erkek arkadaşım tarafından aldatılıyorum sanırım

şeyi düşsün! sorsan ben erkeğim ihtiyacım var ama sana kıyamıyorum, senden böyle bir şey isteyemiyorum da der bu. kitabına tüküreyim onu, çok yanlış okumuş o kitabı. arkadaşım arkanı sön ve uzaklaş kendini ne yıpratacaksın bunla

benimde onu süründürmem lazım :KK43:

arkadaşım nasıl süründüreceksin?
eğer sana değer vermiyorsa ne yaparsan yap süründüremezsin, sadece offffff dedirtebilirsin
eğer sana değer veriyorsa da ancak ve ancak yokluğunla süründürebilirsin

(özellikle Hülya Koçyiğit filmlerindeki gibi) saçımı, başımı, yüzümü değiştireyim, bambaşka bir kadın olarak karşısına çıkayım, beni tanımasın, deli gibi aşık olsun, sonra terkedeyim gibi bir düşüncen yoktur herhalde...

intikam duygusu aşktan daha çok devam eder derler, buna yenilme
ona yapmaya çalıştıkça, kendine de yaparsın
bırak onu süründürmeyi falan
kendini düşün, mutlu olmayı düşün
bu kapıyı kapat, yeni kapılar aç kendine

Siz de birileriyle birlikte olursaniz bunu aldatma olarak nitelendirmeyecekse, mantikli tabi neden olmasin..

Himmm ozman sizdr baskasiyla birlikte olabilirsiniz buna musade eder demek kendisi. Hani aldatmaya girmiyor ya.... Kusura bakmayin ama sevgiliniz tam bir mal

Yuh artık aldatmak nedir önce onu bir öğrensin arkadaşınız,sonra kitabına koysun

"Aldatma çok büyük boyutlu bir sözcük. İçeri çok kapsamlı olmakla birlikte her bireye göre farklı şekilde değerlendirilip yorumlanabilir. Bazı kişilere göre sevgililerinin yada eşlerinin başka kişilere bakması ya da başka kişileri düşünmesi aldatma olarak değerlendirirken
bazı kişilere göre sadece cinsel aktivitede bulunması aldatma olarak değerlendirilebilir. Bazı bilimsel çalışmalar aldatmayı cinsel aldatma, duygusal aldatma olarak ikiye ayırmaktadır. Buna göre var olan bir ilişki varken bir başka partnerle cinsel ilişkiye girmek cinsel aldatma, duygusal bir yakınlık yaşamak veya bir başkasına aşık olmak ise duygusal aldatma olarak değerlendirilir. Yine bu bilimsel çalışmalara göre erkekler daha çok cinsel aldatmayı tercih ederken kadınlar ise daha çok duygusal aldatmadan yana olduğu vurgulanmıştır." alıntı

Laf oyunlarına kanmayın lütfen aldatma aldatmadır,sindirebiliyorsanız devam edin.

Bir de delikanlı gibi kitabımda yok demiş ya en çok ona sinir oldum,delikanlı insan önce sevdiğine sadakatlı olur..seviyorsa tabi

Son düzenleme:
Maşallah bu ne genişlik. Bu adamı süründüremezsin. Vur tekmeyi muhteremine gönder. Adam açık açık söylemiş işte.

Başkasını seversem aldatmış olurum kafasındaki erkeklerden sevgilin.

Sen ona ben de yapayım o zaman desen sen kadınsın ama cevabını alırsın muhtemelen.

Ne süründürmesi arkadaşım? Süründürücem derken sen sürünürsün, koy g.tüne gitsin. İnan bana daha ahlaklı erkekler de var:KK14:

Merhabalar; uzun süredir şüpheleniyordum erkek arkadaşımdan..zaten ben aldatmam sadece birlikte olurum aldatmak benm kitabımda yok yanıtını alınca iyice emin oldum...ne yapıcam bilmiyorum gerçekten...Ve hala soğuğuz.. ve bu durum canımı sıkıyor yardım edin :KK43:
Bunu okuyunca bir arkadaşım aklıma geldi. Sevgilisinin böyle şeyler yapmasına müsade ediyordu. Nedne izin verdin diye sorduğumda napıyım benle mi birlikte olsun demişti, şok olmuştum. Gerçi o zaman yaşlarımız çok küçüktü, hak veriyorum ama sizinki de bir garip geldi bana. Sonuçta bu da aldatma. Diğerinden daha adice hem de. İğrenç. :KK57: Canını sıkacak bişey yok bunda, bunu kaldıramayacağınızı söyleyip bitirin bu ilişkiyi

Sadece birlikte olurmus aldatmazmis oylemi ! sevgiliniz belliki sorunlu aldatma kelimesinin anlamini katletmis resmen ! Inanmiyorum bir insan bu k dr trajikomik olamaz yani :KK70::KK70::KK70:

"Aynen aşkım kesinlikle oyle lafi agzimdan aldin, inanir misin aklimdan geceni dedin neyse ben aksam çıkacağım simdi gidip hazirlanayim" deseydiniz o an keşke. Yuzunun alacagı ifadeyi merak ediyorum doğrusu.

He he zaten birlikte olmak aldatmak olmuyor bu kadar insan yanlış biliyor.
Demek ki nickinin altında yazdığı gibi adam gibi adam değilmiş.

Merhabalar; uzun süredir şüpheleniyordum erkek arkadaşımdan..zaten ben aldatmam sadece birlikte olurum aldatmak benm kitabımda yok yanıtını alınca iyice emin oldum...ne yapıcam bilmiyorum gerçekten...Ve hala soğuğuz.. ve bu durum canımı sıkıyor yardım edin :KK43:
doğaldır canının sıkılması..iyiki erkek arkadaşın seni aldatıyor bak bu durumda bile ayrılmıyorsun Allah muhafaza kocan aldatsa ne olacak,yok yok o zamanda boşanmazsın muhtemelen..

hıı tamam o zaman ya sadece birlikte oluyorsa fuckbodye devam yani aldatmak olmaz ki o :KK14:

canım yapman gerekeni biliyorsun.

lütfen kendini değerinin farkına var ve kendini ezdirme.

erkek arkadaşının yaptığı şeyin normal olan bir tarafı yok.

kim bilir kimlerle birlikte oluyor bu durum hem tehlikeli (cinsel hastalıklar) hem de kendini değersiz hissetmene sebep olur psikolojik açıdan.

Zaten aldatmazmış,sadece birlikte olurmuş.Bunu da sana söyleyebilme cesaretini de vermişsin.Birlikte olmuştur canım.Aldatmamıştır.Birlikte olunabilir.Hee hani şu ihtiyaç meselesi var ya.Hani şu kızların kabullendiği ihtiyaç meselesi.Arayı hemen ısıt.Bırak birlikte olsun.İhtiyaç canım ne var yani.

ergen abazan erkeklerin aldatmayı savunma şekli, başka bir şey değil.

X