erkek arkadaşım tarafından aldatılıyorum sanırım

yasamak06

kün feyekün
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
74
65
Merhabalar; uzun süredir şüpheleniyordum erkek arkadaşımdan..zaten ben aldatmam sadece birlikte olurum aldatmak benm kitabımda yok yanıtını alınca iyice emin oldum...ne yapıcam bilmiyorum gerçekten...Ve hala soğuğuz.. ve bu durum canımı sıkıyor yardım edin

Bu yanıtı ne sorup aldınız? Ne kadar zamandır birliktesiniz? Adamın kendine göre uyduruk bir kuralı varmış, kabul ediyorsanız devam edersiniz, kabul etmezseniz saçma sapan konuşma diyerek kendi yolunuza gidersiniz tabi ki ama canınızı ne sıkıyor anlamadım :/

şu adamlara ben de canım ben de demiyorsunuz ya ben ona şaşırıyorum en çok. kurban olduğum benim karşıma çıkarmaz ki şu densizleri

Resmen aldatırım demiş ya ne demek sadece birlikte olurum !

Hangi kitapta yaziyorsa sanirsin kitap kurdu açık açık söylemiş erkek arkadasiniz güzel saglam bir tekmeyi basib benim kitabimdada bu yazıyor r deyin..

ney

bayağı sadık biri günahını alma yatıp kalkıyormuş sadece

Bir yandan bakınca simdi adam dürüst bir nevi kurtarmıs olması lazım kendisinden seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…