• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım terketti ama onsuz olmak istemiyorum bi akıl verin nolur

Sakin israr etme bi kere ozur mesaji atarsin akillandigini anlatirsin yeter yoksa surekli israr daha cok iter.Belki ikiniz icinde hayirli degildi bilemezsin.
Istihare denemiştim geçenlerde 2 gece sırf bunu merak ettiğim için

Noldu peki ne gordun
Ilk gece yemyeşil bi yer gördüm sonrasında yine yeşil bi alana gittim onun bana aldığı küpelerden biri kulağımdan düşüyor kaybolcak diye korkuyorum sonra bi anda yeşilliğin içini kurcalayıp kupemi bulup kulağıma geri takıyorum. Diğer günde oturduğum yerin üstünde yeşil bi üzüm asması görüyorum tamamen asma ile kaplı sonra ordan bi salkım üzüm alıyordum elime

Nasil dayaniyor bu cocuk ya. :/ Fena inat fena gururlu demekki. Degisir ya niye bu umutsuzluk? Ay hemen kendini en kotuye alistirma. Omur de biter boylesiyle niye bitmesin? Ben de inadim. Sevdikten sonra gozune gorunmez inadi. O onemli degil de bi adim atsaydi. Buyuk buyuk konusmus geri donmem diye emin ol donecek. Neyi yapmam dersen mutlaka yaparsin. Kizma kendine ayrica sevgi bu kalbe soz gecmez. Insaniz hata yapiyoruz. Cezamizida cekiyoruz iste boyle. Ama her karanligin sonu bellidir degil mi? Gunes senin icinde dogacak insallah. :)
Aynı canım aynı hiç bise değişmedi değişmez de böyle inat bi insanla omur gitmez zaten kızıyorum artık kendime sevmez olaydım onu diye :KK43:

Nasil dayaniyor bu cocuk ya. :/ Fena inat fena gururlu demekki. Degisir ya niye bu umutsuzluk? Ay hemen kendini en kotuye alistirma. Omur de biter boylesiyle niye bitmesin? Ben de inadim. Sevdikten sonra gozune gorunmez inadi. O onemli degil de bi adim atsaydi. Buyuk buyuk konusmus geri donmem diye emin ol donecek. Neyi yapmam dersen mutlaka yaparsin. Kizma kendine ayrica sevgi bu kalbe soz gecmez. Insaniz hata yapiyoruz. Cezamizida cekiyoruz iste boyle. Ama her karanligin sonu bellidir degil mi? Gunes senin icinde dogacak insallah. :)
Dayanamadım aradım bu sefer ağlamadan konuştum ama kapattığımda yine iki gözüm iki cesmeydi. Dedim bırak kirdiklarimi onarayım düzelteyim bana bağırıyor telefonda mahvettin beni yıktın beni de hayallerimi de bunu sana kaç kere fırsat verdiğimde niye yapmadin diyor bide bana diyor ki biliyor musun sana çok kızgınım.. sanki ben bilmiyordum kızgın olduğunu.. Yok sana başka şans çok verdim içimdeki herşeyi bitirdin kararım degismicek dedi mahvoldum o an zaten :(

Dayanamadım aradım bu sefer ağlamadan konuştum ama kapattığımda yine iki gözüm iki cesmeydi. Dedim bırak kirdiklarimi onarayım düzelteyim bana bağırıyor telefonda mahvettin beni yıktın beni de hayallerimi de bunu sana kaç kere fırsat verdiğimde niye yapmadin diyor bide bana diyor ki biliyor musun sana çok kızgınım.. sanki ben bilmiyordum kızgın olduğunu.. Yok sana başka şans çok verdim içimdeki herşeyi bitirdin kararım degismicek dedi mahvoldum o an zaten :KK43:
Daha once sans tanidi mi sana? Eh be kuzum niye bosa cikardin cocugun verdigi sanslari. :( senden baya gozu korkmus ben bunu anladim. Deli gibi istesede seni baya zor olacak donusu. Ama korkma illa olacak niyeyse oyle hissediyorum. Laflari tavirlarida bunu gosteriyor. Iyi bi ceza verme niyetinde sanirim. Cunku kiymet bilinmesi icin kaybetmek gerekiyor. Artik bir daha eskisi gibi olamazsin bu ceza sana yetmistir. Ayrilik olmadan soz verdin mi tutamiyorsun varken anlamiyorsun. Yoklugunu tadinca anliyorsun yanlisini. Sen akillandin bu bir gercek. Insallah o da artik dayanamaz da geri doner.

Daha once sans tanidi mi sana? Eh be kuzum niye bosa cikardin cocugun verdigi sanslari. :KK43: senden baya gozu korkmus ben bunu anladim. Deli gibi istesede seni baya zor olacak donusu. Ama korkma illa olacak niyeyse oyle hissediyorum. Laflari tavirlarida bunu gosteriyor. Iyi bi ceza verme niyetinde sanirim. Cunku kiymet bilinmesi icin kaybetmek gerekiyor. Artik bir daha eskisi gibi olamazsin bu ceza sana yetmistir. Ayrilik olmadan soz verdin mi tutamiyorsun varken anlamiyorsun. Yoklugunu tadinca anliyorsun yanlisini. Sen akillandin bu bir gercek. Insallah o da artik dayanamaz da geri doner.
Sonunun bu olacağını hiç düşünmedim çünkü yada düşünmek istemedim bilmiyorum:( yarım saat nerdeyse ben konuştum o dinledi kararım degismicek biz diye birşey yok diyor başka da bise demiyor o kadar zoruma gidiyor ki böyle konuşması anlatamam sana.. sevgisini deli gibi hissettiğim insanın beni böyle gözden çıkarmış konuşmaları içimi deşiyor:(

Daha once sans tanidi mi sana? Eh be kuzum niye bosa cikardin cocugun verdigi sanslari. :KK43: senden baya gozu korkmus ben bunu anladim. Deli gibi istesede seni baya zor olacak donusu. Ama korkma illa olacak niyeyse oyle hissediyorum. Laflari tavirlarida bunu gosteriyor. Iyi bi ceza verme niyetinde sanirim. Cunku kiymet bilinmesi icin kaybetmek gerekiyor. Artik bir daha eskisi gibi olamazsin bu ceza sana yetmistir. Ayrilik olmadan soz verdin mi tutamiyorsun varken anlamiyorsun. Yoklugunu tadinca anliyorsun yanlisini. Sen akillandin bu bir gercek. Insallah o da artik dayanamaz da geri doner.
Daha önce şanstan kasti konuşup kendi aramızda tamam bi daha olmaz dediklerimiz zaten yüz yüze geldiğimizde kavga edebilen bi çift değildik tartışamazdık bile. Telefonda cikardigim tartışmanın hesabını yüz yüze geldiğimizde sorardı ben susardım o kızardı o yüzden tartışma çıkmazdı bile :( ama bunları hiç aklına getirmiyor ıste

Sonunun bu olacağını hiç düşünmedim çünkü yada düşünmek istemedim bilmiyorum:KK43: yarım saat nerdeyse ben konuştum o dinledi kararım degismicek biz diye birşey yok diyor başka da bise demiyor o kadar zoruma gidiyor ki böyle konuşması anlatamam sana.. sevgisini deli gibi hissettiğim insanın beni böyle gözden çıkarmış konuşmaları içimi deşiyor:KK43:
Yarim saat dinledi mi seni? Cidden gozden cikarsa o teli acmaz ustune engellerdi. Ya resmen sesini duymak icin hususi aciyor. Bu gozden cikaran adam tavri falan degil.
Daha önce şanstan kasti konuşup kendi aramızda tamam bi daha olmaz dediklerimiz zaten yüz yüze geldiğimizde kavga edebilen bi çift değildik tartışamazdık bile. Telefonda cikardigim tartışmanın hesabını yüz yüze geldiğimizde sorardı ben susardım o kızardı o yüzden tartışma çıkmazdı bile :KK43: ama bunları hiç aklına getirmiyor ıste
Kuzum kavga etmeye basladiginizda keske irtibat kesseydiniz. Telde olunca madem farkli oluyordu. Bosa kahretme artik kendini. Ya sanki dunyanin en kotu sucunu islemissin gibi davraniyorsun. Tamam hatalisin da bu kadar eziyet etme kendine.

Yarim saat dinledi mi seni? Cidden gozden cikarsa o teli acmaz ustune engellerdi. Ya resmen sesini duymak icin hususi aciyor. Bu gozden cikaran adam tavri falan degil.

Kuzum kavga etmeye basladiginizda keske irtibat kesseydiniz. Telde olunca madem farkli oluyordu. Bosa kahretme artik kendini. Ya sanki dunyanin en kotu sucunu islemissin gibi davraniyorsun. Tamam hatalisin da bu kadar eziyet etme kendine.
Şükür en azından engellemiyor uzulcegim şeye sevinir oldum yaa

Annesine benimle konuşmamasıni söylemiş bu arada :KK43:
Yenilmekten korkuyor. Yeterince kararli degil cunku. Ona kalsa donmez de dayanamayacak iyi biliyor. Beyninin yikanmasindan korkuyor. Sen iletisim halinde olursan biliyor ki duramayacak. Bu da bir hareket. Eger kararinda tam ciddi olabilseydi boyle seylere gerek duymazdi. Bosa ugrasiyor sevgi agir basacak. :)

Yenilmekten korkuyor. Yeterince kararli degil cunku. Ona kalsa donmez de dayanamayacak iyi biliyor. Beyninin yikanmasindan korkuyor. Sen iletisim halinde olursan biliyor ki duramayacak. Bu da bir hareket. Eger kararinda tam ciddi olabilseydi boyle seylere gerek duymazdi. Bosa ugrasiyor sevgi agir basacak. :)
Ağzından bal damlıyor inşallah dediğin gibi olur inşallah tez zamanda barışırız:(

Ağzından bal damlıyor inşallah dediğin gibi olur inşallah tez zamanda barışırız:KK43:
Olumlu dusun. Kalbime aksi gelmiyor zaten. Birazda tavirlarina gore yorumluyorum. Seven insan belli ediyor kendini. Cok mutlu olurum insallah hayirli haber verirsin. :)

Olumlu dusun. Kalbime aksi gelmiyor zaten. Birazda tavirlarina gore yorumluyorum. Seven insan belli ediyor kendini. Cok mutlu olurum insallah hayirli haber verirsin. :)
Inşallah arkadaşım duanı eksik etme bizden ben de doğru yorum yapabil diye olduğu gibi anlatıyorum:(

Inşallah arkadaşım duanı eksik etme bizden ben de doğru yorum yapabil diye olduğu gibi anlatıyorum:KK43:
Psikolog gibi dusun burdaki insanlari. Nasil psikologa eksik bilgi verirsen sana yardimci olamazsa bizde olamayiz. Zamana ihtiyaciniz var. Annesi ne demis bu arada konusmayi kesecek mi senle?

Back