Erkek arkadaşım ne yapmaya çalışıyor

erkek çook canım, birbirimizden çok uzaklaştığımız zaman ondan daha yakışıklısını da buldum. o konuda sıkıntı yok. ama onun gibi değil. çünkü onun tüm bu saçma sapan hareketlerinin altında onun gerçekten nasıl biri olduğunu biliyorum şuan napmam gerekiyor ilişkimi kurtarmam için?

Valla sen bilirsin. Çocuk istediğiyle takılıyor takipleşiyor sen yokmuşsun gibi. Çekerim bu çileyi diyorsan hayat senin.

Ben de sanki dünyada başka erkek kalmamış gibi bir herife takıldığım için bu konuda yorumda bulunamayacağım, aksine sizi o kadar iyi anlıyorum ki bağrıma basasım geldi :')
Sizin ilişkiniz nasıl bilemem ama ben öyle kız meselelerine çok takılırım ve erkek arkadaşınızı fazla rahat gördüm. Sizden de sanırım en başından beri çok tepki görmediğinden bunu umursamaz duruma gelmiş.
Şu an ben de "Aiy ayrılırsam beni kim bi daha öyle seveceek" diyorum ama iyi bir sarsılması gereken bir insan var karşınızda.

Bu arada kendinizde çok kusur buluyormuşsunuz ama ben 19luk birine göre sizi çok beğendim

Maalesef hiçbir şey bana göre. O kadar iyi biliyorum ki şu an çıkar bir yol istediğini ama yok, o sana kendi ayaklarıyla gelmeden senin kalkışacağın her girişim ayağına dolanacak bence.

Şahsen bin kat iyisini buldum ben bir süre sonra aynen böyle düşünürken. Aşk çok fena, mantıksız düşünebiliyor insan. Siz kendinizi üzmeyin o sizi istiyorsa gerekenleri yapacaktır istemiyorsa da adamı kaçıracak haliniz yok, çok daha iyisini bulabileceğinize yürekten inanın. Biraz zaman verin kendinize.

çok teşekkür ederiim evet ilk başta onu umursamadığım için hiç karışmazdım ama o da başka bir kıza yönelmezdi, şimdi karışıyorum böyle oluyor...

gerçekten kendimi beğenmiyorum fiziki açıdan bile ya bir tarafım diğerine oranla daha küçük bi asimetri var. FAZZZLAASIYLA takıntılı bir insanım fotoğrafı sonradan kaldırırım, böyleyim
Gayet güzelsin, kendi değerini bil. Ayrıl bu adamdan. Çok daha düzgün insanlar var.

çok teşekkür ederiim evet ilk başta onu umursamadığım için hiç karışmazdım ama o da başka bir kıza yönelmezdi, şimdi karışıyorum böyle oluyor...

Bulmuşsun gül gibi kızı otur oturduğun yerde dimi ama nerdee??
Senin ona çok değer verdiğini, bırakamayacağını bildiği için canı ne isterse onu yapıyor seni düşünmeden.
İlişkiyi bitirmektense kurtarma yolundaysan seni kaybetme korkusunu yaşamalı diye düşünüyorum.
Ama o nası olcak bilmiyorum, bulursanız bana da lazım takipteyim :')

bi kaza geçirmek lazım ya böyle kaybetme korkusu yaşasın çok ilgilensin ama kesinlikle kalıcı hasar ölüm olmasın. ayarlayamıyor muyuz onu ahahahah

bi kaza geçirmek lazım ya böyle kaybetme korkusu yaşasın çok ilgilensin ama kesinlikle kalıcı hasar ölüm olmasın. ayarlayamıyor muyuz onu ahahahah

Ya çok mantıklı :d
Umursamaz takıl madem, ilgilenme, sorma denedin mi öyle hiç belki tutuşur o zaman kız elden gidiyo diye
Fabi ben sözü tecrübeli ablalarıma bırakıp gidiyorum :)

Ya çok mantıklı :d
Umursamaz takıl madem, ilgilenme, sorma denedin mi öyle hiç belki tutuşur o zaman kız elden gidiyo diye
Fabi ben sözü tecrübeli ablalarıma bırakıp gidiyorum :)

deneyemiyorum engel olamıyorum kendime mesela telefonu açmıyor ya tekrar arıyorum kendimi tutamayıp

Kız sen çok güzelsin. Ne takıntı yapıyosun ufak tefek şeyleri. Bu arada o alışkanlık dediğin yerini başkasıyla dolduruncaya kadar sürüyo. 4 yıllık ilişkimi bitirdim hiç unutamam sanıyodum ama başkasına aşık oldum ve tek bi duygu kalmadı içimde. Gerçi şimdi diğerini unutmaya çalışıyorum orası ayrı..

ne güzel dediin, iğrenemiyorum belki ona ihtiyacım olduğunu beni başka kimsenin böyle kabul etmeyeceğini düşünmemden dolayıdır

yahu neden seni başka kimse kabul etmesin? bu kabul ediyor da ne oluyor? böyle ediyorsa hiç etmesin. kaç kurtul gerekirse bi psikoloğa git uzmandan yardım al ve ondan vazgeç. bırak o senin peşinde koşsun bu ne böyle iğrenç herif. basiretsiz iradesiz erkeklerden nefret ederim bu da arkadaş ortamına uyup o. olmuş resmen. ondan kurtulmak için ne gerekiyorsa yap.

Adamın yemediği nane kalmamış ortalık malı gibi ondan ona koşturup durmuş ve sen de bu güzelliğinle ona muhtaç mi hissediyosun kendini valla elini sallasan ellisi, karaktersiz herif sinir etti gece gece.

Çok karışık yazmışsın anlayabildiğim kadarıyla erkek arkadaşın seni gözden çıkartmış zaten çoktan. Sizinle yaşıt erkek kardeşim var, anlatır böyle davranıyorum kız benden ayrılsın diye de ordan biliyorum. Zaten gayet güzel bir kızsın, ona mecbur hissetmek niye? Bir kaç yıl içinde de o takıntılarından kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…