Öncelikle cevabınız için cok teşekkür ederim inanın o kadar doluyum kii Artık nefes alamıyorumPara, para, para...
Herşey olacagina varir ne diyeyim bilmiyorum.
Annen de hakli sende haklisin.
Rızkı veren Rabbim kolaylık nasip etsin size..
okul bitince direk olarak kpss ile atanmayı düşünüyorum. ama olmassa kazanamassam diye korkuyorum bu sene son senemSesi sen daha okuyorsun bildiğim kadarıyla, okul bitse sen güzel bir işe girsen veya atansan vs. en azından elinde maaşın olur. Erkek arkadaşın lise mezunu muydu? 9 yıllık tecrübe az değil ama önünü görebileceği fazla yükselebileceği bir mesleği de yok. Şu şartlar da dükkan açması da pek olası görünmüyor ne yazık ki. Başka bir iş düşünmüyor mu?
Öncelikle cevabınız için cok teşekkür ederim inanın o kadar doluyum kii Artık nefes alamıyorum
Bu konuları düşünmekten beynimi yiyip bitirdi Uuyuyp hiç uyanmak istemiyorum
Uyanınca bu yükler yeniden başlıyor..
Amin cok teşekkür ederim
Bilmiyorum..anlattiginiza gore sevgi yok verdiginiz emege aciyorsunuz.
Birakin gitsin..sevgiliniz maddi hesaplar uzerinde dusunmeyen biriyle mutlu olsun..actigi cicekci dukkaninda rizkini veren olur.emegiyle kazanir..
Sizin.gibi yetim ayligi banka mirasi gibi calismadan geliri yok nasilsa.
Herkes dengi dengine..
öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim inanın hepinizin yorumu benm için cok kıymetli.. Dediğiniz gibi oda öyle düşünüyor Şu dükkanı acıyım gelip seni isteyecem hiç bekletmeyeceğim diyor.. Yoksa olmaz sen yanmda ol ben herşeyi yaparım yeterki sen destek ol bana diyor.aslında çok umutsuz değil durum.
eğer erkek arkadaşına güveniyorsam adam gibi adam her şeye değer diyorsan sen de elini taşın altına koy.
artık bu devirde hiçbir aile evlendirirken çocuğa yardım etmiyor. moda çünkü okuttuk diyorlar. halbuki yapmak zorundalar. her ne kadar zorunda değil diyenler olsa da. tabi durumunda varsa.
gel gelelim senin sorununa. bence vakit kaybetmeden sizde köşeye para atın. sonuçta her şey ikiniz için. maaşın var. siz ufak ufak eşyaları alın arkadaşınızda işini kursun. ha eşyayı abartmayın zaten sonra pişman oluyorsunuz. ikinize yetecek sade eşyalar alın..
sonrada hemen evlenin ki evin idaresi ikinizde olsun. birlikte toparlarsınız.
yalnız annenizi ikna edin. bakın tek bir evladı var üzülmesin.
arkadaşınızda annenizin gönlünü hoş tutsun..
sevgi hiçbir şeyi halletmez yaşın küçük olduğun için bekleyebilirsin diyebilirim sana onun dışında bence dayanacağın güvenli bir gelecek arıyorsan ya da bir iki sene çinde evlenmek istiyorsan da yapacağın şey AYRILMAK. bu arada unutulmayan insan yoktur herkes ilk sevdiceğiyle evlenmemiştir ve gayet mutlu insanlar var .Benim Yardıma yorumlarınıza o kadar ihtiyacım var ki Artık düşünmekten kafayı yiyeceğim..
3 yıldır devam eden bir ilişkim var. iyisile kötüsüle geldik bugünlere. Erkek arkadaşım neredeyse 9 yıldır
Çicekcide çalışıyormuş. İşini mesleğini cok seviyor. Burda herkez tarafanıdan tanınan bir esnaf kendisi..
Herkez genelde patronun değil de onun yapmasını ister Gelin arabaları olsun düğünler olsun.. Ama Bir çicekcide çalışmayla o maaşla bir gelecek kuramadığı için Dükkan açacak. Açmayı düşünüyor daha doğrusu
Su an askerde uzun dönem olarak gitti cok değil 2 ay kadar oldu gideli Babası içkicinin teki..
Adam zamanında ne var ne yoksa içkiye yatırmış yemiş parayı Abisi ise polis Babası Benim gözümde baba değil
Neden mi ? Evladına hiç bir yardımı yok Askere gidecekken Oğluna para vermekten kaçan , Acemi birliğinde iken ona bir bilet alamayan Usta birliğinde oğlu aradıında 'paran Biterse abinden iste diyen biri ' Benim gözümde baba olamaz.. Yani anlıcanız babasından zerre fayda yok Erkek arkadaşımın birkimi sermayesi hiç bir şekilde yok. Herşeye Sıfırdan başlayacak . Abisinden umutluydum birazda olsa Abisi sever çünkü kardeşini..
Ama oda sanırım evlenecekmiş Onunda faydası olmaz artık Evli birisi kendi yuvasına bakar kendi derdine düşer.
Babası denecek kişi Abisinin 60 milyarını yedi.. Oğlu onun için kredi çekti O ne yaptı savurdu.. Bıraksaydı belkide
Bu parayı erkek arkadaşım için çekerdi yardımcı olurdu ona. Biz Küçük bir ilçede yaşıyoruz Büyük şehirlere Göre daha ucuz buralar yaşaması daha kolay. Erkek arkadaşım askerden gelince dükkanını açmak istiyor
Biraz bekletikten sonra kendini insanlara gösterdikten sonra Peki ya neyle kızlar ?
Birikim yok sermaye yok Diyelim ki dükkan açtı tamam iyi güzel Hadi bir şekilde açılır kredi ile Peki ya sonrası
O dükkanı işletebilecek mi devam ettirebilecek mi çok zor. bu aileyle bu babayla çok zor.. Bu şartlarda bizim yuva kurmamız bana cok umutsuz geliyor Boğuluyorum bunları düşünmekten Ben para da pulda gözü olan birisi kesinlikle değilim.. Ama bile bilede kendimi ateşe atmak istemiyorum kimse istemez Ben çalışamıyorum Babam vefat etti. Ondan yetim aylığı alıyorum yaklaşık bir bucuk milyarı buluyor. Çalışırsam Maaşım kesiliyor
Sigortasız bir iş bulmakta artık cok zor Olanlarda tekin işler değil.. Ailem izin vermez oralarda çalışmama
Annem sürekli üzerime geliyor Hadi iş kuramasa elinden kimse tutmazsa nasıl olacak kızım diyor ?
Ben seni göz baka baka işi gücü olmayan birine nasıl veririm ki diyor ? Haklı kadın ne diyebilirim.
Ben evin bir kızıyım. babam zeten yok annem var bir tek arkamda Gözüm açık gider diyor banaOda bir anne olarak haklı.. Ne diyebilirim.. Yıllarımın boşa gitmesinden bekleyişlerimin boşa gitmesinden korkuyorum Erkek arkadaşım su an askerde oldğu için ona hiç birşey yanıstmamaya çalışıyorum ama boğuluyorum .
Bazen diyorum ki En iyisi ayrılmak böyle beklemek cok zor bilmeden etmeden Ama yapamıyorum
Bazende diyorum ki Sevgi herşeyi halleder Allah büyük Yardım eder bize diyorum Ama görüyorum ki Sevgi le hallolacak şeyler değil bunlar bunu anladım SAdece Rabbim yardım eder ederse.
Ailesi arkasında olsa böyle olmasa umutlu olurdum ama su an hiç umutlu değilim..
Nasıl kuracak yuvamızı nasıl acılacak o dükkan nasıl oturulacak o düzen nasıl olacak onca terane düğündü nişandı.. Ev kurmaktı eşyalardı onunla bunlar cok zor geliyor.
İnanın üzerimde kocaman bir yük var Hasta oldum bunları düşünmekten
Şimdi sizlere sormak istiyorum Siz benim Yerimde olsanız napardınız.. Beklermiydiniz bu şekilde..
Yoksa acıda olsa ona haksızlıkta olsa yolunuza devam edermiydiniz.
Bekleyip bekleyip hiç birşey olmassa ben ne yaparım nasıl toparlarm diye düşünüyorum
Çok emek verdim bu ilişki için
Benim bankada babamdan miras kalan az da olsa birikmişim var evlenince çeyiz parasıda alacağım Ama annem bu parayla üstüne kredi cekip ev almamı istiyor GEri kalanın evleneceğin kişi tamamlasın diyerek Ama erkek arkadaşımla bu bile zor geliyor bana.. Yaşlarımız benim 22 onun 24.
Her birinizin Yorumu benim için cok önemli cok kıymetli Bana yardım edin.. uzun oldusa kusura bakmayın
Çünkü o kadar dolmuştum ki ..
Bekleyeceksin o zaman, zaten sen şu anda ondan ayrılsan da gidip de hemen başkasıyla evlenecek değilsin. Okulun bitsin atan o zaman durumlar hala kötüyse bir daha değerlendirirsin. Seviyorsan tabi.okul bitince direk olarak kpss ile atanmayı düşünüyorum. ama olmassa kazanamassam diye korkuyorum bu sene son senem
Hayır başka bir iş düşünmüyor çünkü mesleğini cok seviyor mesleğine aşık kendisi Bende anlattm başka bir iş bulalaım acma dükkan dedim ama yok .. istemiyor.
Neden bu kanıya vardınız gerçekten anlamayamadım.. Ben sadece onu maddiyat için mi görüyorum..Bilmiyorum..anlattiginiza gore sevgi yok verdiginiz emege aciyorsunuz.
Birakin gitsin..sevgiliniz maddi hesaplar uzerinde dusunmeyen biriyle mutlu olsun..actigi cicekci dukkaninda rizkini veren olur.emegiyle kazanir..
Herkes dengi dengine..
Anladığım kadarıyla ikinizde okumamışsınız.Yaşlar da küçük.Evlilik için acele ediyorsun.Erkek arkadaşının babasıyla ilgili problemleri,erkek arkadaşını bağlar.Neticede babası.Kimse de baba yardımıyla evlenmiyor.İlla dükkan açacak diye bir şartta yok.Dükkan sahileri evlenmiyor sadece.Küçük yer ucuz diyorsun.Benim Yardıma yorumlarınıza o kadar ihtiyacım var ki Artık düşünmekten kafayı yiyeceğim..
3 yıldır devam eden bir ilişkim var. iyisile kötüsüle geldik bugünlere. Erkek arkadaşım neredeyse 9 yıldır
Çicekcide çalışıyormuş. İşini mesleğini cok seviyor. Burda herkez tarafanıdan tanınan bir esnaf kendisi..
Herkez genelde patronun değil de onun yapmasını ister Gelin arabaları olsun düğünler olsun.. Ama Bir çicekcide çalışmayla o maaşla bir gelecek kuramadığı için Dükkan açacak. Açmayı düşünüyor daha doğrusu
Su an askerde uzun dönem olarak gitti cok değil 2 ay kadar oldu gideli Babası içkicinin teki..
Adam zamanında ne var ne yoksa içkiye yatırmış yemiş parayı Abisi ise polis Babası Benim gözümde baba değil
Neden mi ? Evladına hiç bir yardımı yok Askere gidecekken Oğluna para vermekten kaçan , Acemi birliğinde iken ona bir bilet alamayan Usta birliğinde oğlu aradıında 'paran Biterse abinden iste diyen biri ' Benim gözümde baba olamaz.. Yani anlıcanız babasından zerre fayda yok Erkek arkadaşımın birkimi sermayesi hiç bir şekilde yok. Herşeye Sıfırdan başlayacak . Abisinden umutluydum birazda olsa Abisi sever çünkü kardeşini..
Ama oda sanırım evlenecekmiş Onunda faydası olmaz artık Evli birisi kendi yuvasına bakar kendi derdine düşer.
Babası denecek kişi Abisinin 60 milyarını yedi.. Oğlu onun için kredi çekti O ne yaptı savurdu.. Bıraksaydı belkide
Bu parayı erkek arkadaşım için çekerdi yardımcı olurdu ona. Biz Küçük bir ilçede yaşıyoruz Büyük şehirlere Göre daha ucuz buralar yaşaması daha kolay. Erkek arkadaşım askerden gelince dükkanını açmak istiyor
Biraz bekletikten sonra kendini insanlara gösterdikten sonra Peki ya neyle kızlar ?
Birikim yok sermaye yok Diyelim ki dükkan açtı tamam iyi güzel Hadi bir şekilde açılır kredi ile Peki ya sonrası
O dükkanı işletebilecek mi devam ettirebilecek mi çok zor. bu aileyle bu babayla çok zor.. Bu şartlarda bizim yuva kurmamız bana cok umutsuz geliyor Boğuluyorum bunları düşünmekten Ben para da pulda gözü olan birisi kesinlikle değilim.. Ama bile bilede kendimi ateşe atmak istemiyorum kimse istemez Ben çalışamıyorum Babam vefat etti. Ondan yetim aylığı alıyorum yaklaşık bir bucuk milyarı buluyor. Çalışırsam Maaşım kesiliyor
Sigortasız bir iş bulmakta artık cok zor Olanlarda tekin işler değil.. Ailem izin vermez oralarda çalışmama
Annem sürekli üzerime geliyor Hadi iş kuramasa elinden kimse tutmazsa nasıl olacak kızım diyor ?
Ben seni göz baka baka işi gücü olmayan birine nasıl veririm ki diyor ? Haklı kadın ne diyebilirim.
Ben evin bir kızıyım. babam zeten yok annem var bir tek arkamda Gözüm açık gider diyor banaOda bir anne olarak haklı.. Ne diyebilirim.. Yıllarımın boşa gitmesinden bekleyişlerimin boşa gitmesinden korkuyorum Erkek arkadaşım su an askerde oldğu için ona hiç birşey yanıstmamaya çalışıyorum ama boğuluyorum .
Bazen diyorum ki En iyisi ayrılmak böyle beklemek cok zor bilmeden etmeden Ama yapamıyorum
Bazende diyorum ki Sevgi herşeyi halleder Allah büyük Yardım eder bize diyorum Ama görüyorum ki Sevgi le hallolacak şeyler değil bunlar bunu anladım SAdece Rabbim yardım eder ederse.
Ailesi arkasında olsa böyle olmasa umutlu olurdum ama su an hiç umutlu değilim..
Nasıl kuracak yuvamızı nasıl acılacak o dükkan nasıl oturulacak o düzen nasıl olacak onca terane düğündü nişandı.. Ev kurmaktı eşyalardı onunla bunlar cok zor geliyor.
İnanın üzerimde kocaman bir yük var Hasta oldum bunları düşünmekten
Şimdi sizlere sormak istiyorum Siz benim Yerimde olsanız napardınız.. Beklermiydiniz bu şekilde..
Yoksa acıda olsa ona haksızlıkta olsa yolunuza devam edermiydiniz.
Bekleyip bekleyip hiç birşey olmassa ben ne yaparım nasıl toparlarm diye düşünüyorum
Çok emek verdim bu ilişki için
Benim bankada babamdan miras kalan az da olsa birikmişim var evlenince çeyiz parasıda alacağım Ama annem bu parayla üstüne kredi cekip ev almamı istiyor GEri kalanın evleneceğin kişi tamamlasın diyerek Ama erkek arkadaşımla bu bile zor geliyor bana.. Yaşlarımız benim 22 onun 24.
Her birinizin Yorumu benim için cok önemli cok kıymetli Bana yardım edin.. uzun oldusa kusura bakmayın
Çünkü o kadar dolmuştum ki ..
höh diyesim geldi yetim aylığı alan insanları birde gömeydinizBilmiyorum..anlattiginiza gore sevgi yok verdiginiz emege aciyorsunuz.
Herkes dengi dengine..
bir yetim aylığını cok gören.. baba üzerinden bu yorumu yapan kişilerede saygı duyuyorum herkezin kendi düşüncesi diyorumbu cevabınıza ben bile kırıldım.
yetim aylığı bir hak. yetim olmak çok zor. Allah kimseye yaşatmasın.
hayatta olduğun yerden kilometrelerce geriye gidiyorsun baban olmayınca.
bi yetim aylığını da çok mu gördünüz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?