- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
bu sözleriniz gerçekten çok iç açıcı.burdaki parası yoksa ayrıl zengin birine aşık ol diyenlere örnek olsun.ben bu hayatta ne yaptıysam kadın başıma kendim yaptım
bir kuruşu yoktur kimsenın bende.
evimi arabamı herşeyimi kendim yaptım alnımın teri ile.
ben tek başıma bunları yaptıysam
siz ele ele verdimi ohooooooo
yeterki sabır et çalış.Rabbim sağlık versin.
bird eçok düşünme düşünce gücüyle hiç bişey olmaz.
icraat lazım oda askerden gelsin hele o zaman.
bu sözleriniz gerçekten çok iç açıcı.burdaki parası yoksa ayrıl zengin birine aşık ol diyenlere örnek olsun.
konuyu yetim aylığı üzerinden yorum yapanlara
Oturdun yerden baban öldü diye bir bucuk milyar maaş alıyorsun..
Babası hayatta olanın sucu ne diyenlere diyecek bir cevabım yok
Kelimem yok.. cümle bile kuramadım
Ama bu yorumu yapan kişiler yetim aylığı ve babamın üzerinden gidenler
Rabbim Size Baba acısını göstermesin olur mu ?
CAnım benm bu saygılı ve güzel yorumun için cok teşekkür ediyorum..Bugün ' Onun senin gibi yetim aylığı, babadan kalma banka mirası yok ayrıl da kendini mutlu edecek birini bulsun'
şeklinde ajitasyona bağlayanlar evlenip maddi sıkıntılar bizi yıprattı birbirimize artık hakaret ediyoruz gibi bir konu açsan '
Eee güzelim bile bile gitmişsin babası içkiciydi biliyordun, sevgilinin işini, eğitim durumunu biliyordun ne diye evlendin bee anneciğini de üzdün, aşk karın doyurmuyor işte' diye yorum yaparlar..
O tarz yorumlara üzülme bence.
Hissettiğin karmaşa doğal.
İnsanız hepimiz senin durumunda aynı acabaları yaşarız.
Millet sadece sevgilisinin boyu için acaba da kalıyor yahu!
Senin endişelerin öyle doğal ki..
Ben sana ayrıl demeyeceğim ama gözünü kapat aşk her şeye değer de demeyeceğim.
3 yıllık ilişkin var bu çocuğu, ilişkinizi tüm artıları eksileriyle değerlendir.
Sadece babası içkici, kendi işi gücü sıkıntı diye değerlendirme.
Eğer 3 yıl içinde sana karşı hep iyi bir yar olduysa, kötü sözden kaçınan, gönlünü hoş tutmayı bilen biriyse,
destek ol birlikte çalışır her zorluğu aşarsınız derim.
Önerim sadece çiçek dükkanı olmasın kafasında cebinde hep başka bir seçenek olsun.
Bunun için bir kurs olur, bir sertifika olur edinsin bir yandan.
Olası felaketlerde cankurtaranınız olsun.
Aşkınız bol olsun inşallah.. Sevgiler..
kuzumm daha yeni gördüm ... sana iki şey söyleyeceğim birincisi eğer gerçekten çok büyük aşk sevgi varsa allah yardım eder diyorum çünkü babamdan biliyorum evlendiğimde beş kuruşum yoktu herşeyimi kendim yaptım diye anlatır kredi çekip dükkan açmış taa 25 sene önce hemde allah çalışana yardım ediyor yani hem zengin biriyle evli olsan allah korusun bir kıvılcıma bakar tüm mal varlığının kaybedilmesi kimse param var diyemez yani ..ikincisi ise babasının ve çocuğun ailesinin problemli oluşu aile çok önemli bebeğim beni düşündüren ileride seni asıl sıkıntıya sokacak olan bu esas bunu düşün derim allah yardımcın olsun tatlım inşallah vereceğin karar hakkında en hayırlısı olur
helal olsun be saft erinmemiş dolu dolu yazmışsın
Canım o kadar güzel ve derin yazmısın ki inan okurken kendimi gördüm o bogulmalarında.. ck duygulandm yazdıklarını okurken cok kötü şeyler yaşamıssn sende
Rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün inşallah. birda bu şeyleri yaşatmasın sana..
Aminn amin canm.. bol bol dua edeceğim rabbime sığınacagm
o herşeyin en iyisini bilir
Bilmiyorum..anlattiginiza gore sevgi yok verdiginiz emege aciyorsunuz.
Birakin gitsin..sevgiliniz maddi hesaplar uzerinde dusunmeyen biriyle mutlu olsun..actigi cicekci dukkaninda rizkini veren olur.emegiyle kazanir..
Sizin.gibi yetim ayligi banka mirasi gibi calismadan geliri yok nasilsa.
Herkes dengi dengine..
Sevgi herseyi hallediyor..daha bir yola baslamadan hersey super olsun diye yipratiyorlar kendini..hep mantik hep mantik..Canım Allah büyük biz evlendiğimizde eşimin ailesi ile problemler yaşamıştık istemeye düğüne hiçbirşeye gelmediler eşim 500 TL maaş alıyordu evimizin kirası 750 TLdi ama biz evlenirken para pul hiç düşünmedik el ele verirsek hallederiz dedik evlendiğimizde ben 0ndan 1.5 katı fazla maaş alırken o öyle bir azmetti çalıştı ki Rabbiminde yardımıyla o şimdi benden 1.5 katı fazla maaş alıyor. Gerçekten seviyorsan azmedin birlikte mutlaka siz hayata galip geleceksinizdir :))))
Siz bana bu maasi yazarken utanmadinizmi..size ne krediyi senmi odiyorsun.benim.evimin hesabi sana niye dert odu.iki dugundemi gozun kaldi..biz herseyi gelirimize gore yapmistik maasi dustgu icun sikistik ve bu gecici bi donem..bi meslegim.var..ugrasmayun benimle..konu sahibi sevgilinin meslegini hor goruyor..yaninda olmuyor benim.yetim ayligim var calisrsam gider diyor..mirasim var doyor..sevgisini gelecegini kurarken maddiyat uzerine kuriyor..o size garip gelmedide benmi garip geldim..ustelik cocugun abisunden babasindan herkesten beklenti icine girmus o kadar mirasi varken..hayati para hesabi..sevgi uzerine tek kelimesi varmi..
Ben esimi sevdim inandim.biz cok zor gunler yasadik bu nki..kredi odenir gider.hayatimi yargilamaya hakkiniz yok.lutfen haddinizi bilidugundemin A aptalasik
canm bu yorumunu hangi üyeye yaptın sen burdaki..Bu kadar sinirlenmenizden nereye parmak bastığım belli olmuş zaten.
Konularınıza göz atan biri sizin kimlerden maddi beklentileriniz olduğunu hemen farkedecektir zaten. O yüzden konu sahibini bu konuda eleştirmek için utanmanız lazım.
Diğer yazdıklarınızın herhangi bir anlamı yok, o nedenle cevap veremeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?