- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
Akıl nasıl vereyim ?Peki şöyle söyleyim benim ona yaptığımı sen bana yapıyorsun suan ve benden ne farkın kalıyor bu durumda? Evet çirkince konuşuyorsun lütfen akıl vermenin de bir adabı vardır
Kime?Allah akıl fikir versin..
Ben 2 gündür yazmıyorum şimdi öyle yazarsam yine dayanamam sürekli yazmaya başlarım. Bi o kadar süre sessiz kalıp karşısına çıkmayı planlıyordum aslında bunları söylemem için. Belki beni görünce özlediğini falan hisseder diyeKafasına koyduysa bitmiştir.
Yalvarman seni sadece küçültür ilgisini daha kolay bitirir.
Son bir mesaj yazarım ben olsam.
Hatalarımın farkındayım.
Bu şekilde bitsin istemezdim bir şansımız daha olsaydı çok farklı olurdu ama seni de
anlıyorum. Bu sana son mesajım bir daha rahatsız etmeyeceğim. Çok mutlu ol.
Gibi.
Bunun üzerine sessizce 10 gün bekle.
Döndü döndü.
Dönmediyse tamamen unut.
Iflah olmak değildi şimdi bazı şeyler dank etti malesefAkıl nasıl vereyim ?
Adam sana defalarca yapma etme demiş belli ki akıl vermekle iflah olmamışsın.
Ben 2 gündür yazmıyorum şimdi öyle yazarsam yine dayanamam sürekli yazmaya başlarım. Bi o kadar süre sessiz kalıp karşısına çıkmayı planlıyordum aslında bunları söylemem için. Belki beni görünce özlediğini falan hisseder diye
görmesi içini bi nebze de olsa cız ettirir diye düşünmüştüm:) Benden iyi tanırsınız elbette ama erkekler bizim kadar duygusal varlıklar değil.
Özlem falan tınlamazlar.
Bittiyse bitmiştir.
O yüzden benim tercihim bu olurdu.
Bak ben onun yerinde olsam dönmem.Iflah olmak değildi şimdi bazı şeyler dank etti malesef
Fitratim bu değil yaşadığım sıkıntıların yükü ve gerginliği çok fazla omzumda..Bak ben onun yerinde olsam dönmem.
Huylu huyundan vazgeçmez diyenlerdenim ben
Fıtratın bu senin, kabullen.
Hatta ben bu tip insanların içlerinde bastırdıgı bir ilgi açlıgını açıga çıkarmayıp sürekli birilerini al aşagı ederek gizlediklerini düşünüyorum.
Degişmiyor öyle kolay kolay.
Direkten dönme derim hep bu tip durumlara, ben riskli olan durumlar için asla kendimi öne atmamayı 33 yasında öğrendim.
Öyle tabi ama beni gor
görmesi içini bi nebze de olsa cız ettirir diye düşünmüştüm
Video ile itici bi görüntü çıkabilir ortaya. Inanmaz ki anca zaman lazım inanması içinGörmesi cız mı ettirir?
O zaman videoya al kendini o dediklerimi canlı canlı söyle.. :)
Ya da iş çıkışı git kapısına çık karşısına yüzüne söyle.
Ama şunları söylemeden beklemek boşa.
Önce gerçekten hatalarından ders aldığına inandırmalısın onu.
Çok uzun bir ilişki değildi ama ciddi olarak başkalarının vesilesiyle başladık ilişkimize. Onu çok sevdim o da benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni diyebilirim. 6 aydır birlikteydik ve bir buçuk haftadır ayrıyız. Benim hatalarım yüzünden ilişki bitti. Çok yükseldim hiç alttan almadım hergün hergün bi tartışma çıkardım hep saçma şeylerden trip attım ama sonunun böyle olacağını düşünmedim belki de buna güvendim. Sonunda ise biz anlaşamıyoruz birbirimiz için hayırlı değiliz istemiyorum içimdeki güveni falan bitirdin sana kaç kez şans verdim dedi ve bıçak gibi kesti attı. Yalvardım bi daha aynı hataları tekrarlamıcam yemin ediyorum dedim ama nuh diyor peygamber demiyor. Ailemle de tanışmaya gelmişti 3 hafta öncesine kadar. 1 ay önce de o beni ailesi ile tanıştırmaya götürmüştü. Haziranda istemeye geleceklerdi. Şimdi perişanım. Onun annesiyle görüşüyorum annesi de benim yanımda geçen gün kadıncağız telefonda ağladı bana kıyamayıp. Onların evde bizim evde cenaze evi gibi oldu. Ama o yok yani vermiyor bi fırsat annem bile konuştu ona da sizi mahcup etmek istememiştim falan diyor. Annesi bu çocuk böyle değildi noldu ona anlayamıyorum diyor. Ne yapayım arkadaşlar 2 gündür aramayı kestim ben de biraz vicdanını yoklasın diye çünkü ne olursa olsun yanındayım diyen bi insandı. Bi akıl verin bitmesini hiç istemiyorum
Bitti diyip geri dönen de çok oluyor ama bunu da yaşadım bizzatErkekler bitirmisse bitirmistir. Bundan sonra yapilacak tek sey yola tek basina devam etmektir. Arayip sormak sadece kendinizi kucuk dusurur. Hatalarinizdan dersinizi cikarin yolunuza devam edin. Hayatimizda karsimiza cikanlar bize ders vermek icindir bazen. Ders verip giderler. Dersinizi alin kismetse bagdattan bile gelir zaten. ama siz bekleyerek vakit kaybetmeyin.
Kabul ediyorum fakat hatamın her şekilde de farkındayım bu yüzden onu kaybetmek istemiyorumKalın işaretlediğim yer yüzünden bitmiş işte. "Aman kendini ağırdan sat, aman sakın yüz verme erkeğe kendini bir halt sanar" tarzı şeyleri dinleyip dinleyip ilişki yürütmeye çalışıyorsunuz. İlişkide sidik yarıştırması olmaz, sen zaten sevmiyorsun bu çocuğu. Çocuk afedersin senin kıçında gezseydi, "Aman aşkım, tamam aşkım, yapma aşkım" deseydi hiç de hata yapmışım demez, daha da beter olmaya devam ederdin, kabul et. Bitmesi hayırlısı olmuş bana kalırsa. Bu yaptığınız psikolojik baskı, kimse de bunu böyle çekmek zorunda değil. Çocuğu da kendini ezdirmediği için tebrik ediyorum. Burada sevgilisi/eşinden benzer şekilde psikolojik baskı görüp konu açan kadınlara da aynı şeyi yazıyorum, durduk yere baskı/şiddet görüyorsanız, kıskançlık krizleri çekiyorsanız, trip yiyorsanız ayrılın.
Kabul ediyorum fakat hatamın her şekilde de farkındayım bu yüzden onu kaybetmek istemiyorum
O zaten baskın bir karakter kadın ne olursa olsun erkeğe cevap vermemeli tarzında büyümüş biri daha fazla baskın olamaz ondanÇok değil, çocuk sana geri dönsün en fazla 2 ay sonra benzer davranışları göstermeye devam edersin. Çünkü kafa yapın bu. Seni korkutan şey çocuğun senden ayrılması değil, sadece yalnız kalmaktan korkuyorsun ya da hayatına başka birini almaya, başka birini yeniden tanıyıp ciddi bir ilişki başlatmaya üşeniyorsun. Birinin üzerinde baskın karakter olmaya alışmışsın, bambaşka birisi olamazsın. Çocuk da az buçuk seni tanıdıysa bunun farkındadır ve geri dönmez. Bundan sonra başka bir ilişki yaşarsan aynı hataları tekrarlamamaya çalış derim, bu çocuk sana geri dönmez, dönerse de senin alttan almalarını normalden fazla kullanarak üzerinde baskın olmaya çalışır (senin ona yaşattıklarını yaşatır yani) ve yine ayrılırsınız.
O zaten baskın bir karakter kadın ne olursa olsun erkeğe cevap vermemeli tarzında büyümüş biri daha fazla baskın olamaz ondan
Çocuğa durduk yere tartışma çıkardığını, hiç alttan almadığını, saçma şeylerden trip attığını sen yazmışsın doğal olarak baskın karaktersin. Öyle biri olsa zaten seni konuşturtmazdı bile bu kadar. Ha madem dediğin kadar cahil cühela biri, niye bu kadar geri dönsün istiyorsun sana? Kurtulmuşsun işte daha ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?