- 8 Eylül 2021
- 24
- 9
-
- Konu Sahibi tavuklupilav00
Birkaç aydır maddi açıdan sıkıntılar yaşıyor. Tüm borçları erkenden kapatabilmek için olabildiğince çok ödeme yapıyor. Ben de bu konuları dert edecek bir insan değilim. Para gider-gelir, önemli olan aradaki saygı, sevgi ama o da pek kalmamış gibi görünüyor.Bi akşam yemeğine para yokken nasıl evlenecektiniz hiç anlamadım ama bu davranışlarını tolere ederseniz ilerde başınızı dağlara taşlara vuracağınıza eminim.
O iletişime geçene kadar geçmeyin kesinlikle. Geçtiğinde de “niye böyle oldu o gün” tarzı bir şey demeyin, trip de yapmayın soğuk da yapmayın. Normal olun ama sadece ilgili olmayın. Dengeyi kurmak önemli. Bunun üzerine o, ilginiz için uğraşmıyorsa tekmeyi basmak lazım. Siz imam nikahını yapmış olduğunuz için bunu yapabilir misiniz, orasını bilemedim.ben de çok şaşırdım normalde böyle yapan bir insan değil ama içerde kardeşi ve kuzeniyle oturuyorduk, kapı kapalı olunca işiniz vardı zannettim, o yüzden gelmedim dedi sonradan. Mesajıma tenezzül edip bir cevap vermesini beklerdim. Ben onlar için değil, erkek arkadaşım için gittim.
Yazı onun kötü yanlarını anlattığım bir yazı. Haklısınız sıkılmış olabileceğini ben de düşünüyorum ama zaman zaman her insan bunalır, birazcık uzaklaşmak ister fakat bu şekilde değil. Kendimden biliyorum.Aşk sen nelere kadirsin su barzoyu bile aslında pamuk gibi biri diye kızlarımız el üstünde tutuyor. Adam bıkmış sıkılmış gibi duruyor genel tavrı bu ve resmen size o videoyu atarak biraz nefes alayım demiş.. umarım tez vaktinde bu ilişkide gözlerin açılır
Yazı onun kötü yanlarını anlattığım bir yazı. Haklısınız sıkılmış olabileceğini ben de düşünüyorum ama zaman zaman her insan bunalır, birazcık uzaklaşmak ister fakat bu şekilde değil. Kendimden biliyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Nikah konusunda da hak veriyorum fakat bazı şeyleri bu şekilde düzeltmem gerekiyorsa da eksik etmem. Kendilerinin davranışları o olaydan sonra başladığı için cepte görüyor kendince.O iletişime geçene kadar geçmeyin kesinlikle. Geçtiğinde de “niye böyle oldu o gün” tarzı bir şey demeyin, trip de yapmayın soğuk da yapmayın. Normal olun ama sadece ilgili olmayın. Dengeyi kurmak önemli. Bunun üzerine o, ilginiz için uğraşmıyorsa tekmeyi basmak lazım. Siz imam nikahını yapmış olduğunuz için bunu yapabilir misiniz, orasını bilemedim.
Erkeklere yapmamamız gereken 10 davranış videosu?
"5 adımda insan olmak" diye bir video bulup atacaksın ona aslında. Sizi eğitmek ona kalmadı. Önce kendi üzerine düşenleri tam yapsın, başkasına alim kendine cahil herif.
Aldatıyor gibi geldi bana. Eminim de gene pay bırakayım.Evde biri varken telefonla ortadan kaybolmak da birkaç gün ses çıkarmamak da bunun işareti. Kavga çıkarıp rahat ediyor aklınca.
Sevgililiğini böyle geçirene yol vermek gerek.
İş yoğunluğuyla da alakası yok. Ne yoğun haller var. İnsan boş vaktini sevgilisiyle kaliteli geçirmek ister. Sizle eğlenmediği ve yalnız kalmak istemediği ortada. O anı bile başkasıyla dolduruyor. Laflarına değil kavga anındaki davranışlarına odaklanın.
Eve onun için gelmişsiniz, kardeşi ve kuzeniyle işiniz olduğunu mu düşündü?ben de çok şaşırdım normalde böyle yapan bir insan değil ama içerde kardeşi ve kuzeniyle oturuyorduk, kapı kapalı olunca işiniz vardı zannettim, o yüzden gelmedim dedi sonradan. Mesajıma tenezzül edip bir cevap vermesini beklerdim. Ben onlar için değil, erkek arkadaşım için gittim.
Her ilişkide bazen oluyor cepte görme durumu. Benim de 6.5 yıllık bir ilişkim var. Artık normalimiz birlikte olmak olduğu için kıymetini çok bilemiyoruz, kaliteli zaman geçiremiyoruz gibi hissediyorum.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Nikah konusunda da hak veriyorum fakat bazı şeyleri bu şekilde düzeltmem gerekiyorsa da eksik etmem. Kendilerinin davranışları o olaydan sonra başladığı için cepte görüyor kendince.
Sabrımı çok fazla zorluyor aradığımda açmıyor, mesajlarıma hiçbir şekilde cevap yok. Böyle olacaksa hiç olmasın dedirtiyor.Her ilişkide bazen oluyor cepte görme durumu. Benim de 6.5 yıllık bir ilişkim var. Artık normalimiz birlikte olmak olduğu için kıymetini çok bilemiyoruz, kaliteli zaman geçiremiyoruz gibi hissediyorum.
Bu hissin nikahtan kaynaklanmasının önüne geçebilirsiniz bence biraz da olsa. “Nikaha rağmen gidebilirim, bana saygısızca davranamazsın” mesajını iyi vermeniz lazım. Sizi çaresiz, ona muhtaç gibi falan görmesin.
Düzeltmenin tek yolu sizin üste çıkmanız olur maalesefSabrımı çok fazla zorluyor aradığımda açmıyor, mesajlarıma hiçbir şekilde cevap yok. Böyle olacaksa hiç olmasın dedirtiyor.
üste çıkacak kadar bile bir iletişimimiz yok, izin vermiyor asla. Cidden öyle kötü hissediyorum ki o böyle yapınca kimseye de anlatamıyorum derdimi.Düzeltmenin tek yolu sizin üste çıkmanız olur maalesef
E tamam sen zaten şoyle böyle eskisi gibi değil diyerek kendini kandırmıssın bilr burda ne istiyorsun bizdenaklıma aldattığı geldi sanaldan, kendisine bunu da belirttim, düzgün bir şekilde kendini açıkladı. Normalde de zaten telefonla tuvalete girdiği vakit çıkmaz saatlerce ben sadece biraz ondan özen bekledim. YouTube'dan video izlemiş bir de açıp gösteriyor saf mı yoksa çok mu uyanık anlamadım. Eskisi gibi ortadan kaybolmaları kalmadı ama sinirlendiğinde hiçbir şey demeyip sessiz kalması sinirime dokunuyor.
eskisi gibi günlerce ortadan kaybolmuyor durduk yere ama bana sinirlenince hiçbir şekilde iletişimde bulunmuyor, mesajlarıma ve aramalarıma cevap vermiyor. En son yaşadığımız olayın üstünden 2 gun geçti hala devam ediyor. Bunu çözmeye fikir icin yazdım buraya.E tamam sen zaten şoyle böyle eskisi gibi değil diyerek kendini kandırmıssın bilr burda ne istiyorsun bizden
Neyse sana tavsiyem yol dini nikahın bile varmış kendi düşen ağlamaz hep derim.eskisi gibi günlerce ortadan kaybolmuyor durduk yere ama bana sinirlenince hiçbir şekilde iletişimde bulunmuyor, mesajlarıma ve aramalarıma cevap vermiyor. En son yaşadığımız olayın üstünden 2 gun geçti hala devam ediyor. Bunu çözmeye fikir icin yazdım buraya.
Sabrımı çok fazla zorluyor aradığımda açmıyor, mesajlarıma hiçbir şekilde cevap yok. Böyle olacaksa hiç olmasın dedirtiyor.
Senin bu adamı sepetlemen lazım. Çünkü onun gözünde pek ilişki kalmamış. Dini nikahın tek başına bir geçerliliği yok aslında ama kendini boşattırmayı unutma, beyimiz ona çok güvenmiş sankiüste çıkacak kadar bile bir iletişimimiz yok, izin vermiyor asla. Cidden öyle kötü hissediyorum ki o böyle yapınca kimseye de anlatamıyorum derdimi.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Öyle yaptı ama yanıldı bu sefer.Senin bu adamı sepetlemen lazım. Çünkü onun gözünde pek ilişki kalmamış. Dini nikahın tek başına bir geçerliliği yok aslında ama kendini boşattırmayı unutma, beyimiz ona çok güvenmiş sanki
Ayrılacaksın. Bana kalırsa yara bandı olmuşsun onun için. Sonrasında da alışkanlık haline gelmişsin. Seni kaybettiğine inan bana üzülmez.Bir süredir devam eden, ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var. Her şey genel anlamda çok güzeldi, birkaç ay önce evlenme girişiminde bulunduk fakat ben üniversiteyi devam ettirdiğim için ben mezun olduktan sonraya erteledik. Ben bu süreçte çok zor zamanlar yaşadım ama erkek arkadaşımın bu süreçte bir huyu başladı. Birkaç gün bir yere kayboluyor ve asla mesaj atmıyordu.(benim onu merak ettiğimi belirten mesajlar dahil.) Hem psikolojik olarak hem maddi anlamda çok zor süreçlerden geçtiğinin farkındaydım ama ben de hiç iyi hissetmiyordum, o süreci kolay atlatabilmem adına ona ihtiyacım olduğunu düşünüyordum. O huyu yavaş yavaş geçti fakat suanda da sinirlendiğinde hiçbir şey yazmıyor, aramalarıma cevap vermiyor. Hani kötü bir şey de demiyorum, iki yetişkin insan olarak sorunlarımızı çözebileceğimizi hatırlatıyorum ama nafile.
Dün biraz canım sıkkındı onu aradım düzgünce konuştuk dışarıda bir yerde görüşelim ama fazla vaktim yok dedim. Kabul etti sen nasıl dersen dedi ama yemek nasıl yiyeceğiz bende para yok şuan bizim eve gidelim yemek de yeriz rahat rahat oturur konuşuruz dedi. Bu arada evde ailesiyle yaşıyor yanlış anlaşılmasın, cinsellik gibi bir beklenti içinde demedi. Evlerine gittik kuzeni gelmiş, benim de arkadaşım ama pek samimi değiliz, ben ne onunla konuşmam gerekenleri konuşabildim ve açıkçası onların konuşmasından sıkıldım çünkü tanımadığım insanlardan bahsediyorlardı. Yemeği yedik oturacaktık telefonla bir tuvalete girdi çıkmadı yarım saat zaten azıcık vaktim vardı mesaj attım cevap vermedi çıkınca da yanıma gelmedi, benim onu beklediğimi bildiği halde. Kapınız kapalıydı ben de işiniz var zannettim dedi ben de ben gidiyorum dedim bi anda herkese görüşürüz diyip çıktım evden peşimden geldi noldu dedi ikna etmeye çalıştı sarılmaya çalıştı sakinleştirmek için ama o anda hem sinirli hem üzgündüm. Oraya onun için gelmişim hani biraz ilgi bekledim, moralimin bozuk olduğunu biliyordu diye. İşte yorulmasına bağladım. Sonrasında çocuk gibi yazmamaya başladı, soğuk davrandı cevap vermedi doğru düzgün. Sinirliyim dedi sadece ama kızacağı bir şey yoktu da, hem fevri davranmamın hata olduğunu söyledim zaten ama çok abartıyor. Gün boyu hiç mesaj atmadım o da atmadı. Akşam yarın bir şeyler yapıcaz mı dedim birkaç mesaj daha attım hiçbir şey yazmadı en son erkeklere yapmamanız gereken 10 davranış videosu atmış. Ben şimdi ne yapayım bu çocuğa , ama şu huyu olmasa daha nasıl seveceğim bilmiyorum, normalde pamuk gibi insan el üstünde falan tutar ama bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum