Hayatım beni kıramazsın, kusura bakılacak bir durum yok ortada. Boşver şimdi kişi kalitesini, bel atına vurmayı falan. Derdini yazmışsın ve 272 mesaj gelmiş, çoğundaki ortak noktayı görebildin mi peki ? Sana bir tavsiye vereyim, kendi konunun ilk mesajına dönerek yazılanları bir daha oku lütfen. Mevcut durumda yapılacaklarla ilgili çok güzel yorumlarda bulunmuşlar genelde yorum yapanlar fakat hala ısrarla düşünceni değiştiremedin bir türlü. Saplantılı ruh halinde tavırlar sergiliyorsun, sakinleşip aklı selim düşünmen gerekirken bir arpa boyu yol alamadın maalesef.
Dua et, sabırlı ol ve gündelik yaşamdan uzaklaşıp kafanı tümüyle bu konu üzerine meşgul etme. Özellikle seni provoke edip aklını başına toplaman için yazmış olduğum mesaj umarım fayda sağlar ve silkinerek kendine gelirsin.
Ekleme : Enerjici arkadaşa ekstra mesaj yazmaya gerek görmüyorum, öyle ona buna enerji göndermekle veya enerji kesmekle ilişki yürümüyor. Maddi anlamda birileri için rant kaynağı olan konularla duygularınızın oynanmasına müsaade etmeyin, yazık olur size.