- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.525
- Konu Sahibi tavuklupilav00
Hiç böyle pamuk görmemiştim. Kendinizi kandırmayın lütfen bence kurtulun gitsin. Çabuk öfkelenip yazmayan aramayan adamdan pamuk gibi bir evlilik de beklemeyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam yarın bir şeyler yapıcaz mı dedim birkaç mesaj daha attım hiçbir şey yazmadı en son erkeklere yapmamanız gereken 10 davranış videosu atmış.
Konu sahibi çıkmış sanki ikisi de aynı yerde. Bir gün çıkarlar umarımSevgiliniz henüz ergenlikten çıkamamış, yerinizde olsam bu adamla en az 5 yış daha evlenmem, hatta hiç evlenmem. Sizin dertleşmeye geleceğinizi bile bile size vakit ayırmama öküzlüğünü yapıp üzerine trip atan adamı adam yerine koymamak lazım
aklıma aldattığı geldi sanaldan, kendisine bunu da belirttim, düzgün bir şekilde kendini açıkladı. Normalde de zaten telefonla tuvalete girdiği vakit çıkmaz saatlerce ben sadece biraz ondan özen bekledim. YouTube'dan video izlemiş bir de açıp gösteriyor saf mı yoksa çok mu uyanık anlamadım. Eskisi gibi ortadan kaybolmaları kalmadı ama sinirlendiğinde hiçbir şey demeyip sessiz kalması sinirime dokunuyor.Erkeklere yapmamamız gereken 10 davranış videosu?
"5 adımda insan olmak" diye bir video bulup atacaksın ona aslında. Sizi eğitmek ona kalmadı. Önce kendi üzerine düşenleri tam yapsın, başkasına alim kendine cahil herif.
Aldatıyor gibi geldi bana. Eminim de gene pay bırakayım.Evde biri varken telefonla ortadan kaybolmak da birkaç gün ses çıkarmamak da bunun işareti. Kavga çıkarıp rahat ediyor aklınca.
Sevgililiğini böyle geçirene yol vermek gerek.
İş yoğunluğuyla da alakası yok. Ne yoğun haller var. İnsan boş vaktini sevgilisiyle kaliteli geçirmek ister. Sizle eğlenmediği ve yalnız kalmak istemediği ortada. O anı bile başkasıyla dolduruyor. Laflarına değil kavga anındaki davranışlarına odaklanın.
Hem züürt hemde öfke kontrolu yok.Artık aksama kadar ben ne yaptım deyıp dusunursun .Sacmalama .Def et bunu .Bak abla tavsıyesıBir süredir devam eden, ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var. Her şey genel anlamda çok güzeldi, birkaç ay önce evlenme girişiminde bulunduk fakat ben üniversiteyi devam ettirdiğim için ben mezun olduktan sonraya erteledik. Ben bu süreçte çok zor zamanlar yaşadım ama erkek arkadaşımın bu süreçte bir huyu başladı. Birkaç gün bir yere kayboluyor ve asla mesaj atmıyordu.(benim onu merak ettiğimi belirten mesajlar dahil.) Hem psikolojik olarak hem maddi anlamda çok zor süreçlerden geçtiğinin farkındaydım ama ben de hiç iyi hissetmiyordum, o süreci kolay atlatabilmem adına ona ihtiyacım olduğunu düşünüyordum. O huyu yavaş yavaş geçti fakat suanda da sinirlendiğinde hiçbir şey yazmıyor, aramalarıma cevap vermiyor. Hani kötü bir şey de demiyorum, iki yetişkin insan olarak sorunlarımızı çözebileceğimizi hatırlatıyorum ama nafile.
Dün biraz canım sıkkındı onu aradım düzgünce konuştuk dışarıda bir yerde görüşelim ama fazla vaktim yok dedim. Kabul etti sen nasıl dersen dedi ama yemek nasıl yiyeceğiz bende para yok şuan bizim eve gidelim yemek de yeriz rahat rahat oturur konuşuruz dedi. Bu arada evde ailesiyle yaşıyor yanlış anlaşılmasın, cinsellik gibi bir beklenti içinde demedi. Evlerine gittik kuzeni gelmiş, benim de arkadaşım ama pek samimi değiliz, ben ne onunla konuşmam gerekenleri konuşabildim ve açıkçası onların konuşmasından sıkıldım çünkü tanımadığım insanlardan bahsediyorlardı. Yemeği yedik oturacaktık telefonla bir tuvalete girdi çıkmadı yarım saat zaten azıcık vaktim vardı mesaj attım cevap vermedi çıkınca da yanıma gelmedi, benim onu beklediğimi bildiği halde. Kapınız kapalıydı ben de işiniz var zannettim dedi ben de ben gidiyorum dedim bi anda herkese görüşürüz diyip çıktım evden peşimden geldi noldu dedi ikna etmeye çalıştı sarılmaya çalıştı sakinleştirmek için ama o anda hem sinirli hem üzgündüm. Oraya onun için gelmişim hani biraz ilgi bekledim, moralimin bozuk olduğunu biliyordu diye. İşte yorulmasına bağladım. Sonrasında çocuk gibi yazmamaya başladı, soğuk davrandı cevap vermedi doğru düzgün. Sinirliyim dedi sadece ama kızacağı bir şey yoktu da, hem fevri davranmamın hata olduğunu söyledim zaten ama çok abartıyor. Gün boyu hiç mesaj atmadım o da atmadı. Akşam yarın bir şeyler yapıcaz mı dedim birkaç mesaj daha attım hiçbir şey yazmadı en son erkeklere yapmamanız gereken 10 davranış videosu atmış. Ben şimdi ne yapayım bu çocuğa , ama şu huyu olmasa daha nasıl seveceğim bilmiyorum, normalde pamuk gibi insan el üstünde falan tutar ama bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum
o süreçten önce ailemle ilişkim yüzünden büyük bir tartışma yaşadım buraya kadar sorun yok çoğunlukla haksız olan bendim fakat konu benim için çok hassas ve kimseyle konuşmak istemediğim ailevi bir konuya geldi hiç duymak istemediğim şeyler yüzüme vuruldu, bilmediğim birçok şeyi çok kötü bir üslupla öğrenme durumunda kaldım. Kaç ay oldu hala onları affedemiyorum belki aileniz böyle tartışmalar olabilir diyenler olacaktır ama benim için çok hassas bir konu olduğunu annem de babam da biliyordu. Çocukluk ettim gözüm döndü evi terk ettim onun yanına gittim. Daha sonra babamla konuşmuşlar bizim başımızı yere eğme, zamanı geldiği zaman her şey olacağına varır ben de karışmam demiş ki haklı da ama benim o süreçte nikah günüm alınmıştı ve nikah günü alınmasından ötürü dini nikahım kıyılmıştı bile yargılayanlar olacaktır elbette ama oldu bir kere. Çok zoruma gitti sonradan, çok yalnız, çok boşta hissettim. hala etkileri devam ediyorErkek arkadaşın ayıp etmiş. Yalnız ben senin neden zorlu bir süreçten geçtiğini merak ettim.
Onediodan falan mı bulmuş acaba?
tiktoktan bulmuş bir adam konuşuyor madde madde sıralıyor.En cok merak ettigim suan o video keske konu sahibi aydinlatsa. Nasil bir videomus o
Amacım buluşalım da derdimi dinlesin değildi de zaten, biraz vakit geçiririz, iki laflarız kafamız dağılır diye. Normalde karşıma alır konuşurum dinler fakat pek yorum yapmaz.Sevgiliniz henüz ergenlikten çıkamamış, yerinizde olsam bu adamla en az 5 yış daha evlenmem, hatta hiç evlenmem. Sizin dertleşmeye geleceğinizi bile bile size vakit ayırmama öküzlüğünü yapıp üzerine trip atan adamı adam yerine koymamak lazım
Sürekli evine girip çıkarım pek ihtimal vermiyorum. Zaten haftanın 6 günü çalışıyor işten eve evden işe hep. Bazen çık dolaş diyorum, ama yok çıkmıyor da. Eskiden arada bir çıkardı. Bunalıma girdiğinden şüpheleniyordum bir aralar.Genelde bir kaç gün aramayan tipler ya evli çıkıyor yada aldatıyor ikiside aynı kapı zaten olmaz olmaz deme sen bir araştır .
Sen ayrılmıcan benceSürekli evine girip çıkarım pek ihtimal vermiyorum. Zaten haftanın 6 günü çalışıyor işten eve evden işe hep. Bazen çık dolaş diyorum, ama yok çıkmıyor da. Eskiden arada bir çıkardı. Bunalıma girdiğinden şüpheleniyordum bir aralar.