• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım terketti ama onsuz olmak istemiyorum bi akıl verin nolur

Her sey ortada o zaman daha ne dusunuyorsun. :) Gurur var ya dunyanin en kotu olayi. Terketti ya gururundan donemiyor simdi de. Kesin yiyip bitiriyor kendini. Ama sonunda kazanan ask olur gurur ask kadar guclu degildir. Eger hayatina normal mutlu bir halde devam etseydi kes umudunu diyecektim de bu dediklerinden sonra bu cumleyi kuramam sana. Sana dusen belli oldu sabretmek. Bekle bakalim neler olacak. Geri cekil ki korksun kaybetmekten. Sen hala gonullu oldugunu belli edersen rahat davranir adim atarken gecikir. Senden haber alamasin meraklansin biraz.
Evet çok gururlu ve inatçı inanılmaz bi inadı vardır. En son konuşmamızda çokta büyük laflar etti istese de dönmez insanlar neler yaşıyor da tekrar birleşiyorlar dediğimde ben o kadar geniş değilim demişti:( yazmıyorum 4 gün oldu artık günleri sayıyorum

Benim sevdiğimden daha fazla severdi o beni bunu hep hissettim ama ki sevgi denen şey biter mi öylece hemen kızgınlığı ağır basmış olamaz mı:KK43:

ben de diyorum ki eger gerçekten o kadar sevmiş olsaydı böyle çekip gidemezdi. bu kadar kararlı konuşmazdı. seni bu şekilde bırakamazdı yüreği yanardı. adamı aldatmış olursun amenna, buz gibi soğur içi nefretle dolar bir daha yüzünü bile görmek istemez. ama sırf triplerinden kaprislerinden bıktığı için bu kadar keskin bir gidişi ben ancak böyle açıklayabiliyorum.

Evet çok gururlu ve inatçı inanılmaz bi inadı vardır. En son konuşmamızda çokta büyük laflar etti istese de dönmez insanlar neler yaşıyor da tekrar birleşiyorlar dediğimde ben o kadar geniş değilim demişti:KK43: yazmıyorum 4 gün oldu artık günleri sayıyorum

hayır ne yaşamış da ben o kadar geniş değilim diyor. sadece kapristen bıktığı içinse ben bunun altında başka bişey ararım. ilgisi başka yöne kaymış olabilir.

ben de diyorum ki eger gerçekten o kadar sevmiş olsaydı böyle çekip gidemezdi. bu kadar kararlı konuşmazdı. seni bu şekilde bırakamazdı yüreği yanardı. adamı aldatmış olursun amenna, buz gibi soğur içi nefretle dolar bir daha yüzünü bile görmek istemez. ama sırf triplerinden kaprislerinden bıktığı için bu kadar keskin bir gidişi ben ancak böyle açıklayabiliyorum.
Onun karakteri boyle sevgisi var diye mantığını sıfırlayan bi insan değil:( dediginiz gibi de olabilir tabi allah bilir

hayır ne yaşamış da ben o kadar geniş değilim diyor. sadece kapristen bıktığı içinse ben bunun altında başka bişey ararım. ilgisi başka yöne kaymış olabilir.
Bin kere şans vercek kadar geniş değilim demek istiyor yani onun dilinden sadece ben anlayabiliyorum sanırım

Bundan sonra ne yapılır bilmiyorum ama ne yapacağın açık.
Bir daha sürekli tartışma çıkarıp yükselmezsin..

Onun karakteri boyle sevgisi var diye mantığını sıfırlayan bi insan değil:KK43: dediginiz gibi de olabilir tabi allah bilir
Hala sevgisi var mı sence
Bitmiş işte
Sevgi öyle sınırsız değil ki beslenemeyen,büyüyemeyen sevgi ölür.Ölene de çare yok.
Bırak 6 aylık sevgiliyi 6 senelik eşim bana hergün oktan moktan sebeplerle huzur vermese bende soğurum .Sende soğurdun.

Hala sevgisi var mı sence
Bitmiş işte
Sevgi öyle sınırsız değil ki beslenemeyen,büyüyemeyen sevgi ölür.Ölene de çare yok.
Bırak 6 aylık sevgiliyi 6 senelik eşim bana hergün oktan moktan sebeplerle huzur vermese bende soğurum .Sende soğurdun.
Ama soğumak ayrı sevginin bitmesi ayrı değil mi

Her ilişki aynı olmadığı gibi her insan da bir değil ki.
Yani inat işte çok gururlu falan diyorsun bu da sende beklentiyi canlı tutuyor doğal olarak.
Yapma
Dönmezse hem çok üzülürsün hem de hayal kırıklığına uğrarsın.

Her ilişki aynı olmadığı gibi her insan da bir değil ki.
Yani inat işte çok gururlu falan diyorsun bu da sende beklentiyi canlı tutuyor doğal olarak.
Yapma
Dönmezse hem çok üzülürsün hem de hayal kırıklığına uğrarsın.
Inşallah söylediklerini yer de barışırız benimkisi de beklenti olarak kalmaz:(

Çok uzun bir ilişki değildi ama ciddi olarak başkalarının vesilesiyle başladık ilişkimize. Onu çok sevdim o da benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni diyebilirim. 6 aydır birlikteydik ve bir buçuk haftadır ayrıyız. Benim hatalarım yüzünden ilişki bitti. Çok yükseldim hiç alttan almadım hergün hergün bi tartışma çıkardım hep saçma şeylerden trip attım ama sonunun böyle olacağını düşünmedim belki de buna güvendim. Sonunda ise biz anlaşamıyoruz birbirimiz için hayırlı değiliz istemiyorum içimdeki güveni falan bitirdin sana kaç kez şans verdim dedi ve bıçak gibi kesti attı. Yalvardım bi daha aynı hataları tekrarlamıcam yemin ediyorum dedim ama nuh diyor peygamber demiyor. Ailemle de tanışmaya gelmişti 3 hafta öncesine kadar. 1 ay önce de o beni ailesi ile tanıştırmaya götürmüştü. Haziranda istemeye geleceklerdi. Şimdi perişanım. Onun annesiyle görüşüyorum annesi de benim yanımda geçen gün kadıncağız telefonda ağladı bana kıyamayıp. Onların evde bizim evde cenaze evi gibi oldu. Ama o yok yani vermiyor bi fırsat annem bile konuştu ona da sizi mahcup etmek istememiştim falan diyor. Annesi bu çocuk böyle değildi noldu ona anlayamıyorum diyor. Ne yapayım arkadaşlar 2 gündür aramayı kestim ben de biraz vicdanını yoklasın diye çünkü ne olursa olsun yanındayım diyen bi insandı. Bi akıl verin bitmesini hiç istemiyorum:KK43:
Sanirim aşırı tiplerin yüzünden seninle geleceği paylaşma ıyi günde kotu günde bir yolda yürümeye olan inancını kaybetmiş. Yani evlilik kolay yürütülen birsey degil. Çoğumuz iyiyi kotüyü varlığı yokluğu İdare eden. Zorluklara göğüs geren mücadeleci bir hayat arkadaşı isteriz yanımızda hani öyle "dağ gibi"tabiriyle. Sanirim hataların biraz Yıldırımiş adamı. Fazla ustune gidip zorlama bıraz zaman ver. Gercekten bitirdiyse ne yapsan da Dönmez. Dönüyorsa bile bu başka birsey icin olur ve yine biter yani. Hayirlisi de zamana birak olacağı varsa olur yoksa da yoluna bakarsın. Zorla birsey olmaz. Hem belki hayirli düşündüğün şerdir bilemezsin.zamana birak.

Sanirim aşırı tiplerin yüzünden seninle geleceği paylaşma ıyi günde kotu günde bir yolda yürümeye olan inancını kaybetmiş. Yani evlilik kolay yürütülen birsey degil. Çoğumuz iyiyi kotüyü varlığı yokluğu İdare eden. Zorluklara göğüs geren mücadeleci bir hayat arkadaşı isteriz yanımızda hani öyle "dağ gibi"tabiriyle. Sanirim hataların biraz Yıldırımiş adamı. Fazla ustune gidip zorlama bıraz zaman ver. Gercekten bitirdiyse ne yapsan da Dönmez. Dönüyorsa bile bu başka birsey icin olur ve yine biter yani. Hayirlisi de zamana birak olacağı varsa olur yoksa da yoluna bakarsın. Zorla birsey olmaz. Hem belki hayirli düşündüğün şerdir bilemezsin.zamana birak.
Bıraktım şuan zamana bıraktım zaten biraz öyle oldu evet yıldırdım yanlış tavirlarimla onu yapmaz olaydım:(

Bu kadar uzulme canım benim. İnsan nelerini kaybediyor da yine devam ediyor hayata. Ölüm var sonucta. Üç gunluk dunya hayirlisini iste herseyden once inan bazi hemcinslerin ne adamların derdini çekiyor. Ya evlendikten sonra pişman olursan. O yüzden kim hakkımda hayirliysa onun gonlumë es eyle dıye et duanı. Belki daha iyisi çıkar karşına.

Back