Erkek arkadaşım ilişkimize sahip çıkmayacağını söyledi.. Bir yorum bile çok önemlii

Deniycem canım,, şuanda konuşuyoruz zaten...
Daha önceden yapamadığımız şeyi.. Birbirimizi sakince dinleyip anlamaya çalışıyoruz..
Şuanda beni anladığını söylüyor. Hak vermiş bana,,
ama olması gerekenlerin olmasını düşündüğünü için bu düşüncelerden vazgeçmemiş öyle söylüyor...

kendi akrabalarinla olan sorununu kendin cozmelisin. erkek arkadasin sana yardimci olur, destek olur, yaninda oldugunu hissettirir ama sorununu tamamen onun cozmesini bekleyemezsin. iliskiniz yeni oldugu icin erkek arkadasinin kesin olarak tanisma mevzusunu reddetmesine hak veriyorum, sen de veriyomussun. bence kendi ailesel sorunlarini iliskin saglam mi, erkek arkadasin seni seviyo mu gibi sorulara cevap olarak kullanma. o bir kistas degil yani. erkek arkadasin boyle bir durum icinde bulunmak istemiyor diye bu demek degil seni sevmiyor, iliskisine sahip cikmiyor.

Cevapladığınız için çok teşekkür ederimm..

Ne kadar doğru söylüyorsunuz aslında..
Ama o panikle o korkuyla o üzüntüyle neler düşünüyor insan ??
İnsanım sonuçta etten kemiktenim bende hatalar yapıyorum yapıcamda...
ama bu hatam beni çok üzdü çok yıprattı..
Aynı şekilde erkek arkdaşımıda şuanda ne kadar üzgün anlatamam.. Onu sewmediğimi düşünüyor ondan uzaklaştığımı düşünüyor yhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…