Erkek arkadaşım terketti ama onsuz olmak istemiyorum bi akıl verin nolur

O kadar düzgün konuşmuşsun ki çok teşekkür ederim beni de anlamaya çalıştığın için. Keşke görse keşke neler yapmam onun için şuan o bile bilmez bunu yazmıyorum 2 gündür dayandığım yere kadar dayanmaya calısıcam

Herkes fikrini yazıyor. Kimsenin size yüklendiği de yok gercekler sadece. Ben eşimden ayrildim o kadar cenaze ortamı yapmadım. Nedir bu böyle? Adam sevse kiyamaz anlamıyor musun? Sen böyle yas tutup onun peşinde koşarken o çoktan hayatını yaşamaya başlamıştır.

Annesi evin içinde ruh gibi var mı yok mu belli değil dedi

Bilmiyorum keşke der miyim demez miyim bilemiyorum

Dersin gülüm bak evlenmeden önce eşim ayrılmak isterdi soyleydi şimdi keşke evlenmeseydim dua ediyorum dediğinde ayrilsayim erkekler sülük gibi yapisti gibi düşünüyor daha çok havalı oluyorlar

Dersin gülüm bak evlenmeden önce eşim ayrılmak isterdi soyleydi şimdi keşke evlenmeseydim dua ediyorum dediğinde ayrilsayim erkekler sülük gibi yapisti gibi düşünüyor daha çok havalı oluyorlar
Sen de haklısın ama az önce annesiyle konuştuk telefonda kendini odaya kapattı hala aynı yemeği bile odasına istiyor benimle bile konuşmuyor artık dedi iyice yıkıldım

Sen de haklısın ama az önce annesiyle konuştuk telefonda kendini odaya kapattı hala aynı yemeği bile odasına istiyor benimle bile konuşmuyor artık dedi iyice yıkıldım

Kabullen gülüm evvela bu adam seni istemiyor diye dünyanın sonu değil ve aileler tanispi diyede değil evlenenler ayrılıyor hem 30 40 senelik olanlar bu ilişkiden ders aldıysan bir sonra ki ilişkide bu hatayı yapmazsin

Niye o zaman ruhlar aleminde dolaşıyor kendisini odasına kapatıyor ailesiyle bile doğru düzgün konuşmuyor

Tıpkısının aynısını yaşadım canım. Deli gibi seven adam gitti... Annem acılı halimi görünce arıcam demişti hayır asla demiştim iyiki de aratmadım. 5 gün acımı çektim. Sonra mesaj attım... Lütfen beni kırmazsan müsait gününde görüşmemiz mümkün mü? Çok zamanını almam, lütfen dedim. Birkaç saat sonra tamam ben sana haber vericem dedi. 2 gün sonrası buluştuk. Görür görmez ağladım zaten boynuna sarıldım özür dilerim diye... Başta sıcak davranmadı ama sonra kıyamadı. Saatlerce onu dinledim sözler verdim. Mutlu sondu anlayacağin... Darısı sana olsun. :) Üzülme...

Aynısını istedim ama kabul etmedi bu birseyi degistirmicek senin de daha fazla üzülmeni istemiyorum dedi görüşmek istemedi

Ahh canım ya... Zaman ver ona. Biliyorum o kadar zor ki beklemesi. İçin yanıyor bilirim. Ah kafam ah demedim az. Ben de senin gibi ailevi sıkıntılarımı çok yansıttım. En sonunda yeteeeeeer dedi. Hakettim son derece haklıydı ama bunu sonradan idrak ettim. Pişmanlıklar içinde kıvrandım. Eğer görüşme teklifimi kabul etmese idi çooooook uzun zaman eriyip giderdim. Ama eninde sonunda unutulurdu acım gıdım gıdımda olsa geçerdi. Aslında hayat devam ediyor ama senin şuan için acıyor. Dönmezse şayet zaten unutacaksın gecmiş ilişkilerimden biliyorum. Ama biraz daha acılı zamanların olacak... Valla öyle anlıyorum ki seni oooff kalbime afedersin öküz oturmuştu o süreçte nefes alamıyordum evlerde. İnşaAllah Rabbimden dilerim sevdiceğin seni arar en kısa zamanda.

Canımsın benim inşallah inşallah dua et. Aynen öyle sığamıyorum hiç bir yerelere. Tv izlesem kafa başka yerde odama geçsem duvarlar üstüme üstüme geliyor. Aldığı hediyeleri gördükçe ağlayasım geliyor bi yanım ara bi yanım bırak özlesin diyor. Anlicagin kafayı yicem ama sen ayrılıktan sonra 5 gün hiç aramayıp öyle demissin ben salaklık yaptım 2 güne kadar sürekli aradım durdum

Sen beni görcektin bitti dediğinde üstüste 100 kere aradım sonunda engeli yedim. Sonra sessiz sedasız 5 gün sonunda sosyal medyadan ulaştım. O dediğim mesajı attım. Demek ki benimkinin kızgınlığı dinmişti. Ama diğer mesajlarını okudum annesinden bilgiler almışsın ruh gibi yemek yemeğe bile çıkmıyor vs. demek ki o da seni seviyor ama çok bunalmış. Sevmese idi rutin yaşantısına devam ederdi. Depresyonda resmen o zaman o da... Ama öyle çok bunalmışki unutmak için hırpalıyor kendini gibi geldi deniyor unutmayı gibi. Üstüne gitme. Ama pişmanlık duymamak içinde tek bir mesaj atabilirsin. Arama ama sadece mesaj. Son derece alttan alan haklısınlı bir mesaj. Sonra elini telden çek kesinlikle boğma onu mesajla. Senden en azından güzel günlerimiz hatırına bir şey istiyorum lütfen beni kırma asla yaptıklarımı yapmıcam çok zamanını almıcam belkide son kez ama olsun son kez dahi olsa seni görmeme izin ver geçen güzel günler hatırına sadece kararın ne olursa ne desen haklısın de. Yani bu tip bir mesaj at canım. Ama 2. mesajı sakın atma.

Canim arayip sorma sakin.
Annen de aramasin cunku itici olur.
Senin uzuntunu hissedebildim ancak
Kimse kimseyi boyle defalarca israrla uzmemeli.kim olursa olsun ,anne baba, arkadas,eşler vs.
Hatani anliyorsun ve hırçınlıklarinin bedelini oduyorsun.
Geri doner mi donmez mi, o ne derece kirildigina bagli.

erkekler terkederse sevgılısının cabasıyla döndurulduklerın de yıne terketme olasılıgı yuzde 90 o sebeble kadın hatalı bıle olsa alttan almamalı birsey yapma seven ınsan kendi döner.

Niye o zaman ruhlar aleminde dolaşıyor kendisini odasına kapatıyor ailesiyle bile doğru düzgün konuşmuyor

Psikolojik baskı uyguluyor ailesi konuşmak istemediği için kaçıyor
Bir söz vardır kaçan kovalanır diye bu da o iş canim
Ben senin yerinde olsam şimdi ki aklım olsa kesinlikle ilgilenmem arasa da acmam

Bitti diyip geri dönen de çok oluyor ama bunu da yaşadım bizzat
Seviyorsun ve geri donmesini istiyorsun. Bu sekilde dusunmen normal. Ancak geri donde bile en fazla 2 ay sonra tekrar gidecektir. Sen genlerini degistiremezsi, o da gecmiste yasadiklarini beyninden silemez. En ufak tartismada onune servis eder. Sen degistim diye gitmesin diye kendini savunman gereken yerde de susmak durumunda kalip pasifize olabilirsin. Her halikarda iliski bir kere yara aldi mi bir daha eskisi gibi olmuyor. Umarim geri doner ve cok mutlu olursunuz. Ben de yanilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…