• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım terketti ama onsuz olmak istemiyorum bi akıl verin nolur

Bipolar çok ciddi bir rahatsızlık. Belliki adama hayatı zindan etmişiniz, muhtemelen başkasını bulunca size tekmeyi bastı.
Tekmeyi basmak demeyelim de ona bi başkası değil onu biliyorum o ihtimalden Allah korusun zaten

Merhaba bu konularda yasanan sorun senin tum enerjini dogru kullanarak onu tekrar hayatina cekebilirsin. Enerjini dogru kullanmayi ogrendiginde kimse seni terk edemez. Ahmet GUNES KASRANOGLU tarafiidan tarafindan yazilan kitaplari okumani tavsiye ederim. Irtibata gectiginde daha hizli sonuc alman da mumkun.Allah yardimcimn olsun

Merhaba bu konularda yasanan sorun senin tum enerjini dogru kullanarak onu tekrar hayatina cekebilirsin. Enerjini dogru kullanmayi ogrendiginde kimse seni terk edemez. Ahmet GUNES KASRANOGLU tarafiidan tarafindan yazilan kitaplari okumani tavsiye ederim. Irtibata gectiginde daha hizli sonuc alman da mumkun.Allah yardimcimn olsun
Enerjiden kastın dua mı arkadaşım acaba? Teşekkür ederim Allah hepimizn yardımcısı olsun

Yabancilara gore enerji bana gore dua nazardan buyuden kem gozden bilincaltindan arinmak icin dua ama duayi da dogru bir sekilde etmek sen onsuz yapamiyorum desikce butun enerjini ona gondeeiyorsun. O bu durumda asla seni aramaz sen onu ne zaman dusunmez enerji gondermezsen jlhayatinda bir eksiklik hissedip seni arar. Belirttigim yazarin dua ile kitabini oku aradigini bulacaksin

O aslında telepati olmuyor mu? Yani benim onu sürekli düşünmem telepati yöntemi ile onun da beni düşünmesini sağlamış olmuyor mu:/ bi bakıcam dediginiz kitaba

27 sayfa sonunda konu istenilen kıvama gelmiş. Telepatik güç, enerji, çakra, offf süper yahu, kafalar pırıl pırıl olmuş ve ışık saçıyor evrenin derinliklerine.

Sevgilinin gerçekten kafası çalışıyorsa senden uzak durması hayrına olur. Hatta mümkün olan en kısa sürede umarım onun hayatına biri girer ve çok mutlu olur. Sende oturduğun yerden evreni aydınlatmaya devam edersin.

Sana akıl verecek anan baban yok mu hiç anlamıyorum, iyice uçtun yahu.

27 sayfa sonunda konu istenilen kıvama gelmiş. Telepatik güç, enerji, çakra, offf süper yahu, kafalar pırıl pırıl olmuş ve ışık saçıyor evrenin derinliklerine.

Sevgilinin gerçekten kafası çalışıyorsa senden uzak durması hayrına olur. Hatta mümkün olan en kısa sürede umarım onun hayatına biri girer ve çok mutlu olur. Sende oturduğun yerden evreni aydınlatmaya devam edersin.

Sana akıl verecek anan baban yok mu hiç anlamıyorum, iyice uçtun yahu.
Şuan ne demek istediğimi anladiniz mi ki yorum yapıyorsunuz hatta direkt saldırıya geçiyorsunuz. Arkadaş olaydan bahsedince telepatiden bahsettiğini farkettim kısaca adını söyleyip teğet etmek istedim uygulamak için vs değil ben Allah'a sığınıyorum ve sadece ondan diliyorum. Ettiğiniz laflara ve dualara lütfen dikkat edin. Kırıcı bi üsluba girmek istemiyorum ancak sizde haddinizi aşmayın lütfen ailemi sorgulamışsınız vs beni tanımıyorsunuz ve ben de sizi tanımam etmem o yüzden yorumlarınızın sınırını çizin.

Anlamadan dinlemeden kendini kanitlamak icin konusma istersen ayrica konu seni ilgilendirmez neden uslubunu saldirganlastiriyorsun. Sen bence burada vakit kaybetme insanlarin sorunlari uzerinden insanlara satasmaktan da vazgec

Anlamadan dinlemeden kendini kanitlamak icin konusma istersen ayrica konu seni ilgilendirmez neden uslubunu saldirganlastiriyorsun. Sen bence burada vakit kaybetme insanlarin sorunlari uzerinden insanlara satasmaktan da vazgec
Anlayamıyorum bu insanlar ne gibi bi travma yaşıyorlar da burda gelip ona buna çatma gereği duyuyorlar. Ben böyle bi saygısızlık görmedim

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu tarz yorum yapması doğru mu sizce de

Admini manipüle etmeye çalışman oldukça yersiz olmuş. Amacın beni siteden uzaklaştırmak mıdır? Bunu rahatlıkla söyleyebilirsin. Sana çok kafana takmaman gerektiğiyle ilgili bazı şeyler söylemiştim ilk başlarda ama şimdi görüyorum ki olaylar farklı noktalara kaymaya başlamış.

Admini manipüle etmeye çalışman oldukça yersiz olmuş. Amacın beni siteden uzaklaştırmak mıdır? Bunu rahatlıkla söyleyebilirsin. Sana çok kafana takmaman gerektiğiyle ilgili bazı şeyler söylemiştim ilk başlarda ama şimdi görüyorum ki olaylar farklı noktalara kaymaya başlamış.
Bence manipülasyona gerek yok konuşma tarzın ortada. Bu şekilde konuşacaksan kesinlikle uzak durmalısın zaten üzgün birine bu üslupla yaklaşman hoş değil. Bilirsin tartışmada kişinin kalitesi ortaya çıkarmış. Kimseyi bel altı vurmanın anlamı yok. Ki yazdığında da teşekkür etmiştim. Yazılan çoğu yorumlara olumlu olumsuz hak verdim. Ama metafiziğe geçicek kadar daha kafayı siyirmadim. Yaradan yeterli herşeye. Kırdıysam da kbakma

Hayatım beni kıramazsın, kusura bakılacak bir durum yok ortada. Boşver şimdi kişi kalitesini, bel atına vurmayı falan. Derdini yazmışsın ve 272 mesaj gelmiş, çoğundaki ortak noktayı görebildin mi peki ? Sana bir tavsiye vereyim, kendi konunun ilk mesajına dönerek yazılanları bir daha oku lütfen. Mevcut durumda yapılacaklarla ilgili çok güzel yorumlarda bulunmuşlar genelde yorum yapanlar fakat hala ısrarla düşünceni değiştiremedin bir türlü. Saplantılı ruh halinde tavırlar sergiliyorsun, sakinleşip aklı selim düşünmen gerekirken bir arpa boyu yol alamadın maalesef.

Dua et, sabırlı ol ve gündelik yaşamdan uzaklaşıp kafanı tümüyle bu konu üzerine meşgul etme. Özellikle seni provoke edip aklını başına toplaman için yazmış olduğum mesaj umarım fayda sağlar ve silkinerek kendine gelirsin.

Ekleme : Enerjici arkadaşa ekstra mesaj yazmaya gerek görmüyorum, öyle ona buna enerji göndermekle veya enerji kesmekle ilişki yürümüyor. Maddi anlamda birileri için rant kaynağı olan konularla duygularınızın oynanmasına müsaade etmeyin, yazık olur size.

Hayatım beni kıramazsın, kusura bakılacak bir durum yok ortada. Boşver şimdi kişi kalitesini, bel atına vurmayı falan. Derdini yazmışsın ve 272 mesaj gelmiş, çoğundaki ortak noktayı görebildin mi peki ? Sana bir tavsiye vereyim, kendi konunun ilk mesajına dönerek yazılanları bir daha oku lütfen. Mevcut durumda yapılacaklarla ilgili çok güzel yorumlarda bulunmuşlar genelde yorum yapanlar fakat hala ısrarla düşünceni değiştiremedin bir türlü. Saplantılı ruh halinde tavırlar sergiliyorsun, sakinleşip aklı selim düşünmen gerekirken bir arpa boyu yol alamadın maalesef.

Dua et, sabırlı ol ve gündelik yaşamdan uzaklaşıp kafanı tümüyle bu konu üzerine meşgul etme. Özellikle seni provoke edip aklını başına toplaman için yazmış olduğum mesaj umarım fayda sağlar ve silkinerek kendine gelirsin.

Ekleme : Enerjici arkadaşa ekstra mesaj yazmaya gerek görmüyorum, öyle ona buna enerji göndermekle veya enerji kesmekle ilişki yürümüyor. Maddi anlamda birileri için rant kaynağı olan konularla duygularınızın oynanmasına müsaade etmeyin, yazık olur size.
Tavsiyen için teşekkür ederim ama benden de size tavsiye lütfen provoke ederken aileyi veyahut başkalarını karıştırmayın. Benimki kadar ılımlı cevaplar alamayabilirsiniz çünkü karşılığında. Öyle ben ortak noktaların da farkındayım hayırlısı inşallah bu vakitten sonra

Back