Erkek arkadaşım ne yapmaya çalışıyor

19 yaşımı geçeli öyle çok olmadı 6 senecik..
Ama sanki 60 yıl gibi.
18-19 arası stajyerlerle çalıştım 40 günde ne ben onları anladım, ne onlar beni.
Deldirmedikleri yer kalmamış, abuk sabuk yerlerinde dövmeler.
Bir de onları göstermek için formaların çilesi..
Akşama kadar sevgili muhabbeti, hatta bir tanesi eve hergün adam atıyom derdi ( yaş 18!)
Ben anlamadım bu işi...

Çok karışık ilişki rahmetli olmuş ama cenaze namazını kılmayı erteliyo gibisiniz... Yazım tarzınız ifadeleriniz valla okuyayım dedim ama sona,doğru bıraktm. Tek kelimeyle saçmalık yaşadığınız...

Bir ilişki de erkek değilde kız onun üstüne düşmeye başladıkça tabiri caizse kız kovalamaya başlayınca o İliski çıkmaza giriyor. Evet ask hesap isi değil sende zamanla ona vazgeçilmez olduğunu hissettirince o da seni cepte görüp ona gore davranmış kırmak istemiyorum ama bu yaptıkları aldatmaya girer ister ayrı ol.ister beraber çünkü çok zaman geçmemiş bende şuan seninle ayni durumdayım 4 yıllık ilişkim bitti dayanamadım ben trrkrttim bazen insan vazgeçmeyi bilmeli bu adam bundan sonra düzelmez belkide değişmedi belki de gerçek yüzü buydu o yüzden kafana takma ve kurtulmaya bak canım..

Başka derdin yok mu bi tarafının bi tarafından daha küçük olması ve bu çocuk dışında, bu nesil niye böyle yaa
Bir de vajinal gazı varmış sevişirken rahatsız oluyormuş ama sevgilisi bunu hiç dert etmiyormuş. O nedenle onun gibisini bulamaz sanıyor galiba.

Hani tamam senin bedenin. Yas 19. Reşit olmuşsun ama hala ergenlikten çıkamamışsın. Konuna yorumum yok sadece resim paylaşarak böyle özel şeyleri anlatmamanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Owwwww atarlı giderli ergen 18 yaşını geçtigi, 3 yıldır cinsellik yaşadıgı

için büyüdügünü sanan ama hala ergen kafasıni yaşıyan bi kızcagız..

Egodan yakinip ha bire egolu davranan her yoruma kendini açamayan egosuz bi kız whayy beee...

Millete haddini bildirmeye çalisan bi çocuk ciddiye alasi gelmiyo insanin...

Lamborghini li ilahinla sana mutluluklar ....

Fotoğrafın yeterince begenilir umarim ve egon yeterince olşanir

Belki bi gun vajinal gazina bi cözum bulup yeni ufuklara yelken açarsin yolun açık olsun

Aynen bende aynısını düsündüm bu konuyu okuyunca. 7 yas var konu sahibiyle aramızda ama sanki asır var. Attığı mesaj anlaşılmıyor okeyler falan. Laçkalasmıs anlatım tarzı değişik betimlemeler. Vajinal gaz falan bunlar nasıl muhabbet böyle biz ne zaman bu kadar rahat olduk böyle.

Konu sahibinin ergen oluşu aşikar.. okuduğum şeyden doğru düzgün bir şey anlamadım. Sadece üzülüyorum neden bir genç kız kendini ifade edemez ve kuş kadar beyni olan başka bir ergen için kendini üzüp buralara kadar konu açacak kadar dert edinir? Cidden gençlik dert de bilmiyor.. merak etme daha karşına vajinal gazını kabul eden çok erkek çıkar şöyle salak saçma karakterdeki insanları hayatında barındırma yeterli.

Kesinlikle ayrilmalisin. Hayatina öyle insan veya insanlar girecekki bu cocuktan kurtulduğun icin sukrediceksin emin ol daha 19 yaşındasın gururunu bir erkek icin bu kadar ayaklar altına alma derim

Ve ego kasarak yorum atmayin demenden ne demek istedigini cok iyi anladim.. ne zama konu acsam konu disinda sacma sapan bir seye takiliyorlar.. senin kasikla gozleri oymak istemene bile yprum yapmalari gibi.. hepsi 40 yas ustu oturup butun konulara boşan boşan yaziyorlwr ama sevgili muhabbetlerinde boyle hic empati diye bisey yok en kucuk seye "lackalasmis iliski" yaow teyze biz boyle anlasiyorux sanane sen konuya odaklansana...

Hadi kos ip atla sen arkadaslarinla cocugum buralarin edebi sana gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…