- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
-
- Konu Sahibi tavuklupilav00
Dini nikahın var mı yani şu an?o süreçten önce ailemle ilişkim yüzünden büyük bir tartışma yaşadım buraya kadar sorun yok çoğunlukla haksız olan bendim fakat konu benim için çok hassas ve kimseyle konuşmak istemediğim ailevi bir konuya geldi hiç duymak istemediğim şeyler yüzüme vuruldu, bilmediğim birçok şeyi çok kötü bir üslupla öğrenme durumunda kaldım. Kaç ay oldu hala onları affedemiyorum belki aileniz böyle tartışmalar olabilir diyenler olacaktır ama benim için çok hassas bir konu olduğunu annem de babam da biliyordu. Çocukluk ettim gözüm döndü evi terk ettim onun yanına gittim. Daha sonra babamla konuşmuşlar bizim başımızı yere eğme, zamanı geldiği zaman her şey olacağına varır ben de karışmam demiş ki haklı da ama benim o süreçte nikah günüm alınmıştı ve nikah günü alınmasından ötürü dini nikahım kıyılmıştı bile yargılayanlar olacaktır elbette ama oldu bir kere. Çok zoruma gitti sonradan, çok yalnız, çok boşta hissettim. hala etkileri devam ediyor
Ailelenizee gosterdiginiz tepkiyi bu adama gösteremiyorsunuz.nedense hep böyle oluyor..insanin gücü ancak anasına babasına yetiyor..adam sizle zorla evlenmiş gibi..babanızın sözleri, beş parasız oluşunuz, hazır olmayisiniz..yakında bosanirsinizo süreçten önce ailemle ilişkim yüzünden büyük bir tartışma yaşadım buraya kadar sorun yok çoğunlukla haksız olan bendim fakat konu benim için çok hassas ve kimseyle konuşmak istemediğim ailevi bir konuya geldi hiç duymak istemediğim şeyler yüzüme vuruldu, bilmediğim birçok şeyi çok kötü bir üslupla öğrenme durumunda kaldım. Kaç ay oldu hala onları affedemiyorum belki aileniz böyle tartışmalar olabilir diyenler olacaktır ama benim için çok hassas bir konu olduğunu annem de babam da biliyordu. Çocukluk ettim gözüm döndü evi terk ettim onun yanına gittim. Daha sonra babamla konuşmuşlar bizim başımızı yere eğme, zamanı geldiği zaman her şey olacağına varır ben de karışmam demiş ki haklı da ama benim o süreçte nikah günüm alınmıştı ve nikah günü alınmasından ötürü dini nikahım kıyılmıştı bile yargılayanlar olacaktır elbette ama oldu bir kere. Çok zoruma gitti sonradan, çok yalnız, çok boşta hissettim. hala etkileri devam ediyor
Ben okuzlugun anatomisi olarak 8 madde seklinde siraladim onceki postumda,atsa kafi gelecektirSiz de ona sağlıklı iletişimin esasları videosunu atın.
Narsistik sessizlik konusunu araştırmanızı öneririm.Bir süredir devam eden, ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var. Her şey genel anlamda çok güzeldi, birkaç ay önce evlenme girişiminde bulunduk fakat ben üniversiteyi devam ettirdiğim için ben mezun olduktan sonraya erteledik. Ben bu süreçte çok zor zamanlar yaşadım ama erkek arkadaşımın bu süreçte bir huyu başladı. Birkaç gün bir yere kayboluyor ve asla mesaj atmıyordu.(benim onu merak ettiğimi belirten mesajlar dahil.) Hem psikolojik olarak hem maddi anlamda çok zor süreçlerden geçtiğinin farkındaydım ama ben de hiç iyi hissetmiyordum, o süreci kolay atlatabilmem adına ona ihtiyacım olduğunu düşünüyordum. O huyu yavaş yavaş geçti fakat suanda da sinirlendiğinde hiçbir şey yazmıyor, aramalarıma cevap vermiyor. Hani kötü bir şey de demiyorum, iki yetişkin insan olarak sorunlarımızı çözebileceğimizi hatırlatıyorum ama nafile.
Dün biraz canım sıkkındı onu aradım düzgünce konuştuk dışarıda bir yerde görüşelim ama fazla vaktim yok dedim. Kabul etti sen nasıl dersen dedi ama yemek nasıl yiyeceğiz bende para yok şuan bizim eve gidelim yemek de yeriz rahat rahat oturur konuşuruz dedi. Bu arada evde ailesiyle yaşıyor yanlış anlaşılmasın, cinsellik gibi bir beklenti içinde demedi. Evlerine gittik kuzeni gelmiş, benim de arkadaşım ama pek samimi değiliz, ben ne onunla konuşmam gerekenleri konuşabildim ve açıkçası onların konuşmasından sıkıldım çünkü tanımadığım insanlardan bahsediyorlardı. Yemeği yedik oturacaktık telefonla bir tuvalete girdi çıkmadı yarım saat zaten azıcık vaktim vardı mesaj attım cevap vermedi çıkınca da yanıma gelmedi, benim onu beklediğimi bildiği halde. Kapınız kapalıydı ben de işiniz var zannettim dedi ben de ben gidiyorum dedim bi anda herkese görüşürüz diyip çıktım evden peşimden geldi noldu dedi ikna etmeye çalıştı sarılmaya çalıştı sakinleştirmek için ama o anda hem sinirli hem üzgündüm. Oraya onun için gelmişim hani biraz ilgi bekledim, moralimin bozuk olduğunu biliyordu diye. İşte yorulmasına bağladım. Sonrasında çocuk gibi yazmamaya başladı, soğuk davrandı cevap vermedi doğru düzgün. Sinirliyim dedi sadece ama kızacağı bir şey yoktu da, hem fevri davranmamın hata olduğunu söyledim zaten ama çok abartıyor. Gün boyu hiç mesaj atmadım o da atmadı. Akşam yarın bir şeyler yapıcaz mı dedim birkaç mesaj daha attım hiçbir şey yazmadı en son erkeklere yapmamanız gereken 10 davranış videosu atmış. Ben şimdi ne yapayım bu çocuğa , ama şu huyu olmasa daha nasıl seveceğim bilmiyorum, normalde pamuk gibi insan el üstünde falan tutar ama bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum
Anlat da bitsin diye bekliyor yani. Bunu ben bile çok konuşan bir insana yapıyorum bazenAmacım buluşalım da derdimi dinlesin değildi de zaten, biraz vakit geçiririz, iki laflarız kafamız dağılır diye. Normalde karşıma alır konuşurum dinler fakat pek yorum yapmaz.
Çoğunlukla her hafta sonunu birlikte geçiriyoruz sevgilimle, o da sabahları tuvalete telefonla girer mesela. Ama mesaj atarsam cevap verirEvine gittiniz. Yarım saat tuvalette kaldı. Doğru mu anladım.
Bence tertemiz ayrılık sebebidir bu. Arkadaş olsa arkadaşlık bitirme sebebi. Çok çok nahoş bir davranış.
Aşk sen nelere kadirsin su barzoyu bile aslında pamuk gibi biri diye kızlarımız el üstünde tutuyor. Adam bıkmış sıkılmış gibi duruyor genel tavrı bu ve resmen size o videoyu atarak biraz nefes alayım demiş.. umarım tez vaktinde bu ilişkide gözlerin açılırBir süredir devam eden, ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var. Her şey genel anlamda çok güzeldi, birkaç ay önce evlenme girişiminde bulunduk fakat ben üniversiteyi devam ettirdiğim için ben mezun olduktan sonraya erteledik. Ben bu süreçte çok zor zamanlar yaşadım ama erkek arkadaşımın bu süreçte bir huyu başladı. Birkaç gün bir yere kayboluyor ve asla mesaj atmıyordu.(benim onu merak ettiğimi belirten mesajlar dahil.) Hem psikolojik olarak hem maddi anlamda çok zor süreçlerden geçtiğinin farkındaydım ama ben de hiç iyi hissetmiyordum, o süreci kolay atlatabilmem adına ona ihtiyacım olduğunu düşünüyordum. O huyu yavaş yavaş geçti fakat suanda da sinirlendiğinde hiçbir şey yazmıyor, aramalarıma cevap vermiyor. Hani kötü bir şey de demiyorum, iki yetişkin insan olarak sorunlarımızı çözebileceğimizi hatırlatıyorum ama nafile.
Dün biraz canım sıkkındı onu aradım düzgünce konuştuk dışarıda bir yerde görüşelim ama fazla vaktim yok dedim. Kabul etti sen nasıl dersen dedi ama yemek nasıl yiyeceğiz bende para yok şuan bizim eve gidelim yemek de yeriz rahat rahat oturur konuşuruz dedi. Bu arada evde ailesiyle yaşıyor yanlış anlaşılmasın, cinsellik gibi bir beklenti içinde demedi. Evlerine gittik kuzeni gelmiş, benim de arkadaşım ama pek samimi değiliz, ben ne onunla konuşmam gerekenleri konuşabildim ve açıkçası onların konuşmasından sıkıldım çünkü tanımadığım insanlardan bahsediyorlardı. Yemeği yedik oturacaktık telefonla bir tuvalete girdi çıkmadı yarım saat zaten azıcık vaktim vardı mesaj attım cevap vermedi çıkınca da yanıma gelmedi, benim onu beklediğimi bildiği halde. Kapınız kapalıydı ben de işiniz var zannettim dedi ben de ben gidiyorum dedim bi anda herkese görüşürüz diyip çıktım evden peşimden geldi noldu dedi ikna etmeye çalıştı sarılmaya çalıştı sakinleştirmek için ama o anda hem sinirli hem üzgündüm. Oraya onun için gelmişim hani biraz ilgi bekledim, moralimin bozuk olduğunu biliyordu diye. İşte yorulmasına bağladım. Sonrasında çocuk gibi yazmamaya başladı, soğuk davrandı cevap vermedi doğru düzgün. Sinirliyim dedi sadece ama kızacağı bir şey yoktu da, hem fevri davranmamın hata olduğunu söyledim zaten ama çok abartıyor. Gün boyu hiç mesaj atmadım o da atmadı. Akşam yarın bir şeyler yapıcaz mı dedim birkaç mesaj daha attım hiçbir şey yazmadı en son erkeklere yapmamanız gereken 10 davranış videosu atmış. Ben şimdi ne yapayım bu çocuğa , ama şu huyu olmasa daha nasıl seveceğim bilmiyorum, normalde pamuk gibi insan el üstünde falan tutar ama bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum
Ailesi ile düzgün bir şekilde vedalaştım, o anki davranışımın fevri olduğunun farkındayım fakat cevap vermediği hakkında bir neden bulamadım.Sinirlenince ortadan kaybolmasini bilemem ama ben farkli taraftan bakcam olaya. Cunku siz fevri davranip pat diye cikmissiniz evden gorusuruz diyerek. Eh bunu ailesi illaki anlamistir ve sevgilin sonrasinda dusununce giick olmustur bence.
Duygularini daha iyi yonetip sakin bi sekilde soru sormaliydin gibi geliyo bana. Neden cevap vermedigi yada beklettigi gibi. O anki hareket ve davranislarini gozlemleyerek inanmak veya inanmamak.
Kimse için kimseyi silmek istemedim ama kimse arkamda durmadı öyle ya da böyle. Şimdi bir an önce okulu bitirmeye bakıyorum ama içimde hiç heves kalmadı hiçbir şeye karşı.Dini nikahın var mı yani şu an?
Ne bu acele diye soruyorum sadece
Aileni bilemem,iyidir,kötüdür bir şey diyemem ama kimse için kimseyi silme bence.Bak neyin ne olacağı belli olmuyor.Erkek arkadaşında bu olayda göstermiş kendini mesela.Keşke acele etmeseydin.
Topuklarinla totona vura vura koş kaç kurtul bu adamdan, ne bu şaka gibiBir süredir devam eden, ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var. Her şey genel anlamda çok güzeldi, birkaç ay önce evlenme girişiminde bulunduk fakat ben üniversiteyi devam ettirdiğim için ben mezun olduktan sonraya erteledik. Ben bu süreçte çok zor zamanlar yaşadım ama erkek arkadaşımın bu süreçte bir huyu başladı. Birkaç gün bir yere kayboluyor ve asla mesaj atmıyordu.(benim onu merak ettiğimi belirten mesajlar dahil.) Hem psikolojik olarak hem maddi anlamda çok zor süreçlerden geçtiğinin farkındaydım ama ben de hiç iyi hissetmiyordum, o süreci kolay atlatabilmem adına ona ihtiyacım olduğunu düşünüyordum. O huyu yavaş yavaş geçti fakat suanda da sinirlendiğinde hiçbir şey yazmıyor, aramalarıma cevap vermiyor. Hani kötü bir şey de demiyorum, iki yetişkin insan olarak sorunlarımızı çözebileceğimizi hatırlatıyorum ama nafile.
ben de çok şaşırdım normalde böyle yapan bir insan değil ama içerde kardeşi ve kuzeniyle oturuyorduk, kapı kapalı olunca işiniz vardı zannettim, o yüzden gelmedim dedi sonradan. Mesajıma tenezzül edip bir cevap vermesini beklerdim. Ben onlar için değil, erkek arkadaşım için gittim.Çoğunlukla her hafta sonunu birlikte geçiriyoruz sevgilimle, o da sabahları tuvalete telefonla girer mesela. Ama mesaj atarsam cevap verir. Hatta gördüğü videoları, yazıları vs bana gönderir.
Konudaki adam telefonla girip konu sahibinin mesajına cevap bile vermemiş. Çıkınca da görmezden gelmiş. Ben bunlara şoke oldum.