katı fazla maaş alırken o öyle bir azmetti çalıştı ki Rabbiminde yardımıyla o şimdi benden 1.5 katı fazla maaş alıyor. Gerçekten seviyorsan azmedin birlikte mutlaka siz hayata galip geleceksinizdir :))))

Hanımefendi bu mesajınıza inanamadım.

Zira konu sahibiyle tek farkınız sizin sevgilinize kıyıp yüklü miktar kredi çektirmeniz, ev kurdurmanız, 2 düğün yaptırmanız. Yoksa ikisi de evlenebilecek paraya sahip değilmiş, aileleri yardım etmiyormuş. Siz kredi çekmesini kabul etmişsiniz, konu sahibi sevgilisinin zorlanacağını düşünüyor.

Bir de sizin yetim aylığı gibi bir geliriniz de yok, çalışmıyorsunuz.

Herkes dengi dengine yazarken utanmadınız mı?

Sevgi herseyi hallediyor..daha bir yola baslamadan hersey super olsun diye yipratiyorlar kendini..hep mantik hep mantik..
Benim.esimde biz ilk sevgiliyken ben ogretmenlik okuyordum.oda bi kurumda calisiyordu 400 tl kadar bi maasla hemde.ve ayni zamanda iki yillik okumaya calisiyordu umutsuzdu.okulunu uzatti.hic gelecek vaad etmiyordu.cevremde herkes sen daha iyisini hakediyorsun derdi.benim.ailemin maddi durumu cok iyiydi.onun ailesi ise degil.ama ben hic takmadim.sevdigimin elinden tuttum.desteknoldum.once iki yilligi bitirdi.sonra aciktan 4 yilliga basladi.aradan uc yil.gecmisti maasi 1.100 olmustu.bende bi kolejde ogretmenlikyapiyordum fazla kazaniyordum biraz.sinra tam ailesiyle beni istemeye gelecegi hafta memurlugu kazandi.hemde calistigi kurumda dusunebiliyormusunuz..ve suan geliri ucbine yakin.ocakta da zamla birlikte ins uc bin olacak:)
Bense kpss ye atanicam.diye ders calisiyorum.tek basina iki yildir hem borclari kapatiyor hem ev gecindiyor.bi zamanlar ben ona destekken simdi o bana destek esim bi bucuk yildr evlliyz yaklasik.
Hesapsiz yasamak gerekiyor ve inanmak..sadece sevdigine inanmak.

Siz bana bu maasi yazarken utanmadinizmi..size ne krediyi senmi odiyorsun.benim.evimin hesabi sana niye dert odu.iki dugundemi gozun kaldi..biz herseyi gelirimize gore yapmistik maasi dustgu icun sikistik ve bu gecici bi donem..bi meslegim.var..ugrasmayun benimle..konu sahibi sevgilinin meslegini hor goruyor..yaninda olmuyor benim.yetim ayligim var calisrsam gider diyor..mirasim var doyor..sevgisini gelecegini kurarken maddiyat uzerine kuriyor..o size garip gelmedide benmi garip geldim..ustelik cocugun abisunden babasindan herkesten beklenti icine girmus o kadar mirasi varken..hayati para hesabi..sevgi uzerine tek kelimesi varmi..
Ben esimi sevdim inandim.biz cok zor gunler yasadik bu nki..kredi odenir gider.hayatimi yargilamaya hakkiniz yok.lutfen haddinizi bilidugundemin A aptalasik

Canım erkek arkadaşın kredi çeksin açsın dükkanı eee sonra ?

Bide şuan senin aylığınla geçiniyo sanırım ev sen evlenince annen ne yapıcak ?

Bence sen bankada biriktirdiğin parayı annene ver aldığın çeyiz paradıylafa borçlarınızı kapatırsınız

Bu kadar sinirlenmenizden nereye parmak bastığım belli olmuş.

Konularınıza göz atan biri sizin kimlerden maddi beklentileriniz olduğunu hemen farkedecektir zaten. O yüzden konu sahibini bu konuda eleştirmek için utanmanız lazım.

Diğer yazdıklarınızın herhangi bir anlamı yok, o nedenle cevap veremeyeceğim.

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Benim de erkek arkadaşımla tanıştım tanışalı iş problemimiz var 3 buçuk yıldır. Her şeyin para olmadığı bazen de olduğu bi dönemdeyiz. Elinden geleni yapıyo ailesine bakıyo, ailesinin kredisini ödüyo, eşya aldık kendimize onu ödedi mücadelesini hiç bırakmadı. Ben de 22 yaşındayım erkek arkadşım 33 ve ben üni mezunu çalışmıyorum iş bulamıyorum. Bakıyoruz iş. El ele verince her şey yapılabilir yeter ki huzurlu olun mutlu olun ben böyle düşünüyorum ve seni çok iyi anlıyorum bazen ben bende senin gibi düşünüyorum. Ama sonra ona destek olmak zorundaym çünkü o sevdiğim ve evlenmek istediğim adam. Eşya altın bunlar olur çok fazla eşya almazsın sen de senin kıymetini değerini bilsin seni sevsin saygı göstersin. Kötü düşüncelerin de kurtul ve ona destek ol hele ki asker de sakın ona belli etme yeterince psikolojisi bozulmuştur gelsin açsın dükkanını sende evlenince iş bul kendine çocuk bak ne bilim bi tuhafiye de işe gir eşine destek ol zamanla çiçekçi dükkanı da oturur. Hayırlısıyla inşallah gönlünüzce olur herşey. Bizim de tabi ki. Şu an çalışıyo sevgilim bi kaç yerden de haber bekliyo daha iyi bi iş dua et sende bize.Unutma yuva kurana Allah yardım ediyo.

canm bu yorumunu hangi üyeye yaptın sen burdaki..

Ve ben hiç bi zaman desteğimi bırakmadım her zaman yanında oldum çünkü ona inandım biliyorum evlensem de ekmeğini taştan çıkartır. Siz de bunu yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…