Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle tabi ki.. Bazen insanlar mantığa aykırı davranabiliyor ısteInsanlar mutlu olmak icin iliski yasarlar. Mutlu olmadiklari bir iliskiyi devam ettirmenin anlami da olmaz. Mantikli cocukmus aferin.
Ayrica kimse kimsenin nazini kaprisini cekmek zorunda degil. Niye ceksin yani esiniz degil aileniz degil zoru ne?
Hakli da olsan erkegin ustune cok gitmeyeceksin. Cok cabuk sıkılıp bunaliyorlar. Sorunlari tartisarak degil daha sakin halledebilirsiniz zaten. Ama iste insaniz hata yapiyoruz ilerisini dusunemiyoruz bazen. Yazma dayan mecbursun cunku. Onu kendi haline birakmazsan ne ara dusunecek? O da bi sensizligi tatsin. Tek sorun bu olaysa seviyorsaniz birbirinizi nereye kadar dayanacak o da en sonunda geri doner. Dilerim mutlu olursunuz.Evet ondan korktu o da şimdiden böyle olursa evlenince hayat böyle geçmez diyerek kesti attı haklı olarak yazmıyorum zaten ama daha ne kadar dayancam yazmamaya onu da bilmiyorum çok özledim çünkü
Şükür hatalarımı görmeme yardımcı oldu sağolsun.. ben hep benim dedim inşallah beni yaniltmazErkekler huzur ister arkadasim huzur severler.
Tripli,agresif,dur dirci kadinlari sevmezler hatalarından ders cikarmisin bak ne güzel biraz da alttan almaya bil yeri geldiğinde biraz zaman ver karisindakine dönerse senindir zaten dönmezse hic senin olmamistir.
Evet tek sorunumuz buydu inşallah öyle olur dua et benim içinHakli da olsan erkegin ustune cok gitmeyeceksin. Cok cabuk sıkılıp bunaliyorlar. Sorunlari tartisarak degil daha sakin halledebilirsiniz zaten. Ama iste insaniz hata yapiyoruz ilerisini dusunemiyoruz bazen. Yazma dayan mecbursun cunku. Onu kendi haline birakmazsan ne ara dusunecek? O da bi sensizligi tatsin. Tek sorun bu olaysa seviyorsaniz birbirinizi nereye kadar dayanacak o da en sonunda geri doner. Dilerim mutlu olursunuz.
Tabii dua ederim insallah her sey yoluna girecek zaten. Ama bu surecte sabretmeyi ogren sende. Kendini gozden gecir. Hatalarini iyice farket.Evet tek sorunumuz buydu inşallah öyle olur dua et benim için
Yanı bilmiyorum ben de ne yapcağımı
Olabildiğince sabredicem inşallah canım insallah hatalarimla yüzleşmekten yoruldum zaten şimdiden onu kim bilir nasıl yordu o hatalar tek korkum çok net konuştu hepTabii dua ederim insallah her sey yoluna girecek zaten. Ama bu surecte sabretmeyi ogren sende. Kendini gozden gecir. Hatalarini iyice farket.
Evet malesef ben de kadın kafa yapısına göre hareket ettim bikac güne kadar 1 hafta yalvardım hep kesin konuştu ben de şimdi aramayı kestim 3 gündürşu durumda sen hatalısın evet bende trıpkar ınsan sevmem ınsan sevdıgı kısının yanında huzur bulmak ıster yanı demek ıstedıgım suan sınırlı ıse sakınlesmesını beklemelısın cunku erkekler ustlerıne gıdınce bu sefer daha sıkılıyor ustelık de soguyor bida yapmıcam tekrarlamıcam demek pek işe yaramıyor en azından bırkere soylenmelı sonra susmalı ust uste aranmamalı mesela bizde durum tam tersi gelsin yapmıcam desin yeter ki hep arasın hemen affederiz ters mantık işte o yuzden erkeklerle anlasamıyoruz yaa...
Bu kadar kısa zamanda hangi ara tanıştı aileler acele olmuş daha sizin ilişki oturmadan büyükleri niye bi araya getirdinizÇok uzun bir ilişki değildi ama ciddi olarak başkalarının vesilesiyle başladık ilişkimize. Onu çok sevdim o da benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni diyebilirim. 6 aydır birlikteydik ve bir buçuk haftadır ayrıyız. Benim hatalarım yüzünden ilişki bitti. Çok yükseldim hiç alttan almadım hergün hergün bi tartışma çıkardım hep saçma şeylerden trip attım ama sonunun böyle olacağını düşünmedim belki de buna güvendim. Sonunda ise biz anlaşamıyoruz birbirimiz için hayırlı değiliz istemiyorum içimdeki güveni falan bitirdin sana kaç kez şans verdim dedi ve bıçak gibi kesti attı. Yalvardım bi daha aynı hataları tekrarlamıcam yemin ediyorum dedim ama nuh diyor peygamber demiyor. Ailemle de tanışmaya gelmişti 3 hafta öncesine kadar. 1 ay önce de o beni ailesi ile tanıştırmaya götürmüştü. Haziranda istemeye geleceklerdi. Şimdi perişanım. Onun annesiyle görüşüyorum annesi de benim yanımda geçen gün kadıncağız telefonda ağladı bana kıyamayıp. Onların evde bizim evde cenaze evi gibi oldu. Ama o yok yani vermiyor bi fırsat annem bile konuştu ona da sizi mahcup etmek istememiştim falan diyor. Annesi bu çocuk böyle değildi noldu ona anlayamıyorum diyor. Ne yapayım arkadaşlar 2 gündür aramayı kestim ben de biraz vicdanını yoklasın diye çünkü ne olursa olsun yanındayım diyen bi insandı. Bi akıl verin bitmesini hiç istemiyorum
Normal muhabbette etmiyormuş ki bi tek bu muhabbet üzerine değil
iyi de adam kavgadan tripten sorunlardan bıktıysa, guveni hevesi kırıldıysa, ne yapsın ki baska? koru korune bi ilişkiye devam etmiyor, mantıgını da kullanıyor, bu cok akıllıca bi davranıs.. cunku evlilik gibi bi durum varsa ortada, hayatı söz konusu.. 6 ay cok da kısa bi zaman değil hem birini tanımıs olmak için.. ilişki devam ederken romantizmin, duyguların etkisiyle her sey söylenir, "seni hiç bırakmam" da denir "senin için ölürüm" de.. yani o sözleri kullanarak yalvarma cocuga lutfen.. anlıyorum, cok üzülüyorsun.. ama bitirmeyi kafaya koyduysa kendini küçük düşürmüş olursun yalnızca.. döneceği varsa da, sen yalvarmasan da kendisi düşünür, özler, vazgecemez, döner.. o yuzden peşine düşme artık derim.. hele annesine asla aglama.. akışına bırak bi süre, panik yapıp bunaltma..Çok uzun bir ilişki değildi ama ciddi olarak başkalarının vesilesiyle başladık ilişkimize. Onu çok sevdim o da benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni diyebilirim. 6 aydır birlikteydik ve bir buçuk haftadır ayrıyız. Benim hatalarım yüzünden ilişki bitti. Çok yükseldim hiç alttan almadım hergün hergün bi tartışma çıkardım hep saçma şeylerden trip attım ama sonunun böyle olacağını düşünmedim belki de buna güvendim. Sonunda ise biz anlaşamıyoruz birbirimiz için hayırlı değiliz istemiyorum içimdeki güveni falan bitirdin sana kaç kez şans verdim dedi ve bıçak gibi kesti attı. Yalvardım bi daha aynı hataları tekrarlamıcam yemin ediyorum dedim ama nuh diyor peygamber demiyor. Ailemle de tanışmaya gelmişti 3 hafta öncesine kadar. 1 ay önce de o beni ailesi ile tanıştırmaya götürmüştü. Haziranda istemeye geleceklerdi. Şimdi perişanım. Onun annesiyle görüşüyorum annesi de benim yanımda geçen gün kadıncağız telefonda ağladı bana kıyamayıp. Onların evde bizim evde cenaze evi gibi oldu. Ama o yok yani vermiyor bi fırsat annem bile konuştu ona da sizi mahcup etmek istememiştim falan diyor. Annesi bu çocuk böyle değildi noldu ona anlayamıyorum diyor. Ne yapayım arkadaşlar 2 gündür aramayı kestim ben de biraz vicdanını yoklasın diye çünkü ne olursa olsun yanındayım diyen bi insandı. Bi akıl verin bitmesini hiç istemiyorum
Bu kadar kısa zamanda hangi ara tanıştı aileler acele olmuş daha sizin ilişki oturmadan büyükleri niye bi araya getirdiniz
Soğumuş çok fırsat vermiş artık ne olursa olsun diyip kestirip atmış
Yapacak bişi yok bitşrmiş sizde aklınızda kalbinizde bitirin ve bi daha böyle kimseyle de oynamayın ah alırsınız yapmayın !!
Sizde bakın yolunuza...
Hay Allahım yaakonu dönüp dolaşıp sana geleceği için önünü böyle kapatıyor yani duvar örüyor
ailesine söyleyin hiç bir şekilde ilgilenmesilenler yoksa kırılmayacak duvar örürler
Dayanamıyorum napimiyi de adam kavgadan tripten sorunlardan bıktıysa, guveni hevesi kırıldıysa, ne yapsın ki baska? koru korune bi ilişkiye devam etmiyor, mantıgını da kullanıyor, bu cok akıllıca bi davranıs.. cunku evlilik gibi bi durum varsa ortada, hayatı söz konusu.. 6 ay cok da kısa bi zaman değil hem birini tanımıs olmak için.. ilişki devam ederken romantizmin, duyguların etkisiyle her sey söylenir, "seni hiç bırakmam" da denir "senin için ölürüm" de.. yani o sözleri kullanarak yalvarma cocuga lutfen.. anlıyorum, cok üzülüyorsun.. ama bitirmeyi kafaya koyduysa kendini küçük düşürmüş olursun yalnızca.. döneceği varsa da, sen yalvarmasan da kendisi düşünür, özler, vazgecemez, döner.. o yuzden peşine düşme artık derim.. hele annesine asla aglama.. akışına bırak bi süre, panik yapıp bunaltma..
Benim sevdiğimden daha fazla severdi o beni bunu hep hissettim ama ki sevgi denen şey biter mi öylece hemen kızgınlığı ağır basmış olamaz mıbak sana şunu da söyliyim, tamam adam bıkmış artık kapristen tripten çekip gitmek istemiş. ama eger gerçekten derinlikli bir sevgisi olsaydı senin pişmanlığına dayanamaz dönerdi diye düşünüyorum. yapamazdı sensiz. çünkü ortada ihanet yok bişey yok. yani ortada tam oturmamış bir sevgi yoksa soğuması daha kolay olur ve öyle de olmuş. sakın arama artık.
Olabildiğince sabredicem inşallah canım insallah hatalarimla yüzleşmekten yoruldum zaten şimdiden onu kim bilir nasıl yordu o hatalar tek korkum çok net konuştu hep
Evet çok doğru diyorsun annesi ve erkek kardeşiyle konuşuyorum. Annesi çok değişti hiç böyle değildi yüzünü göremiyorum artık odasına kapanıyor isten geldiginde dedi geçenlerde yemegini de odasina istemis annesi kizmis yeter artik yanimiza gel yemekte olmasa gormucem seni diye. Dün arkadaşı kahve içmeye çıkarmış dışarı kardeşi fotosunu yolladı yüzü yalandan da olsa gülmüş fotoda ama o bile çok zoruma gittiBende cogu zaman net ve acimasiz konusuyorum sevgilime. Insaniz bikiyoruz bunaliyoruz yasadiklarimizdan. Ama sonra sevgi oyle bir agir basiyor ki sen bile sasiyorsun. Sizin aranizda ortak arkadas var mi? Her seyi gectim annesi ile irtibattasin nasilmis suan uzgun mu normal mi hareketleri ne alemde bilgin var mi? Gercek sevgi asla bitmez araya zaman girer yol girer ayrilik girer ama illa sonu vuslatla sonlanir. Hem bir sey ne kadar zor olursa o kadar da guzel olur. :**
E ne akil soruyorsun o zaman.. Bildigini yap..Dayanamıyorum napim
Her sey ortada o zaman daha ne dusunuyorsun. :) Gurur var ya dunyanin en kotu olayi. Terketti ya gururundan donemiyor simdi de. Kesin yiyip bitiriyor kendini. Ama sonunda kazanan ask olur gurur ask kadar guclu degildir. Eger hayatina normal mutlu bir halde devam etseydi kes umudunu diyecektim de bu dediklerinden sonra bu cumleyi kuramam sana. Sana dusen belli oldu sabretmek. Bekle bakalim neler olacak. Geri cekil ki korksun kaybetmekten. Sen hala gonullu oldugunu belli edersen rahat davranir adim atarken gecikir. Senden haber alamasin meraklansin biraz.Evet çok doğru diyorsun annesi ve erkek kardeşiyle konuşuyorum. Annesi çok değişti hiç böyle değildi yüzünü göremiyorum artık odasına kapanıyor isten geldiginde dedi geçenlerde yemegini de odasina istemis annesi kizmis yeter artik yanimiza gel yemekte olmasa gormucem seni diye. Dün arkadaşı kahve içmeye çıkarmış dışarı kardeşi fotosunu yolladı yüzü yalandan da olsa gülmüş fotoda ama o bile çok zoruma gitti