- 3 Mayıs 2023
- 386
- 648
- 22
-
- Konu Sahibi gecemavisi3
Bence aferdesin ondan adam olmaz çünkü babamda öyleymiş eskiden şuan annemle 23 yıllık evliler hala da öyle evle alakası yok sürekli oyun oynuyor 45 yaşında adam3 senelik ilişkim var. Sevgilim kendi isteğiyle tek başına eve çıktı. Başka bir ilde yaşıyor. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bazı günler 40dk bile konuşamıyoruz(müsaitlik).Son zamanlar da oyuna sardı. Ben de dedim ki ben aradığım zaman oyunu kapat oyundan çık , oynama vb. Fakat bu dediğimi yapamazmış . Ben onu oyundayken ararsam oyundan çıkamazmış çünkü oyundan ceza yermiş . Ve oyunda benle konuşurken tamamen konuşmak için konuşuyor. Arkadan tuş sesleri geliyor. Zaten uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Özleyen insan böyle mi yapar? Dün bunun konusunu açtım. Kullandığım sivilce ilacının çok sinir yaptığını , oyundayken bile benimle konuşmaya çalıştığını, evde tek yaşadığı için yalnız hissettiğini söyledi. Yalnızlığına çözüm olarak oyun oynamayı bulmuş. Ben yokmuşum gibi…Konu ayrılığa kadar geldi benim tarafımdan. Sizce kim haklı ? Gerçekten kafam çok karışık saçma sapan bir oyun için … çok mu abarttım
Nerde tanisildi bu uzak mesafe ilişkisiyle ? Yüzyüze hiç görüşüldü mu ?3 senelik ilişkim var. Sevgilim kendi isteğiyle tek başına eve çıktı. Başka bir ilde yaşıyor. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bazı günler 40dk bile konuşamıyoruz(müsaitlik).Son zamanlar da oyuna sardı. Ben de dedim ki ben aradığım zaman oyunu kapat oyundan çık , oynama vb. Fakat bu dediğimi yapamazmış . Ben onu oyundayken ararsam oyundan çıkamazmış çünkü oyundan ceza yermiş . Ve oyunda benle konuşurken tamamen konuşmak için konuşuyor. Arkadan tuş sesleri geliyor. Zaten uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Özleyen insan böyle mi yapar? Dün bunun konusunu açtım. Kullandığım sivilce ilacının çok sinir yaptığını , oyundayken bile benimle konuşmaya çalıştığını, evde tek yaşadığı için yalnız hissettiğini söyledi. Yalnızlığına çözüm olarak oyun oynamayı bulmuş. Ben yokmuşum gibi…Konu ayrılığa kadar geldi benim tarafımdan. Sizce kim haklı ? Gerçekten kafam çok karışık saçma sapan bir oyun için … çok mu abarttım
Babanın zamanında hangi oyun varmış ?Bence aferdesin ondan adam olmaz çünkü babamda öyleymiş eskiden şuan annemle 23 yıllık evliler hala da öyle evle alakası yok sürekli oyun oynuyor 45 yaşında adam
Bilmiyorum savaş oyunu çok eski bir oyunBabanın zamanında hangi oyun varmış ?
Haklisin.seninle konusurken oynamasin.3 senelik ilişkim var. Sevgilim kendi isteğiyle tek başına eve çıktı. Başka bir ilde yaşıyor. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bazı günler 40dk bile konuşamıyoruz(müsaitlik).Son zamanlar da oyuna sardı. Ben de dedim ki ben aradığım zaman oyunu kapat oyundan çık , oynama vb. Fakat bu dediğimi yapamazmış . Ben onu oyundayken ararsam oyundan çıkamazmış çünkü oyundan ceza yermiş . Ve oyunda benle konuşurken tamamen konuşmak için konuşuyor. Arkadan tuş sesleri geliyor. Zaten uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Özleyen insan böyle mi yapar? Dün bunun konusunu açtım. Kullandığım sivilce ilacının çok sinir yaptığını , oyundayken bile benimle konuşmaya çalıştığını, evde tek yaşadığı için yalnız hissettiğini söyledi. Yalnızlığına çözüm olarak oyun oynamayı bulmuş. Ben yokmuşum gibi…Konu ayrılığa kadar geldi benim tarafımdan. Sizce kim haklı ? Gerçekten kafam çok karışık saçma sapan bir oyun için … çok mu abarttım
Abartmadin aynısını yaşadım birebir aynısını benimle konuşurken hoparlörden bir yandan oyuna devam ederdi günden güne arttı bağımlılığı ben üstüne gittikçe kabul etmedi oyun yüzünden çok sorunlar yaşadık bir dönem bırakmak zorunda kaldı malesef evlendikten sonra da en büyük sorun olarak karşımıza çıktı terapi ile çözdük bu sorunu suan oynamıyor ama benim psikolojim bozuldu şu oyun kelimesini duyunca nefret ediyorum herseyden3 senelik ilişkim var. Sevgilim kendi isteğiyle tek başına eve çıktı. Başka bir ilde yaşıyor. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bazı günler 40dk bile konuşamıyoruz(müsaitlik).Son zamanlar da oyuna sardı. Ben de dedim ki ben aradığım zaman oyunu kapat oyundan çık , oynama vb. Fakat bu dediğimi yapamazmış . Ben onu oyundayken ararsam oyundan çıkamazmış çünkü oyundan ceza yermiş . Ve oyunda benle konuşurken tamamen konuşmak için konuşuyor. Arkadan tuş sesleri geliyor. Zaten uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Özleyen insan böyle mi yapar? Dün bunun konusunu açtım. Kullandığım sivilce ilacının çok sinir yaptığını , oyundayken bile benimle konuşmaya çalıştığını, evde tek yaşadığı için yalnız hissettiğini söyledi. Yalnızlığına çözüm olarak oyun oynamayı bulmuş. Ben yokmuşum gibi…Konu ayrılığa kadar geldi benim tarafımdan. Sizce kim haklı ? Gerçekten kafam çok karışık saçma sapan bir oyun için … çok mu abarttım