bence biraz kendini geri çekmelisin , sen dört bir koldan iletişime geçmeye barışmaya calıstıkca itici olucaksın çünkü. sonucta senin ayrılmak istemediğini biliyor , düşünmesi için en azından biraz süre ver.Evet malesef şimdi farkındayım simdibde düzelmesi için yapmayacağım şey yok
Öyle yapmaya çalışıyorum şimdi de arayıpsormuyorumbence biraz kendini geri çekmelisin , sen dört bir koldan iletişime geçmeye barışmaya calıstıkca itici olucaksın çünkü. sonucta senin ayrılmak istemediğini biliyor , düşünmesi için en azından biraz süre ver.
Ben kendimi değiştirmeye yeminliyim bunun için artık tıbbi destekte alıyorum o kadar kararliyimcanım yaşın kaç bilmem ama bu fevrilik iyi değil kendini değiştirmen lazım
eğer bu değişimi yapabilirsen sevgiline söz verirsen ve bu değişimi sende görürse o da geri adım atacaktır seviyorsa.
ama bu ilişki düzelmese bile hatalarından ders al. kendini olgunlaştır.çok faydasını görürsün.
Hiç bitmesini istemediğim bir ilişki ama bitirmek için elinden geleni yapmissin adamı bunaltmissin ve kaçmış senden çok takılma bırak kafasını topladım döner geri sana merak etme annesi de konuşur usteleyipte adamı daha çok bunaltma tabi başkasıyla konuşup bağlanırsa döner mı bilemem hatta zannetmemÇok uzun bir ilişki değildi ama ciddi olarak başkalarının vesilesiyle başladık ilişkimize. Onu çok sevdim o da benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni diyebilirim. 6 aydır birlikteydik ve bir buçuk haftadır ayrıyız. Benim hatalarım yüzünden ilişki bitti. Çok yükseldim hiç alttan almadım hergün hergün bi tartışma çıkardım hep saçma şeylerden trip attım ama sonunun böyle olacağını düşünmedim belki de buna güvendim. Sonunda ise biz anlaşamıyoruz birbirimiz için hayırlı değiliz istemiyorum içimdeki güveni falan bitirdin sana kaç kez şans verdim dedi ve bıçak gibi kesti attı. Yalvardım bi daha aynı hataları tekrarlamıcam yemin ediyorum dedim ama nuh diyor peygamber demiyor. Ailemle de tanışmaya gelmişti 3 hafta öncesine kadar. 1 ay önce de o beni ailesi ile tanıştırmaya götürmüştü. Haziranda istemeye geleceklerdi. Şimdi perişanım. Onun annesiyle görüşüyorum annesi de benim yanımda geçen gün kadıncağız telefonda ağladı bana kıyamayıp. Onların evde bizim evde cenaze evi gibi oldu. Ama o yok yani vermiyor bi fırsat annem bile konuştu ona da sizi mahcup etmek istememiştim falan diyor. Annesi bu çocuk böyle değildi noldu ona anlayamıyorum diyor. Ne yapayım arkadaşlar 2 gündür aramayı kestim ben de biraz vicdanını yoklasın diye çünkü ne olursa olsun yanındayım diyen bi insandı. Bi akıl verin bitmesini hiç istemiyorum
Inşallah hissettiğin gibi olur inşallah barışırızNeden bilmiyorum ben barışacağınızı hissediyorum. İnsan yolunda giden, sevdiği biriyle olan ilişkisini ha deyince bitirmez ihanet vs yoksa. Evet kızgın olabilir ama ben biraz zaman geçince yumuşayacağını düşünüyorum. Sen bence çok üzerine düşme biraz rahat bırak kafasını dinlesin.
Öyle bi ihtimalden Allah korusun. Inşallah annesi onu hep ikna etmeye çalışıyor zatenHiç bitmesini istemediğim bir ilişki ama bitirmek için elinden geleni yapmissin adamı bunaltmissin ve kaçmış senden çok takılma bırak kafasını topladım döner geri sana merak etme annesi de konuşur usteleyipte adamı daha çok bunaltma tabi başkasıyla konuşup bağlanırsa döner mı bilemem hatta zannetmem
Dediğim gibi başkasıyla konusmuyorsa eğer sana geri döner çünkü anne var ortada ve konuşur hallolur inşallah hakkında hayırlısı bir daha kime sikmazsin inşallah canım azcik güven ve nefes aldirÖyle bi ihtimalden Allah korusun. Inşallah annesi onu hep ikna etmeye çalışıyor zaten
Allah korusun.. Inşallah canım inşallah annesi aramıza bulmada vesile olabilirDediğim gibi başkasıyla konusmuyorsa eğer sana geri döner çünkü anne var ortada ve konuşur hallolur inşallah hakkında hayırlısı bir daha kime sikmazsin inşallah canım azcik güven ve nefes aldir
Hayır öyle bise olsa hissederdim heralde içgüdüsel olarakBöyle durumlarda uzun süre yalnız bırakmaktadır gelmiyor. Adam biriyle konuşmaya başlarsa o kötü işte. Sizi üzmek istemem ama başka birinden hoşlanıyor olabilir mi?
Hiç uğraşma, olan olmuş artık boşver. Annesinin onu ikna etmeye çalışmasıyla olmaz, düzelir gibi görünür ama bir yerlerden mutlaka patlar sonunda. Bir sonraki ilişkinde kendine göre hatalı gördüğün davranışları da tekrarlamamaya çalış.
Öyle tabi ki engelleyemem ama gönlümden geçen oyken diğer ihtimalleri düşünmek ister istemez üzüyor tabiZor gelir başta farkındayım canım, ama sabırlı olmalısın. Üstüne düştükçe daha kötü olur. Başka birisi olacaksa da olur, bunu engelleyemezsin ki. Sen kendi yoluna bakmalısın.
Söyledim zaten ama ben sana çok fırsat verdim diyorhatalarınızın farkında olduğunuzu, onu çok sevdiğinizi, onunla birlikte olmak istediğinizi ve bu hatalarınızı tekrarlamayacağınızı belirten bir konuşma yapın. özrünüzü dileyin.
sonra kenara çekilin. bir daha aramayın sormayın. yalvarmayın kesinlikle. kimseye yalvarmaya değmez. sizi seviyorsa ve düzeleceğinize güveniyorsa geri döner. dönmezse de yapacak bir şey yok.
cenaze evine dönecek hiçbir şey yok. hepimiz sevgililerimizden ayrılıyoruz, çok olağan bir durum. benim de 1,5 yıllık ilişkim bitti 1 ay önce mesela. hem de ben ayrılmak istemiyorken. ama zamanla geçiyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?