- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
canm benm cok teşekkür ederim valalha inanın sizin bu yorumlarınız bana umut oldu..Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Benim de erkek arkadaşımla tanıştım tanışalı iş problemimiz var 3 buçuk yıldır. Her şeyin para olmadığı bazen de olduğu bi dönemdeyiz. Elinden geleni yapıyo ailesine bakıyo, ailesinin kredisini ödüyo, eşya aldık kendimize onu ödedi mücadelesini hiç bırakmadı. Ben de 22 yaşındayım erkek arkadşım 33 ve ben üni mezunu çalışmıyorum iş bulamıyorum. Bakıyoruz iş. El ele verince her şey yapılabilir yeter ki huzurlu olun mutlu olun ben böyle düşünüyorum ve seni çok iyi anlıyorum bazen ben bende senin gibi düşünüyorum. Ama sonra ona destek olmak zorundaym çünkü o sevdiğim ve evlenmek istediğim adam. Eşya altın bunlar olur çok fazla eşya almazsın sen de senin kıymetini değerini bilsin seni sevsin saygı göstersin. Kötü düşüncelerin de kurtul ve ona destek ol hele ki asker de sakın ona belli etme yeterince psikolojisi bozulmuştur gelsin açsın dükkanını sende evlenince iş bul kendine çocuk bak ne bilim bi tuhafiye de işe gir eşine destek ol zamanla çiçekçi dükkanı da oturur. Hayırlısıyla inşallah gönlünüzce olur herşey. Bizim de tabi ki. Şu an çalışıyo sevgilim bi kaç yerden de haber bekliyo daha iyi bi iş dua et sende bize.Unutma yuva kurana Allah yardım ediyo.
Bu konuyu açmadan önce ben umudumu kaybetmiştim boguluyordum..
ama burda bir çok kişi bana dogruyu görmem de yardmcı oldu
Yol gösterdiler sagolsunlar kendi hayat hikayalerinden örnekler verdı
Cok sagolun..