Erkek arkadaşım neden kavga etmeye çalışıyor?

yorgundemokratt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
5
0
26
Erkek arkadaşımla bir yıla yakın süredir beraberiz.Tartışmalarımız her ilişkide olduğu kadar oluyor aşırı değil.Ancak kendisi konuşup hallettiğimiz konuları aramız gayet iyiyken bir anda tekrar açıyor.Kavga ediyoruz ve çoğunlukla ben alttan alıyorum.Ancak bu durum çok yorucu olmaya başladı.Sizce bunu neden yapıyor? Ben ne yapmalıyım bu durumda?

Hep haklı olmak isteyen bir manyaktır. Yol ver gitsin. İlişkide huzur yoksa yürümez. Ha dersen ki sorun hallolmuyor öylece kapanıp gidiyor o zaman belki içinde kalanları söylemek istiyordur

Aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önünüze koyuyorsa bişeyleri bahane ederek sonra suçu size atarak ki bu manipüle etmektir, kaçmaya yer arıyor olabilir

Siz onun Guvenini sarsacak bir sey mi yapmistiniz acaba. Belki de kafasinda cozemiyordur sorunlari gecmise takilip kafada kuruyordur

Kendi bir hata yapmıştır belki onu bastırmak için size kötü davranıyor olabilir mi?
Bazı erkekler niyeyse kendileri bir halt ettiklerinde suçlarıyla durmak yerine hır çıkarıyorlar.

Kendi bir hata yapmıştır belki onu bastırmak için size kötü davranıyor olabilir mi?
Bazı erkekler niyeyse kendileri bir halt ettiklerinde suçlarıyla durmak yerine hır çıkarıyorlar.
Hata yapıp yapmadığını sorsam da söylemez ki nasıl öğrenebilirim erkekler neden böyle çıldırıcam

Takıntılıdır kincidir o yüzden konuları kapatmasını İçin sürekli tartışıyor olabilir.

Erkek arkadaşımla bir yıla yakın süredir beraberiz.Tartışmalarımız her ilişkide olduğu kadar oluyor aşırı değil.Ancak kendisi konuşup hallettiğimiz konuları aramız gayet iyiyken bir anda tekrar açıyor.Kavga ediyoruz ve çoğunlukla ben alttan alıyorum.Ancak bu durum çok yorucu olmaya başladı.Sizce bunu neden yapıyor? Ben ne yapmalıyım bu durumda?
Ben güçlüyüm sen alttan alansin diyor ve bu ilerde haklı da olsan susacagin anlamına geliyor.

sacma sapan insan ya, kaos ariyor
bence once uyar sonra baktin gecinmeye gönlü yok ayril gitsin.
igrenc bir ozellik

X