• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım terketti ama onsuz olmak istemiyorum bi akıl verin nolur

Psikolojik baskı uyguluyor ailesi konuşmak istemediği için kaçıyor
Bir söz vardır kaçan kovalanır diye bu da o iş canim
Ben senin yerinde olsam şimdi ki aklım olsa kesinlikle ilgilenmem arasa da acmam
Katılıyorum..

Dört koldan baskı yapılmış, insan aşırı sevse nefret eder

İlk ayrılan siz değilsiniz, aşağı yukarı herkesin ilk acıları yaşadığı birileri vardır. Problem yok, atlatacaksınız..

Aranızdaki sevgi bağlılık gücüne bağlı canım tekrar kopmamak. İlişkinin fedakârlık istediğini kaybedince anladım. Ama şimdi kendimi törpüledim tabiiki yeri gelince tepkimi veririm ama bunu bu sefer karşımdakini incitip kırarak bunaltarak yapmıyorum. Herkesin ilişkisi eşiyle arasındaki bağ aynı değildir herkesin ilişkisi kendine özel ve kendinden ne kadar fedakârlık yaptığın kadardır. Kimse demesin ben çok uyumlu biriyim benimki niye terketmiyor sen cadıysan adam napsın diye ve seni kınayanlar birgün hiç ummadıkları yerden belkide ilişkilerinde o çok sevdiği adamlar tarafından yara alıp kalpleri sızlayabilir. Acılı insana oh olsun denmez. Kimseyi takma sen, zaman ver ona, boğma onu. Her ne olursa olsun hakkımızda hayırlısı o olsun de.

şimdi eger ki tatsızlık çıkardığın konular son derece gereksizse ve adamın bir suçu yoksa ben buna şımarıklık derim. ama atıyorum sen ona şunu şunu yapma diyosundur yapıyodur ya da seni ufak da olsa kıracak hareketleri vardır da sen bu yüzden hırçınsındır o zaman sana hak veririm. bu ikisi arasında çok fark var. eğer adamı yok yere bunalttıysan tabiki gider. kimsenin sevgisi o kadar ulvi değil, emin ol. üstelik 6 aylık bir ilişki. adam demiştir ki bu şimdiden böylese evlenince huzur yüzü göremem. senin şuan tek yapman gereken kabullenmek. dönmesi için yalvarıp yakararak daha aciz duruma düşersin. kabul et ve yaşantına devam et. seni istiyorsa eğer o sana gelecektir.

Sen beni görcektin bitti dediğinde üstüste 100 kere aradım sonunda engeli yedim. Sonra sessiz sedasız 5 gün sonunda sosyal medyadan ulaştım. O dediğim mesajı attım. Demek ki benimkinin kızgınlığı dinmişti. Ama diğer mesajlarını okudum annesinden bilgiler almışsın ruh gibi yemek yemeğe bile çıkmıyor vs. demek ki o da seni seviyor ama çok bunalmış. Sevmese idi rutin yaşantısına devam ederdi. Depresyonda resmen o zaman o da... Ama öyle çok bunalmışki unutmak için hırpalıyor kendini gibi geldi deniyor unutmayı gibi. Üstüne gitme. Ama pişmanlık duymamak içinde tek bir mesaj atabilirsin. Arama ama sadece mesaj. Son derece alttan alan haklısınlı bir mesaj. Sonra elini telden çek kesinlikle boğma onu mesajla. Senden en azından güzel günlerimiz hatırına bir şey istiyorum lütfen beni kırma asla yaptıklarımı yapmıcam çok zamanını almıcam belkide son kez ama olsun son kez dahi olsa seni görmeme izin ver geçen güzel günler hatırına sadece kararın ne olursa ne desen haklısın de. Yani bu tip bir mesaj at canım. Ama 2. mesajı sakın atma.
Hesabımı dün pasifize etmiş site ancak yasak kalktı ve görebiliyorum. Evet haberini alıyorum sürekli annesinden kardeşinden falan arkadaşı dışarı çıkarmış akşam çay içmeye onun bile haberi bende bide fotosunu atmış kardeşi:( seviyor ama inat ıste kırılcak bi inat değil bununkisi

Canim arayip sorma sakin.
Annen de aramasin cunku itici olur.
Senin uzuntunu hissedebildim ancak
Kimse kimseyi boyle defalarca israrla uzmemeli.kim olursa olsun ,anne baba, arkadas,eşler vs.
Hatani anliyorsun ve hırçınlıklarinin bedelini oduyorsun.
Geri doner mi donmez mi, o ne derece kirildigina bagli.
Çok haklısın umarım ödediğim bedel gözyaşı ile kalır yok annem daha aramaz zaten ben de aramıyorum

erkekler terkederse sevgılısının cabasıyla döndurulduklerın de yıne terketme olasılıgı yuzde 90 o sebeble kadın hatalı bıle olsa alttan almamalı birsey yapma seven ınsan kendi döner.
Yanı bilmiyorum ben de ne yapcağımı

Psikolojik baskı uyguluyor ailesi konuşmak istemediği için kaçıyor
Bir söz vardır kaçan kovalanır diye bu da o iş canim
Ben senin yerinde olsam şimdi ki aklım olsa kesinlikle ilgilenmem arasa da acmam
Normal muhabbette etmiyormuş ki bi tek bu muhabbet üzerine değil:(

Seviyorsun ve geri donmesini istiyorsun. Bu sekilde dusunmen normal. Ancak geri donde bile en fazla 2 ay sonra tekrar gidecektir. Sen genlerini degistiremezsi, o da gecmiste yasadiklarini beyninden silemez. En ufak tartismada onune servis eder. Sen degistim diye gitmesin diye kendini savunman gereken yerde de susmak durumunda kalip pasifize olabilirsin. Her halikarda iliski bir kere yara aldi mi bir daha eskisi gibi olmuyor. Umarim geri doner ve cok mutlu olursunuz. Ben de yanilirim.
Inşallah yanıltiriz ne diyim ki :(

Aranızdaki sevgi bağlılık gücüne bağlı canım tekrar kopmamak. İlişkinin fedakârlık istediğini kaybedince anladım. Ama şimdi kendimi törpüledim tabiiki yeri gelince tepkimi veririm ama bunu bu sefer karşımdakini incitip kırarak bunaltarak yapmıyorum. Herkesin ilişkisi eşiyle arasındaki bağ aynı değildir herkesin ilişkisi kendine özel ve kendinden ne kadar fedakârlık yaptığın kadardır. Kimse demesin ben çok uyumlu biriyim benimki niye terketmiyor sen cadıysan adam napsın diye ve seni kınayanlar birgün hiç ummadıkları yerden belkide ilişkilerinde o çok sevdiği adamlar tarafından yara alıp kalpleri sızlayabilir. Acılı insana oh olsun denmez. Kimseyi takma sen, zaman ver ona, boğma onu. Her ne olursa olsun hakkımızda hayırlısı o olsun de.
Iyi ki sana denk gelmişim burda beni anlamana yargilamamana gerçekten çok sevindim çok teşekkür ederim. Bise demek istemiyorum ben yapmam dediğin şeyleri yaptırıyor bu hayat kimseyi kınamaya gelmez ne diyim :)

şimdi eger ki tatsızlık çıkardığın konular son derece gereksizse ve adamın bir suçu yoksa ben buna şımarıklık derim. ama atıyorum sen ona şunu şunu yapma diyosundur yapıyodur ya da seni ufak da olsa kıracak hareketleri vardır da sen bu yüzden hırçınsındır o zaman sana hak veririm. bu ikisi arasında çok fark var. eğer adamı yok yere bunalttıysan tabiki gider. kimsenin sevgisi o kadar ulvi değil, emin ol. üstelik 6 aylık bir ilişki. adam demiştir ki bu şimdiden böylese evlenince huzur yüzü göremem. senin şuan tek yapman gereken kabullenmek. dönmesi için yalvarıp yakararak daha aciz duruma düşersin. kabul et ve yaşantına devam et. seni istiyorsa eğer o sana gelecektir.
Yok hepsi tabiki de gereksiz konular olmuyordu bazen gerçekten damarıma basıyordu

KAYBEDENE KADAR DEĞERİ ANLASILMAZ HİÇ GİTMİCEK SANIRSIN AMA BİRGUN O GİDER VE YERE ÇAKILIRSIN
SONRA UMUT KIRINTILARIYLA YATAR UYANIR DÜZELSİN DİYE BEKLERSİN AMA GÜNLER KAYIP GİDER AVUÇLARINDAN
GERİYE SANA BÜYÜK PİŞMANLIK KALIR
O HER AKLINA GELDİĞİNDE KEŞKE YAPMASAYDIM DER DURURSUN
ONU SENIN YALVARMALARIN DEĞİL SANA DUYDUĞU SEVGİ BAĞLILIK GETİRİR GERİ ANCAK
SABIRLI OL BEKLE VE EĞER DÖNERSE BUGUNLERİNİ HATIRLA ONA GORE DAVRAN CUNKU 1 KEZ GİDEN YİNE GİDEBİLİR

KAYBEDENE KADAR DEĞERİ ANLASILMAZ HİÇ GİTMİCEK SANIRSIN AMA BİRGUN O GİDER VE YERE ÇAKILIRSIN
SONRA UMUT KIRINTILARIYLA YATAR UYANIR DÜZELSİN DİYE BEKLERSİN AMA GÜNLER KAYIP GİDER AVUÇLARINDAN
GERİYE SANA BÜYÜK PİŞMANLIK KALIR
O HER AKLINA GELDİĞİNDE KEŞKE YAPMASAYDIM DER DURURSUN
Şuan noktasına kadar o benim işte. Belki benim hatam yüzünden olmasaydı bu kadar hırpalamazdım kendimi..

Şuan noktasına kadar o benim işte. Belki benim hatam yüzünden olmasaydı bu kadar hırpalamazdım kendimi..
Bende aynı durumdayım kaderdaşım biz kaçırdık elimizden kendi hatalarımızla ve yere çakıldık sonunda kimse garanti değilmiş ve vazgeçilmez değilmiş kimsebunu anladım ben

Bende aynı durumdayım kaderdaşım biz kaçırdık elimizden kendi hatalarımızla ve yere çakıldık sonunda kimse garanti değilmiş ve vazgeçilmez değilmiş kimsebunu anladım ben
Aynen malesef bunu öğrenmiş olduk senin ne kadar oldu peki hiç umut var mı dicem ama hiç birşey imkansız değil

Kiyamam sana ders almissin hatalarindan ama bak bu da iyi bir sey. Belki bu ayrilik gereklidir suanlik icin. Birbirinize belki daha sıkı sarilirsiniz bu sayede kim bilir. Sen gerekeni yapmissin. Diyecegini demissin. Artik geri cekil birak bi saglikli sekilde dusunsun ona firsat ver. Seviyorsa dayanamaz zaten. Erkekler cok cabuk bunaliyor. Hep boyle olur diye korkmustur. Ama yinede bir sans daha verir mutlaka. Sende ona herseyi unutturursun. Sikma canini senin olan sana geri doner mutlaka.

Kiyamam sana ders almissin hatalarindan ama bak bu da iyi bir sey. Belki bu ayrilik gereklidir suanlik icin. Birbirinize belki daha sıkı sarilirsiniz bu sayede kim bilir. Sen gerekeni yapmissin. Diyecegini demissin. Artik geri cekil birak bi saglikli sekilde dusunsun ona firsat ver. Seviyorsa dayanamaz zaten. Erkekler cok cabuk bunaliyor. Hep boyle olur diye korkmustur. Ama yinede bir sans daha verir mutlaka. Sende ona herseyi unutturursun. Sikma canini senin olan sana geri doner mutlaka.
Evet ondan korktu o da şimdiden böyle olursa evlenince hayat böyle geçmez diyerek kesti attı haklı olarak yazmıyorum zaten ama daha ne kadar dayancam yazmamaya onu da bilmiyorum çok özledim çünkü:(

Insanlar mutlu olmak icin iliski yasarlar. Mutlu olmadiklari bir iliskiyi devam ettirmenin anlami da olmaz. Mantikli cocukmus aferin.

Ayrica kimse kimsenin nazini kaprisini cekmek zorunda degil. Niye ceksin yani esiniz degil aileniz degil zoru ne?

Back