Erkek arkadaşım terketti ama onsuz olmak istemiyorum bi akıl verin nolur

Ne kadar kolaymış o sevgi hemen öyle başlayıp hemen bitebilen birşeymiş

Lütfen bu şekilde konuşmayın yeterince kendime kızıyorum pişmanlık çekiyorum ben sadece nasıl düzeltebilirim akıl verin diye konu açtım

Düzeltme sakın
Şu anda iyi niyetli yalvarma yakarmaların totosunun arşa çıkmasıyla sonuçlanır
Gerçekten bitirmişse zaten dönmeyecektir
Ama maksadı seni süründürmekse şimdi yalvarman ileride hiç ses çıkaramaman demektir

Cıktı zaten çıkacağı kadar

yemin ediyorum kendimi gördüm :) erkek arkadaşın koç burcumu :)
burdaki acımasız eleştirilere aldırma insanoğlu hata yapar önemli olan ders alabilmek. inan bende senin gibiydim mesela her kavgada bitti diyip yakıp yıkan ama şükür artık akıllandığımı düşünüyorum ve erkek arkadaşıma öyle şeyler yapmıyorum. bizimde sizin gibi 6-7 ay olucak. sana tavsiyem üzerine gitme kesinlikle biraz bekle sakinleşicektir.

Hayır aslan burcu kendisi

Söyledim zaten ama ben sana çok fırsat verdim diyor
tamam o zaman yapacak başka bir şeyiniz kalmadı. sessizliğe bürünüp onu unutmaya çalışacaksınız. döneceği varsa döner zaten.

Çok iyi etmiş çocuk
Asla geri dönmesin.

çok abartmışsınız cenaze evi gibi ne demek canım
istemiyorsa bırak gitsin
sonra keşke olmasaydı diye dua edersin
iş işten geçer

Allah akıl fikir versin..

:)
car car car adamın kafasını ye tartışmanın dibini bul, saygısız ve çirkin de ben olayım öyle mi ?
Peki şöyle söyleyim benim ona yaptığımı sen bana yapıyorsun suan ve benden ne farkın kalıyor bu durumda? Evet çirkince konuşuyorsun lütfen akıl vermenin de bir adabı vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…