Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadakat anlayışını esnete esnete XXL yapmış adam
benimde onu süründürmem lazım
Bunu okuyunca bir arkadaşım aklıma geldi. Sevgilisinin böyle şeyler yapmasına müsade ediyordu. Nedne izin verdin diye sorduğumda napıyım benle mi birlikte olsun demişti, şok olmuştum. Gerçi o zaman yaşlarımız çok küçüktü, hak veriyorum ama sizinki de bir garip geldi bana. Sonuçta bu da aldatma. Diğerinden daha adice hem de. İğrenç. Canını sıkacak bişey yok bunda, bunu kaldıramayacağınızı söyleyip bitirin bu ilişkiyiMerhabalar; uzun süredir şüpheleniyordum erkek arkadaşımdan..zaten ben aldatmam sadece birlikte olurum aldatmak benm kitabımda yok yanıtını alınca iyice emin oldum...ne yapıcam bilmiyorum gerçekten...Ve hala soğuğuz.. ve bu durum canımı sıkıyor yardım edin
doğaldır canının sıkılması..iyiki erkek arkadaşın seni aldatıyor bak bu durumda bile ayrılmıyorsun Allah muhafaza kocan aldatsa ne olacak,yok yok o zamanda boşanmazsın muhtemelen..Merhabalar; uzun süredir şüpheleniyordum erkek arkadaşımdan..zaten ben aldatmam sadece birlikte olurum aldatmak benm kitabımda yok yanıtını alınca iyice emin oldum...ne yapıcam bilmiyorum gerçekten...Ve hala soğuğuz.. ve bu durum canımı sıkıyor yardım edin
hıı tamam o zaman ya sadece birlikte oluyorsa fuckbodye devam yani aldatmak olmaz ki oMerhabalar; uzun süredir şüpheleniyordum erkek arkadaşımdan..zaten ben aldatmam sadece birlikte olurum aldatmak benm kitabımda yok yanıtını alınca iyice emin oldum...ne yapıcam bilmiyorum gerçekten...Ve hala soğuğuz.. ve bu durum canımı sıkıyor yardım edin
Zaten aldatmazmış,sadece birlikte olurmuş.Bunu da sana söyleyebilme cesaretini de vermişsin.Birlikte olmuştur canım.Aldatmamıştır.Birlikte olunabilir.Hee hani şu ihtiyaç meselesi var ya.Hani şu kızların kabullendiği ihtiyaç meselesi.Arayı hemen ısıt.Bırak birlikte olsun.İhtiyaç canım ne var yani.Merhabalar; uzun süredir şüpheleniyordum erkek arkadaşımdan..zaten ben aldatmam sadece birlikte olurum aldatmak benm kitabımda yok yanıtını alınca iyice emin oldum...ne yapıcam bilmiyorum gerçekten...Ve hala soğuğuz.. ve bu durum canımı sıkıyor yardım edin
Merhabalar; uzun süredir şüpheleniyordum erkek arkadaşımdan..zaten ben aldatmam sadece birlikte olurum aldatmak benm kitabımda yok yanıtını alınca iyice emin oldum...ne yapıcam bilmiyorum gerçekten...Ve hala soğuğuz.. ve bu durum canımı sıkıyor yardım edin