• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadasım tarafından terkedildim

twetty9090

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
23
1
3
34
öncelikle merhaba. 7 senedır arkadasım olan bır ınsanla 10 ay once bır ılıskıye basladık.25 yasındayım o ıse 27. cok guzel bır ılıskımız vardı aılesıyle tanıstırdı benım aılemle tanıstırdı.benı cokk ama cok sevıyordu.fakat 3 ay once problemler basladı.gereksız yere tartısmalar kuslukler vs...bana hep lutfen bıraz bekle akısına bırak olayların ustune gıtmek herseyı mahvedıyor dıyordu.fakat benım en kotu huyum sabırsız olmak.cok ustune gıttım hemen barısalım hemen hersey duzelsın ıstedım. gorusmeme kararı aldık 1 hafta.kesın ayrılıcak dıyordum fakat ayrılık konusması yaptıysada ayrılmadı.ve bana ıyıkı benı bırakmadın dedı. neyseee sonrasında ısler daha karıstsı. ben cok asabıydım aılevı ve ısle ılgılı konular yuzunden kavgalarımız sıklastı.ayrılalım dedı tamam dedım ama vazgecemedım aradım agladım yalvardım.fakat bu onu benden uzaklastırdı.benım asık oldugum kız bu degıldı.kendıne guvenen,ayakları ustunde durabıbılen bırıydı.suan takıntılı bensız yapamıcakmıs gıbı davranan bıırırsın,sınır krızı gecırıyorsun sureklı aglıyosun.onceden senı kaybetmekten korkardım ama bunu kaybettırdın dedı. suan ıkımızde ılıskı yasıcak durumda degılız senı hala sevdıgımı bılıyorsun ama cok daraldım bunaldım kavgalardan suan ayrılmak ıstıyorym dedi.birbirimizi sevdıgımız surece yıne bıraraya gırerız lutfen bırak akısına zaman bıze gostersın ne olacagnı dedı.sonra 2 hafta hıc aramadım.ınstagramdan kızların fotolarını begenıp duruyormus arkadasım soyledı cok kotu oldum aradım bunu kavga ettık.sen degısmıyorsun ıste hep aynısın dedı. bundan sonra dıkkat edıcem tum sosyal aglarımı kapatıyorum kımse sana benımle ılgılı kotu bısey soyleyemıcek dedı ve kapattı.bu takıntılı halınden kurtulmadıkca senınle hıcbı sekılde konusmak ıstemıyorum benı sakın bırdaha arama dedı.cok uzuldum halıyle ama 2 hafta oldu aramıyorum .gecen hafta bır arkadasımıza olmuyo bu ılıskı devam etmıyo cok bunaldım sıkıldım onun yapısında bırısıyle ılıskımı olamaz benım demis.onu cok sevıyorum ve cıdden tekrar olmasını ıstıyorum. benı sevıyor ama ınanılmaz uzaklasmıs sogumus durumda benden.sızce ne olur ? ben onu aramadıkca ozlem araya gırer ve arar mı pısman olurmu ? suan onun gozunde kıskanc takıntıklı habıre aglayan onsuz yapamayan bır kızım. 2 3 ay aramasam bu ızlenımım degısır dıye umuyorum. onu aramadıgımda 'ya bu kız benı aramıyor acaba degıstımı ' der mı ? suan o kadar yalnız hıssedıyorumkı kendımı.......arkadaslarım sıkıldılar artık hep bu konuyu duymaktan o yuzden burdan yazıyorum .kendıme dertlesebılıcegım , aynı seylerı yasamıs olup bana akıl verebılcek hemcınslerımle konusmak ıstıyorum.şımdıden teskkurler arkadaslar

böyle olaylar yaşayan arkadaşım oldu.ve sırf takıntısı yüzünden sevgilisi onu bıraktı.bence böyle yapma.yani en azından kendine bir süre koy.zaten seni seviyorsa 1 ay dayanamaz bencebol bolda inşirah suresi oku.herşeyden önce huzur lazım sana

böyle olaylar yaşayan arkadaşım oldu.ve sırf takıntısı yüzünden sevgilisi onu bıraktı.bence böyle yapma.yani en azından kendine bir süre koy.zaten seni seviyorsa 1 ay dayanamaz bencebol bolda inşirah suresi oku.herşeyden önce huzur lazım sana
inan bana kendımle ıllgılenıyorum.mutlu olmaya guvenımı arttırmaya calısıyorum.sımdıde ıse yaradı gıbı. ayrılıgıımıza cok uzuluyorum ama onun kafasında takıntılı bırı olmak benı cok daha fazla uzuyor.arkadasının durumu ne oldu pekı? nasıl davrandı? takıntılı kız sıfatından kendını nasıl kurtardı erkek arkadasının gozunde

arkadaşım sana iyi bir tavsiyede bulunmak isterim sen onu düşünerek kendini değiştiremezsin bikere o adamı kafandan çıkarıcaksın önüne bakıcaksın emin ol herşeyi daha net farkedeceksin sen o ole istiyor diye güçlü olamazsın aslında onu bırakman senin çok guclu oldugunu kanıtlar.yok bırakamıyorsun illa o diyorsan uzgunum ama cok zayıfsın bunu kabul et ve reddedilmeyi kabullen."o olmadanda yasayabilirim" "neden onu bu kadar seveyimki sadece bir insan""ben daha iyilerinide bulabilirim""hatta neden ben buliyim o beni bulsun" gibi düşünceler bencilcede olsa yeriinde bir tutumdur.seni sevneyene asla sabır gösterme Çünkü sabrın adı:yüzsüzlük,fedakarlığın adı:eziklik,sevginin adı:kişiliksizlik olur(boris vian)

Demek istemiş ki.
Bak beni sevme .Ağlama benim için. Ağzıma s.ç benim. Güçlü oluyon o zaman .
O zaman sevcem seni demiş.:KK14::KK14::KK14:

Demek istemiş ki.
Bak beni sevme .Ağlama benim için. Ağzıma s.ç benim. Güçlü oluyon o zaman .
O zaman sevcem seni demiş.:KK14::KK14::KK14:
aynen oyle valla aynen ! :) ben ondan uzak duruyım zaten noluyoo lan dıcek .cunku o kadar alısıkkı aglamalarıma aramalarıma.

aynen oyle valla aynen ! :) ben ondan uzak duruyım zaten noluyoo lan dıcek .cunku o kadar alısıkkı aglamalarıma aramalarıma.
Öyle canım
Aynen öyle
Hepsi öyle.
Ne kadar ağzına s.çarsan o kadar sevilirsin.
Çevrende sevgilisi/eşinden yana mutlu olan kadınlara bi bak
%90 ı ağzına s.çıyordur.
Bende böyle senin gibi terkedilince öğrendim bunu

Öyle canım
Aynen öyle
Hepsi öyle.
Ne kadar ağzına s.çarsan o kadar sevilirsin.
Çevrende sevgilisi/eşinden yana mutlu olan kadınlara bi bak
%90 ı ağzına s.çıyordur.
Bende böyle senin gibi terkedilince öğrendim bunu
sanırım tum bunlar ıcın gec degıl yınede. ona vazgecılmez olmedıgını gostermek ıstıyorum. kımse bırı ıcın aylarca aglamaz. guclenıcem.buna once kendımden baslıcam.kı basladımda.ıyı hıssetmeye baslıyorum gunden gune.daha da ıyı olacak ınsallah.Gün gelir devran döner sonucta değil miii ama ??

sanırım tum bunlar ıcın gec degıl yınede. ona vazgecılmez olmedıgını gostermek ıstıyorum. kımse bırı ıcın aylarca aglamaz. guclenıcem.buna once kendımden baslıcam.kı basladımda.ıyı hıssetmeye baslıyorum gunden gune.daha da ıyı olacak ınsallah.Gün gelir devran döner sonucta değil miii ama ??
Ağlamak sırayladır canım :KK66:

öncelikle merhaba. 7 senedır arkadasım olan bır ınsanla 10 ay once bır ılıskıye basladık.25 yasındayım o ıse 27. cok guzel bır ılıskımız vardı aılesıyle tanıstırdı benım aılemle tanıstırdı.benı cokk ama cok sevıyordu.fakat 3 ay once problemler basladı.gereksız yere tartısmalar kuslukler vs...bana hep lutfen bıraz bekle akısına bırak olayların ustune gıtmek herseyı mahvedıyor dıyordu.fakat benım en kotu huyum sabırsız olmak.cok ustune gıttım hemen barısalım hemen hersey duzelsın ıstedım. gorusmeme kararı aldık 1 hafta.kesın ayrılıcak dıyordum fakat ayrılık konusması yaptıysada ayrılmadı.ve bana ıyıkı benı bırakmadın dedı. neyseee sonrasında ısler daha karıstsı. ben cok asabıydım aılevı ve ısle ılgılı konular yuzunden kavgalarımız sıklastı.ayrılalım dedı tamam dedım ama vazgecemedım aradım agladım yalvardım.fakat bu onu benden uzaklastırdı.benım asık oldugum kız bu degıldı.kendıne guvenen,ayakları ustunde durabıbılen bırıydı.suan takıntılı bensız yapamıcakmıs gıbı davranan bıırırsın,sınır krızı gecırıyorsun sureklı aglıyosun.onceden senı kaybetmekten korkardım ama bunu kaybettırdın dedı. suan ıkımızde ılıskı yasıcak durumda degılız senı hala sevdıgımı bılıyorsun ama cok daraldım bunaldım kavgalardan suan ayrılmak ıstıyorym dedi.birbirimizi sevdıgımız surece yıne bıraraya gırerız lutfen bırak akısına zaman bıze gostersın ne olacagnı dedı.sonra 2 hafta hıc aramadım.ınstagramdan kızların fotolarını begenıp duruyormus arkadasım soyledı cok kotu oldum aradım bunu kavga ettık.sen degısmıyorsun ıste hep aynısın dedı. bundan sonra dıkkat edıcem tum sosyal aglarımı kapatıyorum kımse sana benımle ılgılı kotu bısey soyleyemıcek dedı ve kapattı.bu takıntılı halınden kurtulmadıkca senınle hıcbı sekılde konusmak ıstemıyorum benı sakın bırdaha arama dedı.cok uzuldum halıyle ama 2 hafta oldu aramıyorum .gecen hafta bır arkadasımıza olmuyo bu ılıskı devam etmıyo cok bunaldım sıkıldım onun yapısında bırısıyle ılıskımı olamaz benım demis.onu cok sevıyorum ve cıdden tekrar olmasını ıstıyorum. benı sevıyor ama ınanılmaz uzaklasmıs sogumus durumda benden.sızce ne olur ? ben onu aramadıkca ozlem araya gırer ve arar mı pısman olurmu ? suan onun gozunde kıskanc takıntıklı habıre aglayan onsuz yapamayan bır kızım. 2 3 ay aramasam bu ızlenımım degısır dıye umuyorum. onu aramadıgımda 'ya bu kız benı aramıyor acaba degıstımı ' der mı ? suan o kadar yalnız hıssedıyorumkı kendımı.......arkadaslarım sıkıldılar artık hep bu konuyu duymaktan o yuzden burdan yazıyorum .kendıme dertlesebılıcegım , aynı seylerı yasamıs olup bana akıl verebılcek hemcınslerımle konusmak ıstıyorum.şımdıden teskkurler arkadaslar

bence bahane bulmuş araya biraz zaman verelim birbirmize bir süre görüşmeyelim lafı giriyorsa bu artık sana tahammül edemiyorum sevgimin ötesine geçiyor demek bence öyle
sana kızgın olabilir senin bazı davranışların onun hoşuna gitmiyor da olabilir ama kusura bakma bu ayrılmak için bir sebep değil ayrılık lafı çıktıysa ağzından artık hiçbir şey düzelmez anlamına geliyor
bence sen bu çocuğu arama sorma bakalım ne yapıyor sende sosyal ağlardan hesap aç bakalım ne diyor ?
aslında sevse senin davranışlarına katlanır kusura bakma ama bence artık sevmiyor seni ... canı sıkılmış değişiklik arıyor kendine sen yoluna bak onsuz mutlu olmaya çalış

Erkekler takintili kadinlari sev,ez takintili olma serbest birak ama onu uzaktan izle ve izledigini bilmesin bu kadar bunaltilmaz bir erkek bunaltma canim donucektir seviyorsa mutluymussun gibi hic birsey olmamis gibi ve onsuz mutluda olabilicegini goster bence kendi kaliteni tekrardan yukselt ulasilmasi zor biri ol

İlk kural acını belli etmeyeceksin...
Ben de nişanlıydım sonra nişanlım tarafından terkedildim. Aileler vs ve kendi kararsızlıklarımız yüzünden sürekli tartışıyorduk... sonra mı? sonra ben ayrıldığımız günden itibaren kimseye sıkıntımı acımı belli etmedim. kimseye anlatmadım. soranlara kısmet böyleymiş dedim geçtim. mutlu fotoğraflarımı paylaştım... vs vs .. bir sabah karşıma çıktı. şimdi evliyiz... uzun lafın kısası ''üzerine düştükçe olmaz o iş''... uzaklaş,kendine bak bu sürede kendinle uğraş canım saçına ojene süsüne püsüne bak arkadaşlarınla gez ailenle vakit geçir... görsün ayakların üstünde nasıl duruyorsun...dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.

Takıntılarınızdan kurtulun ve ona bu takıntılarınızdan kurtulduğunuz mesajını verin. Seviyorsa arar zaten..
Önce kendinizi değiştirmelisiniz.

ilşkinizdeki son durum ne acaba benimde sevgilim terketti..üstelik buna benzer sebeplerden 10 gündür hiç aramadım ama kendimi çok zor tutuyorum aramamak için..böyle takıntılı değildim ama artık takıntılıyım

Back