• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım terketti ama onsuz olmak istemiyorum bi akıl verin nolur

Anneniz tabi ki kötü niyetle aramadı ama sizi istemeyen bir adam var şu an ortada. Sizin çağrılarınızı yanıtsız bırakmış, üstüne anneniz aramış. Kesinlikle kırmak istemiyorum, dışarıdan görüneni söylüyorum sadece. Annenizi de kendinizi de küçük düşürmüşsünüz. Aileleri bu işe katmayın lütfen. Üstüne düşmeyin. Dediğim gibi çok bunalmış, soğumuş. Şayet düzelirse o size ulaşır zaten. Aramayın artık.

Aynen katılıyorum

Çok uzun bir ilişki değildi ama ciddi olarak başkalarının vesilesiyle başladık ilişkimize. Onu çok sevdim o da benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni diyebilirim. 6 aydır birlikteydik ve bir buçuk haftadır ayrıyız. Benim hatalarım yüzünden ilişki bitti. Çok yükseldim hiç alttan almadım hergün hergün bi tartışma çıkardım hep saçma şeylerden trip attım ama sonunun böyle olacağını düşünmedim belki de buna güvendim. Sonunda ise biz anlaşamıyoruz birbirimiz için hayırlı değiliz istemiyorum içimdeki güveni falan bitirdin sana kaç kez şans verdim dedi ve bıçak gibi kesti attı. Yalvardım bi daha aynı hataları tekrarlamıcam yemin ediyorum dedim ama nuh diyor peygamber demiyor. Ailemle de tanışmaya gelmişti 3 hafta öncesine kadar. 1 ay önce de o beni ailesi ile tanıştırmaya götürmüştü. Haziranda istemeye geleceklerdi. Şimdi perişanım. Onun annesiyle görüşüyorum annesi de benim yanımda geçen gün kadıncağız telefonda ağladı bana kıyamayıp. Onların evde bizim evde cenaze evi gibi oldu. Ama o yok yani vermiyor bi fırsat annem bile konuştu ona da sizi mahcup etmek istememiştim falan diyor. Annesi bu çocuk böyle değildi noldu ona anlayamıyorum diyor. Ne yapayım arkadaşlar 2 gündür aramayı kestim ben de biraz vicdanını yoklasın diye çünkü ne olursa olsun yanındayım diyen bi insandı. Bi akıl verin bitmesini hiç istemiyorum:KK43:

mutlaka affetirmelisiniz kendiniziçünkü sevgiliniz malesef kalan son erkekti..

tatlım sen kafayımı yedin. ne bu yalvarmalar cenaze evi modu. senin sevdiğinden daha çok seni sevse bıçak gibi keser atarmıydı. gözünden 1 damla yaş akmasına izin verirmiydi. hayır vermezdi. seven insan sevdiğine kıyamaz çünkü. azıcık gururlu ol. kendini küçültme. gitti mi. güle güle de geç. zaten gelir geri gelmiyorsa da sevmiyor demektir.

ama her türlü sonraki ilişkilerinde bu hataları yapma. trip nedir ya. huzur verin insanlara biraz...

Hii oldu ne zaman iyi yorum anlayışınız için teşekkürler, ne zaman işine gelmeyen yorum "yargiliyorsun". Evet sen buraya bu özel sorunlarını yazarak herkese yargılama hakkı da veriyorsun ben de senin konunu okudum ve iyi olmuş sana inşallah akıllı biridir de asla dönmez dedim.

Hem kendin söylüyorsun her gün gereksiz tartışma cikardim, trip attım, bağırdım bilmem ne diye. Hem de böyle olacağı aklıma gelmedi diyorsun. Ooooldu canım. Sevgi dediğin öyle kolay harcanmaz. İnsaniz, herkes istemeden kalp kirabilir bazen ama senin gibi nasılsa aileler de tanıştı nasılsa evlencez benden vazgecemez havasına girip coşanlar da böyle alır ağzının payını.

Bir kadın olarak yorumum bu.
Teşekkürler

mutlaka affetirmelisiniz kendiniziçünkü sevgiliniz malesef kalan son erkekti..

tatlım sen kafayımı yedin. ne bu yalvarmalar cenaze evi modu. senin sevdiğinden daha çok seni sevse bıçak gibi keser atarmıydı. gözünden 1 damla yaş akmasına izin verirmiydi. hayır vermezdi. seven insan sevdiğine kıyamaz çünkü. azıcık gururlu ol. kendini küçültme. gitti mi. güle güle de geç. zaten gelir geri gelmiyorsa da sevmiyor demektir.

ama her türlü sonraki ilişkilerinde bu hataları yapma. trip nedir ya. huzur verin insanlara biraz...
Haklisiniz ama o son erkek gibi salak bi düşünce ile değil onu çok sevdiğim için düzeltmek istiyorum

Canim anne aratma kisimlari haric bu olay tamamen benim esimle sevgililik donemimi yansitiyor.Of neler yapmistim ben de.Simdi cok utaniyorum tabi.Esim de benden ayrilmisti.Ben de cok uzulup donmesi icinelimden geleni yaptim.Ama baktim olmuyor,iki ay hic aramadim.Sonra esim aramisti beni.Bulustuk ve soz verdim bir daha boyle sacmaliklar yapmayacagima.Simdi evliyiz ve bi cocugumuz var.Sen de biraz kenara cekil su surecte

Haklisiniz ama o son erkek gibi salak bi düşünce ile değil onu çok sevdiğim için düzeltmek istiyorum

düzeltme. akışına bırak. diyorum ya zaten azıcık bile sevse gelir geri. seni gözü yaşlı bırakmaz. gelmez isede zaten sevmiyordur. ne yapacaksın seni sevmeyen birini..

1 haftada sevgi nasıl bitebilir zaten ben onu anlamıyorum

1 hafta değildir, kafasında birşeyler şekillenmiştir zamanla ve bardağı taşıran son damlayı beklemiş gibi duruyor. Sevgisi bitmiş mi bitmemiş mi şuan bilinmez ama soğumuş sanıyorum. İradeli davranın, aramayın.

Canim anne aratma kisimlari haric bu olay tamamen benim esimle sevgililik donemimi yansitiyor.Of neler yapmistim ben de.Simdi cok utaniyorum tabi.Esim de benden ayrilmisti.Ben de cok uzulup donmesi icinelimden geleni yaptim.Ama baktim olmuyor,iki ay hic aramadim.Sonra esim aramisti beni.Bulustuk ve soz verdim bir daha boyle sacmaliklar yapmayacagima.Simdi evliyiz ve bi cocugumuz var.Sen de biraz kenara cekil su surecte
Inşallah bizim de sizin gibi olur sonumuz engel olamıyorum çabalamamak için de çok kötü birşey:(

1 hafta değildir, kafasında birşeyler şekillenmiştir zamanla ve bardağı taşıran son damlayı beklemiş gibi duruyor. Sevgisi bitmiş mi bitmemiş mi şuan bilinmez ama soğumuş sanıyorum. İradeli davranın, aramayın.
Zamanla ozleyerek soğukluğu söner inşallah:(

düzeltme. akışına bırak. diyorum ya zaten azıcık bile sevse gelir geri. seni gözü yaşlı bırakmaz. gelmez isede zaten sevmiyordur. ne yapacaksın seni sevmeyen birini..
Doğru diyorsun haklısın umarım sevgisi bitmemiştir

1 haftada sevgi nasıl bitebilir zaten ben onu anlamıyorum

1 Haftada değil o iş, uzun süre boyunca adamı bunaltıp mutsuz etmişsin. O aralar soğumaya başlamış en son ben beni mutsuz eden bir kadını çekmek zorunda değilim deyip ayrılmış. Dolup dolup taşmış. Erkeklerin bir kısmı böyle, dolduğunu göremezsen (yapmayacağım deyip aynı şeyleri tekrar yapmışsın) taştıktan sonra çok geç olur.

Bu saatten sonra asla geri dönmez. Çünkü şu anda kafası rahat, seninle olduğundan daha mutlu. Sen adama mutluluk değil dert ve sıkıntı vermişsin. Değil annesi, cumhurbaşkanı araya girse gene olmaz.

Azıcık fazla sevgi görünce kendini vazgeçilmez sanma sendromuna girmişsiniz sanırım ve çıkarabildiğiniz kadar tartışma çıkartmışsınız? Sürekli arayıp, yalvararak gözünde küçük düşmekten başka bişey yapmazsın. Öyle herkesi araya katarak, sürekli arayarak vs geri döndürürsen ilişki devam etse bile eskisi gibi olması zor olacaktır haberin olsun.

Acımı içten hisseden ilk sen oldun burda sanırım:KK43: bilmiyorum çok kararlı konuştuğu için kestiremiyorum
Mesaj at. Böyle olmasını düşünemediğini, onu sevdiğini, kararına saygı duyduğunu söyle ve sessiz kal. Başka da elden birşey gelmez şuan için. Hayatındaki kimseye yüklenme tatlım dost, eş, aile herkesin bir sabrı var. Kötü yorumlara da küsme ama kendini düzeltmeye çalışacağını söyle sevdiğine.

Azıcık fazla sevgi görünce kendini vazgeçilmez sanma sendromuna girmişsiniz sanırım ve çıkarabildiğiniz kadar tartışma çıkartmışsınız? Sürekli arayıp, yalvararak gözünde küçük düşmekten başka bişey yapmazsın. Öyle herkesi araya katarak, sürekli arayarak vs geri döndürürsen ilişki devam etse bile eskisi gibi olması zor olacaktır haberin olsun.
Biraz öyle oldu kabul ediyorum

Neden bu kadar acımasız konuşuyorsunuz siz hiç hata yapıp düzeltmek istemediniz mi şu hayatta
hata yaptıgım ve düzeltmek istedigim oldu. ama senin gibi gereksiz naz kapris yapıp karşımdakini kendimden nefret ettirmedim. benimkiler daha farklı idi...
bak hata olur ama düzeltmek istersin tamam. ama karşı trafın hayır demesinde saygılı olmak zorundasın.
eger sen bırak peşimi dediginde adam peşini bırakmasa polise kadr gidebilirsin. rahatsız ediyoır beni filan diye.
o zaman ne diyoruz-- pis adam tü kaka adam.
şimdi sende tü kaka olmadan- cocugun gözünde daha da küçülmeden- adamın istedigine saygı duy ve hayatından cık.
bu sana ders olsun. bir daha' fazla naz aşık usandırır' oyuununa girme.

Mesaj at. Böyle olmasını düşünemediğini, onu sevdiğini, kararına saygı duyduğunu söyle ve sessiz kal. Başka da elden birşey gelmez şuan için. Hayatındaki kimseye yüklenme tatlım dost, eş, aile herkesin bir sabrı var. Kötü yorumlara da küsme ama kendini düzeltmeye çalışacağını söyle sevdiğine.
Söyledim bin kere söyledim neler söyledim ama yok çok kararlı konuşuyor

Herkes hayatında huzur mutluluk istiyor. Hayat yeterince yorucu bir de kimsenin tribi çekilmez. Kafasında bitirmiş gibi hakkınızda hayırlısı olsun

Back