Erkek arkadaşım kafamı karıştırıyor

Sevgilinin tek olumlu tarafı yok. O yüzden neden kafan karışıyor anlamadım. Ben böyle birine selam bile vermem, kaldı ki sevgili olayım.

senin tipinde insanlarin olmasina sasiriyorum sok oluyorum ve bir daha sonluyorum.
Adam tam bir oislik, karektersiz yapmadigi kalmamis. Evlen onunla biy boy cocuklar dogur vatana millete hayirli olsun

Pantolonun altından iç çamaşır çizgisi görünüyor diye kavga çıkarmak?? Bu olaydan sonra bile kaç kurtar kendini derim

Ya ikidebir evime gelip sağda solda ağlamasa umurumda bile olmaz beni de artık zor durumda bırakıyor sanki ben suçluymuşum gibi vicdan azabı çekiyorum ama kanmayacağım ona

Peşimi bıraksın diye başka biriyle sevgiliyim arama beni dedim buseferde sen orspusun diyor bana adam gerçekten ömür törpüsü
Sizi manipüle etmeye çalışıyor. Vicdan azabı çekmeniz gereken bir durum yok. Uzak durun bu insandan.

Böyle biriyle nasıl evlenmeyi düşündün ki ?

Evlenırsın. Sonrada boşanıyorum diye konu acarsın. Sen bılırsın. Ayrıca sizde ayrılcam dıosunuz tekrar buluşup sunuz. Yaş kaç 21 mi? Yani net olmazsanız hata yapmaya mahkumsunuz. Siz bılırsınız.

Böyle biriyle nasıl evlenmeyi düşündün ki ?
Başta çok sevecen çok düşünceliydi sevdiğim şeylere isteklerime titizlikle yaklaşırdı . Sevdiğini hissettirirmek için elinden geleni yapıyorfu tabiki bunlar ilk 6 aylık süreçte . Evlenmek istediğini benimde tam öyle biri olduğumu söylerdi . Sonra yavaş yavaş değişmeye başladı kıskançlıklar başladı . Makyajıma bile karışmaya başladı ilk başlarda güzelce karşıma alır konuşurdum bir süreç geçer diye düşündüm başlarda sonra kıskançlıkla beraber beni alttan alttan aşağılamalara başladı yok sen yapamazsın yok sen şunu edemezsin demeye başladı çok seviyodum kalbim kırıla kırıla kavga ederdim ağlardım günlerce . Sonra tabi bu sapkınlıklar çıktı .dayanamadım artık kısa özet geçtim başlarda tanıdığım adama aşık oldum sonda tanıdığım adamdan nefret ediyorum

Ya insanı öylr bir moda spkuyorki sanki başına bişey gelse bendenmiş gibi ayrıca bunlar ayrılmak istediğimi söylediğim vakitlerde buluştum ozamanlar iş bukadar garipleşmemişti

Yani bu kadar şey yapmış ve ayrıldığınızda düşündüğü şey ''tüm ailem seni biliyor onlara ne diyeceğim ''mi ? Arkana bile bakmadan kaç

Ya insanı öylr bir moda spkuyorki sanki başına bişey gelse bendenmiş gibi ayrıca bunlar ayrılmak istediğimi söylediğim vakitlerde buluştum ozamanlar iş bukadar garipleşmemişti
Senın zor zamanında yanında olmamış. Senın araba surecegıne bıle inanmıyor. Erkek aldatır dıor. Defolsun gitsin pislik.

Bu konunun başlığı bu mu gerçekten ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…