Çok uzun bir ilişki değildi ama ciddi olarak başkalarının vesilesiyle başladık ilişkimize. Onu çok sevdim o da benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni diyebilirim. 6 aydır birlikteydik ve bir buçuk haftadır ayrıyız. Benim hatalarım yüzünden ilişki bitti. Çok yükseldim hiç alttan almadım hergün hergün bi tartışma çıkardım hep saçma şeylerden trip attım ama sonunun böyle olacağını düşünmedim belki de buna güvendim. Sonunda ise biz anlaşamıyoruz birbirimiz için hayırlı değiliz istemiyorum içimdeki güveni falan bitirdin sana kaç kez şans verdim dedi ve bıçak gibi kesti attı. Yalvardım bi daha aynı hataları tekrarlamıcam yemin ediyorum dedim ama nuh diyor peygamber demiyor. Ailemle de tanışmaya gelmişti 3 hafta öncesine kadar. 1 ay önce de o beni ailesi ile tanıştırmaya götürmüştü. Haziranda istemeye geleceklerdi. Şimdi perişanım. Onun annesiyle görüşüyorum annesi de benim yanımda geçen gün kadıncağız telefonda ağladı bana kıyamayıp. Onların evde bizim evde cenaze evi gibi oldu. Ama o yok yani vermiyor bi fırsat annem bile konuştu ona da sizi mahcup etmek istememiştim falan diyor. Annesi bu çocuk böyle değildi noldu ona anlayamıyorum diyor. Ne yapayım arkadaşlar 2 gündür aramayı kestim ben de biraz vicdanını yoklasın diye çünkü ne olursa olsun yanındayım diyen bi insandı. Bi akıl verin bitmesini hiç istemiyorum
Dediğim gibi şu son zamanlarda ona çok fazla yüklendim. Her gun tartismalara sebep oluyordum. Bazen sesimi yukselttigim bile oluyordu. Tabi biraz ailevi sıkıntılarımda var onlarda biraz etken oluyordu. En sonunda canına tak ettine gibi hatalar yaptınız ki bu kadar sinirlendi ve bitirdi(özel değilse tabikide)
Biliyorum ama edindiğim tecrübemi onunla yaşamak istiyorum bitsin istemiyorum annesi de konuşuyor onunla süreklikimse mutsuz olmak icin iliski yurutmez. adam da mutsuzmus demek. ki sen de soyluyosun hatalarini. niye ceksin ki boyle bi mutsuzlugu. sonra ki iliskilerinde tecrube olsun.
Lütfen bu şekilde konuşmayın yeterince kendime kızıyorum pişmanlık çekiyorum ben sadece nasıl düzeltebilirim akıl verin diye konu açtımyazık erkeklere. sizin gibi kadınlarla tanışıp tanışıp tüm kadınlara kezban, türk kızı gibi yaftalar yapıştırıyolar. önce karşınızdakinin insan olduğunu bilin sonra ilişki için adım atın bundan sonra.
Yaptıgın şeylerle sogutmuşsun kendinden malesef.ne olursa olsun yanındayım lafına inanma kimse vazgeçilmez değil.hele erkekler sürekli trip atan kızlara çok sabredemiyorlar
Hayır kesinlikle öyle bise değil. Yanı seni çok kez uyarmıştım tamam demistin daha güvenmem demek istiyor yanihataya göre değişir güvenmyorum derken aldatma gibi mi
Evet malesef şimdi farkındayım simdibde düzelmesi için yapmayacağım şey yokYaptıgın şeylerle sogutmuşsun kendinden malesef.ne olursa olsun yanındayım lafına inanma kimse vazgeçilmez değil.hele erkekler sürekli trip atan kızlara çok sabredemiyorlar
Dediğim gibi şu son zamanlarda ona çok fazla yüklendim. Her gun tartismalara sebep oluyordum. Bazen sesimi yukselttigim bile oluyordu. Tabi biraz ailevi sıkıntılarımda var onlarda biraz etken oluyordu. En sonunda canına tak etti
Yok hayır 6 aydır birlikteyiz biz ama en başından ciddi olarak gitmiştik bu yolaAy duzelirsiniz siz merak etme.Ama 6 hafta da ne ara senin annen,onun annesi bu olaylara dahil oldu.Kendin halletseydin ya
Bilmiyorum çok kararlı annesi bile şaşkın bu merhametsiz halineHatalarini da gormussun bak.Yine ayni seyleri yasatma barisirsaniz.Sevgilin iyice pisman etmeye calisiyor olabilir
cocugu bırak unut.Çok uzun bir ilişki değildi ama ciddi olarak başkalarının vesilesiyle başladık ilişkimize. Onu çok sevdim o da benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni diyebilirim. 6 aydır birlikteydik ve bir buçuk haftadır ayrıyız. Benim hatalarım yüzünden ilişki bitti. Çok yükseldim hiç alttan almadım hergün hergün bi tartışma çıkardım hep saçma şeylerden trip attım ama sonunun böyle olacağını düşünmedim belki de buna güvendim. Sonunda ise biz anlaşamıyoruz birbirimiz için hayırlı değiliz istemiyorum içimdeki güveni falan bitirdin sana kaç kez şans verdim dedi ve bıçak gibi kesti attı. Yalvardım bi daha aynı hataları tekrarlamıcam yemin ediyorum dedim ama nuh diyor peygamber demiyor. Ailemle de tanışmaya gelmişti 3 hafta öncesine kadar. 1 ay önce de o beni ailesi ile tanıştırmaya götürmüştü. Haziranda istemeye geleceklerdi. Şimdi perişanım. Onun annesiyle görüşüyorum annesi de benim yanımda geçen gün kadıncağız telefonda ağladı bana kıyamayıp. Onların evde bizim evde cenaze evi gibi oldu. Ama o yok yani vermiyor bi fırsat annem bile konuştu ona da sizi mahcup etmek istememiştim falan diyor. Annesi bu çocuk böyle değildi noldu ona anlayamıyorum diyor. Ne yapayım arkadaşlar 2 gündür aramayı kestim ben de biraz vicdanını yoklasın diye çünkü ne olursa olsun yanındayım diyen bi insandı. Bi akıl verin bitmesini hiç istemiyorum
Lütfen bu şekilde konuşmayın yeterince kendime kızıyorum pişmanlık çekiyorum ben sadece nasıl düzeltebilirim akıl verin diye konu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?