Erkek arkadaşım sinirlenince ortadan kayboluyor

Sinirlenince ortadan kaybolmasini bilemem ama ben farkli taraftan bakcam olaya. Cunku siz fevri davranip pat diye cikmissiniz evden gorusuruz diyerek. Eh bunu ailesi illaki anlamistir ve sevgilin sonrasinda dusununce giick olmustur bence.

Duygularini daha iyi yonetip sakin bi sekilde soru sormaliydin gibi geliyo bana. Neden cevap vermedigi yada beklettigi gibi. O anki hareket ve davranislarini gozlemleyerek inanmak veya inanmamak.

Dini nikahın var mı yani şu an?
Ne bu acele diye soruyorum sadece
Aileni bilemem,iyidir,kötüdür bir şey diyemem ama kimse için kimseyi silme bence.Bak neyin ne olacağı belli olmuyor.Erkek arkadaşında bu olayda göstermiş kendini mesela.Keşke acele etmeseydin.

Erkek arkadaşınızın kusmesi, ortadan kaybolması hatta size hiç haber vermemesi ciddi bir sorun.evlenince ,karşınızda herşeye küsen ve çözüm üretmeyen bir insan istemezsiniz çünkü evlilikte aynı evin içinde yaşıyorsunuz ve illa ki sorun oluyor.bu durumu görmezden gelip evlenirsenizde şikayet etmeyin...

Ailelenizee gosterdiginiz tepkiyi bu adama gösteremiyorsunuz.nedense hep böyle oluyor..insanin gücü ancak anasına babasına yetiyor..adam sizle zorla evlenmiş gibi..babanızın sözleri, beş parasız oluşunuz, hazır olmayisiniz..yakında bosanirsiniz

Narsistik sessizlik konusunu araştırmanızı öneririm.

Amacım buluşalım da derdimi dinlesin değildi de zaten, biraz vakit geçiririz, iki laflarız kafamız dağılır diye. Normalde karşıma alır konuşurum dinler fakat pek yorum yapmaz.
Anlat da bitsin diye bekliyor yani. Bunu ben bile çok konuşan bir insana yapıyorum bazenSiz çok konuşuyorsunuz demiyorum. Dedikleriniz onun ilgi alanının çok dışında kalıyor. İlk anlattığınızda da aynı havayı almıştım. Yapması gerekeni yapıp geçiyor, fırsat varsa da ondan da uzuyor.
Resmi olmadan dini nikahınızın kıyılması meselesine ne desem bilemiyorum. Siz söylemişsiniz, çok büyük bir hata.Siz kadınsınız ve evliliği dini veya resmi ciddiye alacak kadar da aklı başındasınız. Karşınızdakinde ise bu o kadar eksik ki.
Çok mu saf çok mu akıllı demişsiniz ya; gerçekte akıllı olduğunu düşünmüyorum ama bu meselede aşırı derecede kurnaz olduğu ortada. Manipülasyonsuz bu işten çıkamayacağını bilecek kadar durumun da farkında. Yoksa "erkeklere" (!) olan davranışınızı değiştirme lafları edilmezdi. Hele ki derdinize yorum yapmayan biri için fazla üstünde durmuş bu mevzunun. Ortak hayata geçmeden iyi düşünün derim.

Erkek arkadaşınızın sizi yok sayması, özellikle de ihtiyacınızın olduğu zamanlarda ortadan kaybolması psikolojik şiddettir.

Sizi sevmiyor, size saygı duymuyor ve zerre kadar değer vermiyor. Ortadan kaybolduğunda büyük ihtimalle başka kızlarla konuşuyor.

Evlenince düzelir sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Aynı evin içindeyken de sizi yok sayabilir, hatta evi bile terkedebilir.

Kangren olmuş kolu ne yaparsanız yapın kurtaramazsınız, kesip atın.

Evine gittiniz. Yarım saat tuvalette kaldı. Doğru mu anladım.

Bence tertemiz ayrılık sebebidir bu. Arkadaş olsa arkadaşlık bitirme sebebi. Çok çok nahoş bir davranış.
Çoğunlukla her hafta sonunu birlikte geçiriyoruz sevgilimle, o da sabahları tuvalete telefonla girer mesela. Ama mesaj atarsam cevap verir . Hatta gördüğü videoları, yazıları vs bana gönderir.

Konudaki adam telefonla girip konu sahibinin mesajına cevap bile vermemiş. Çıkınca da görmezden gelmiş. Ben bunlara şoke oldum.

Aşk sen nelere kadirsin su barzoyu bile aslında pamuk gibi biri diye kızlarımız el üstünde tutuyor. Adam bıkmış sıkılmış gibi duruyor genel tavrı bu ve resmen size o videoyu atarak biraz nefes alayım demiş.. umarım tez vaktinde bu ilişkide gözlerin açılır

Ailesi ile düzgün bir şekilde vedalaştım, o anki davranışımın fevri olduğunun farkındayım fakat cevap vermediği hakkında bir neden bulamadım.

Kimse için kimseyi silmek istemedim ama kimse arkamda durmadı öyle ya da böyle. Şimdi bir an önce okulu bitirmeye bakıyorum ama içimde hiç heves kalmadı hiçbir şeye karşı.

Topuklarinla totona vura vura koş kaç kurtul bu adamdan, ne bu şaka gibi

ben de çok şaşırdım normalde böyle yapan bir insan değil ama içerde kardeşi ve kuzeniyle oturuyorduk, kapı kapalı olunca işiniz vardı zannettim, o yüzden gelmedim dedi sonradan. Mesajıma tenezzül edip bir cevap vermesini beklerdim. Ben onlar için değil, erkek arkadaşım için gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…