Erkek arkadaşım sinirlenince ortadan kayboluyor

Bi akşam yemeğine para yokken nasıl evlenecektiniz hiç anlamadım ama bu davranışlarını tolere ederseniz ilerde başınızı dağlara taşlara vuracağınıza eminim.
Birkaç aydır maddi açıdan sıkıntılar yaşıyor. Tüm borçları erkenden kapatabilmek için olabildiğince çok ödeme yapıyor. Ben de bu konuları dert edecek bir insan değilim. Para gider-gelir, önemli olan aradaki saygı, sevgi ama o da pek kalmamış gibi görünüyor.

O iletişime geçene kadar geçmeyin kesinlikle. Geçtiğinde de “niye böyle oldu o gün” tarzı bir şey demeyin, trip de yapmayın soğuk da yapmayın. Normal olun ama sadece ilgili olmayın. Dengeyi kurmak önemli. Bunun üzerine o, ilginiz için uğraşmıyorsa tekmeyi basmak lazım. Siz imam nikahını yapmış olduğunuz için bunu yapabilir misiniz, orasını bilemedim.

Yazı onun kötü yanlarını anlattığım bir yazı. Haklısınız sıkılmış olabileceğini ben de düşünüyorum ama zaman zaman her insan bunalır, birazcık uzaklaşmak ister fakat bu şekilde değil. Kendimden biliyorum.

Bu ilişki bugün olmasa yarın yarın olmazsa üç yıl sonra bitecek ve siz enkaz halinde psikolojik travma yaşayacaksınız. Böyle heriflerin bir yerini kaldırmayın ya yazık değil mi sana,ailene, saygı gurur bunlar önemlidir. Lütfen kendine saygı duy

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Nikah konusunda da hak veriyorum fakat bazı şeyleri bu şekilde düzeltmem gerekiyorsa da eksik etmem. Kendilerinin davranışları o olaydan sonra başladığı için cepte görüyor kendince.

Bence konu sahibini yoklukla terbiye etmeye calisiyor. Böyle insanlardan ayrilmak lazim

Eve onun için gelmişsiniz, kardeşi ve kuzeniyle işiniz olduğunu mu düşündü? Bu kadar da sallanmaz ya. İnanılır bahane bile uydurmaya enerji tüketmiyor. Göz göre göre mutsuzluk çukuru...

Her ilişkide bazen oluyor cepte görme durumu. Benim de 6.5 yıllık bir ilişkim var. Artık normalimiz birlikte olmak olduğu için kıymetini çok bilemiyoruz, kaliteli zaman geçiremiyoruz gibi hissediyorum.

Bu hissin nikahtan kaynaklanmasının önüne geçebilirsiniz bence biraz da olsa. “Nikaha rağmen gidebilirim, bana saygısızca davranamazsın” mesajını iyi vermeniz lazım. Sizi çaresiz, ona muhtaç gibi falan görmesin.

Sabrımı çok fazla zorluyor aradığımda açmıyor, mesajlarıma hiçbir şekilde cevap yok. Böyle olacaksa hiç olmasın dedirtiyor.

E tamam sen zaten şoyle böyle eskisi gibi değil diyerek kendini kandırmıssın bilr burda ne istiyorsun bizden

E tamam sen zaten şoyle böyle eskisi gibi değil diyerek kendini kandırmıssın bilr burda ne istiyorsun bizden
eskisi gibi günlerce ortadan kaybolmuyor durduk yere ama bana sinirlenince hiçbir şekilde iletişimde bulunmuyor, mesajlarıma ve aramalarıma cevap vermiyor. En son yaşadığımız olayın üstünden 2 gun geçti hala devam ediyor. Bunu çözmeye fikir icin yazdım buraya.

Neyse sana tavsiyem yol dini nikahın bile varmış kendi düşen ağlamaz hep derim.
Hayatım boyunca babamla hiç anlasamadım ve hep huzursuzdum evde eşimle 25 yaşında sevgili oldum 32 de evlendim ki el üstünde tutan bir eşim var inş. Anlatabilmişimdir sizin arkanızdan ne koşuyor evlenince ne oluyor sanıyorsunuz mesela

Sabrımı çok fazla zorluyor aradığımda açmıyor, mesajlarıma hiçbir şekilde cevap yok. Böyle olacaksa hiç olmasın dedirtiyor.

üste çıkacak kadar bile bir iletişimimiz yok, izin vermiyor asla. Cidden öyle kötü hissediyorum ki o böyle yapınca kimseye de anlatamıyorum derdimi.
Senin bu adamı sepetlemen lazım. Çünkü onun gözünde pek ilişki kalmamış. Dini nikahın tek başına bir geçerliliği yok aslında ama kendini boşattırmayı unutma, beyimiz ona çok güvenmiş sanki

Ayrılacaksın. Bana kalırsa yara bandı olmuşsun onun için. Sonrasında da alışkanlık haline gelmişsin. Seni kaybettiğine inan bana üzülmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…