• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ilişkimize sahip çıkmayacağını söyledi.. Bir yorum bile çok önemlii

Esmerr_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
2.579
12
158
Merhabalar,,

Nerden başlayıp nasıl cümlelerimi toparlayacağım bilemiyorum tek istediğim yazdıklarımı sonuna kadar okumanız ve iyi veya kötü yorum yapmanız. Gerçekten çok önemli yardımlarınız için şimdien teşekkür ediyorum hepinize..

Erkek arkadaşımla tanışmamızdan bahsedeyim ilk önce;

Dayımın kızının düğününde yani 5 ay önce tanıştık kendileriyle.. Dayımın kızının kaynı olur kendileri.
26 yaşında, felsefe bölümü okumuş fakat bir dersini vermiyor mezun olmak istemiyor çünkü askere gitmek istemiyor.. Şuanda da bir internet satış sitesinde iade görevlisi olarak çalışıyor.
kişilik olarak ise basit ama karmaşık bir kişiliği var.. Bazen çocuk bazen 35-40 yaşlarında olgun bir adam.. Duygularını saklamakta, mantığını ön planda tutmaya çalışan biri.. Çevresi tarafından gerçekten beğenilen biri... Bizim ailede ve kendi ailesinde onun için herkez iyi şeyler söyler, kendisi hakkında gerçekten çok samimi söylüyorum hiç kimsenin onun hakkında kötü bir şey söylediğini duymadımm..

Bana gelecek olursak; 2 ay sonra 19 yaşına girecek, üni 1. sınıf öğrencisi, duygularını mantığının önünde tuttan, bazen çocuklaşan bazende olgunlaşan inişli çıkışlı bir yapısı olan biriyim..

Şuanda erkek arkadaşımla çok zıt karakterlerde görünüyor olsakta gerçekten iyi anlaşan ve çok mutlu olan bir çiftiz.. Tek bir sorunumz dışında...

Bunları anlatma grereksinimi duydum çünkü anlatacağım olayla bağlantılı olduğunu düşünüyorum..

Alemizde bizim ailemizi çekemzler.. Nedense hep bir çekememezlik durumu vardır..
Nedendir bilinmez bizim her söylediğimiz her yaptığımız olay olur.. İyilik yapıyoruz suç oluyor insanlara karşı.. Ve bayramdada böyle iyiliklerimiz yüzünden bizim hakkımızda olur olmadık şeyler söylendi halam, babannnem ve kuzenim tarafından..

İlk önce halamdan başlıyım , benim daha önceden bir erkek arkadaşım vardı ve ciddi gidiyordu tanışma mevzusu olunca bende halamın kızına söledim hani halamlara söylicem ne tepki verir die oda gitmiş annesine sölemiş halam aradı benimle bişey konuşcakmışsın felan dedi..
Bende söledim işte gelcekler felan die..
Sonra kalk sen anneme söle,, annem biliyodu ama sen nie kalkıp söylüyosun ki nie benim sana güvenimi boşa çıkarıyosun ben bu olay üzerine halama küstüm ama ona tek bir kelime sölemedim bu bayramda gitmedimm..

Babanneme gelincede o da kuzenimle yaşıyor ve arasıra bize geliyorlar kalmaya..
onlar burdayken biz günler boyu çıkıp geziyormuşuzz süsülenip püslenip adamlarla buluşyormuşuz.. Biz oro...muşuzz..
kuzenimde bizim özellerimizi gidip orda anlatıyormuş..
Biz bunları duyduk tek kelime sölemedik.. Sonra bayramın 4. günü halam geldi bizim evimize bağırdı çaırdı nerdeyse bütün kat ewe geldi diebilirim..
Yarın sabah babannem geldi kendini haklamak için özür dilemek için yine olay çıktı..

Böyle nedenlerden dolayıda benim evden çıkmam sorun oluyor tabikide, zaten sorun olan şeyler şimdi dahada beter bir hal almış durumda..
Bizde erkek arkdaşımla çözüm üretelim görüşelim istiyoruz tabikide, zaten çok az görüşebiliyoruz çünkü kendisi gebzede bende istanbuldayım..
Benim çözümüm ilişikimize sahip çıkması ve gelip ailelerin tanışması oldu.. Ama böyle bişeyin şuanda mümkün olmayacığını söylüyor erkek arkdaşım neden olarakta; Benim okulumun bitmemiş olması, onun askerliğinin bitmemiş olması, İlişikimizin yeni olması.. Gerçekten olması gerekenleri söylüyor aslında ama bu şekilde oluncada bunların benim gözümde bir önemi klmıyor.. Akşam bunu çok kesin bir dille söledi ve sonradan beni artık sewmiyor musun die bişey msj attı :S Bende sewiyorum dedim.. Sonra ilk defa bu şekilde beni sewdiğini söyledi daha önceden çok az söylemiştir bunu söylemeyi pek sewmiyor :S
Sanki beni kaybetmekten korkuyor gibi dawrandı yada ben öyle hissettim bilemiyorum..
Şuanda aklım gerçekten çok karışık hem ailevi sorunlar hemde benim özelim hiç bir şey düşünemiyorum..
Aklımdaki bazı sorular ise,
Acaba yanlış biriyle mi beraberim ?
Gerçekten doğru kişiyse neden bize sahip çıkmıyor ?
Bize sahip çıkamıycağını söylemesi onun beni sewmediğini mi gösterir ?
Ya ben ondan bunu beklemekte haksızlık mı yapıyorum ilişkimize ?
Neden onu boğuyomuşum yada onun gözünde gurursuzmuşum gibi hissediyorum ??

Şuanda gerçekten zor durumdayım sizden sadece bir yorum istiyorum.. Aklım çok karışıkk :5: :5:

İlişkiniz şuan çok yeni, Her ailede bazı sorunlar vardır. Ama burda iki tarafada hak vermek durumundayım sen diyorsun ki laf olmasın miletin ağzında sakız olmayalım adı konulmasada tanışılsın gizli saklı bişi olmasın rahat rahat gezip tozalım. bri bişi dersede ailem bilio sanane dersin olur biter gibi gelio.
Erkek tarafında ise daha yeniyiz hemen tanışıp evliliğe ilk adım atma korkusu var ki bu çok normal çünkü daha çok ama çok yenisiniz.
Çok erken ailenle tanıştırmak için.
Doğru insan mı diye sormuşsun. Bunu biz bilemeyiz bilicek olan onu tanıyan sensin burda yorum yapılıcak ve sen bu yorumlardan etkilenip öyle karar vericeksin anladıgımkadarıyla. Ama biz veya burda ne denirse densin senin duyguların mantıgın daha önemli biz yokuz senin ilişkinde çünkü. Onun iyi kötü geçmişini herşeyini sen biliyosun ailenin yapısını kendi yapını düşüncelerini sen biliyosun. Bizler bilemeyiz ancak sen alıp karşına bi güzelce konuşman lazım bu konuları telefonlada olucak iş değil. İnce konular bunlar.
Ancak ilişkiniz gerçekten çok yeni senesi çıkar tamam bişiler vardır belki derim ama örnek vericek olursak beim 6 senelik hatta 6,5 senelik ilişkim var ancak daha tanışma faslını geç aileler bile tanışmadı ki yaşın daha çok genç.
Okul askerlik konusuna gelince biraz dağınık yazdım kusura bakma hatırladıgım kadarıyla yazıyorum. Ciddi bişiler düşünmese okul bitince askerlik bitince demez. Benim sevdiğimde okuyo askerliği var 26-27 yasında daha tanıştırmaya 2 sene var :) Hiç dert etme bence bizde ayrı şehirlerde ne zorluklar yaşadık bukadar büyütmene gerek yok, görüşürsünüz bi yerde mutlaka her koyun kendi bacagından asılır kimsede bişi diyemez sana.

İlişkiniz şuan çok yeni, Her ailede bazı sorunlar vardır. Ama burda iki tarafada hak vermek durumundayım sen diyorsun ki laf olmasın miletin ağzında sakız olmayalım adı konulmasada tanışılsın gizli saklı bişi olmasın rahat rahat gezip tozalım. bri bişi dersede ailem bilio sanane dersin olur biter gibi gelio.
Erkek tarafında ise daha yeniyiz hemen tanışıp evliliğe ilk adım atma korkusu var ki bu çok normal çünkü daha çok ama çok yenisiniz.
Çok erken ailenle tanıştırmak için.
Doğru insan mı diye sormuşsun. Bunu biz bilemeyiz bilicek olan onu tanıyan sensin burda yorum yapılıcak ve sen bu yorumlardan etkilenip öyle karar vericeksin anladıgımkadarıyla. Ama biz veya burda ne denirse densin senin duyguların mantıgın daha önemli biz yokuz senin ilişkinde çünkü. Onun iyi kötü geçmişini herşeyini sen biliyosun ailenin yapısını kendi yapını düşüncelerini sen biliyosun. Bizler bilemeyiz ancak sen alıp karşına bi güzelce konuşman lazım bu konuları telefonlada olucak iş değil. İnce konular bunlar.
Ancak ilişkiniz gerçekten çok yeni senesi çıkar tamam bişiler vardır belki derim ama örnek vericek olursak beim 6 senelik hatta 6,5 senelik ilişkim var ancak daha tanışma faslını geç aileler bile tanışmadı ki yaşın daha çok genç.
Okul askerlik konusuna gelince biraz dağınık yazdım kusura bakma hatırladıgım kadarıyla yazıyorum. Ciddi bişiler düşünmese okul bitince askerlik bitince demez. Benim sevdiğimde okuyo askerliği var 26-27 yasında daha tanıştırmaya 2 sene var :) Hiç dert etme bence bizde ayrı şehirlerde ne zorluklar yaşadık bukadar büyütmene gerek yok, görüşürsünüz bi yerde mutlaka her koyun kendi bacagından asılır kimsede bişi diyemez sana.

Yorum yazdığın beni önemsediğin için çok çok teşekkür ederim ilk önce..
Doğru kişi mi ? :s
Aslında gerçekten doqru kişi olduğuna inanıyorum, benim karşıma ondan daha iyi biri çıkacağını hiç sanmıyorum bennn..
Değer görüyorum , önemseniyorum bunu hissediyorum onda.. Ve inandığım bişey ailen birine veya bişeye doğru gözüyle bakıyosa onu olumlu görüyosa gerçekten iyi diye düşünüyorum... Benim babamın aa erdal mı gerçekten efendi bir çocuk die bahsettiğini düşününce onun yanlış kişi olacağını düşünmüyorum nedense :S
Onu bu şekilde yargıladığım içinde şuanda dahada bir üzüldüm aslında,, aslında gerçekten ben ilişkimize haksızlık yapıyorum gibi hissediyorum.. Onu doya doya yaşamak varken hemen oldu bitirdiye getirmek gibi geliyo bu yaptıklarımm :43:

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/423254-sorun-bulamadimm.html

bence yaşında küçük bu çocuğu unut gitsin ayrıca çok safsın bukadar şeffaf olma olan sana olur herzaman üzülen sen olursun....
ayrıca böyle sürekli sen yapıcı olmaya çalışırsan (evlilik hariç) hiçbir ilişkinde mutluluğu yaşayamazsın

Canım yorum yaptığın için çok teşekkür ederim..

Ama bu konumla bu anlatıığım olayın uzaktan yakından alaksı yok,,
O olay yaklaşık 7-8 ayın olayı..
Bu ilişkim çok yenii,, ondan kurtuldum zaten zor olsada..

Yorum yazdığın beni önemsediğin için çok çok teşekkür ederim ilk önce..
Doğru kişi mi ? :s
Aslında gerçekten doqru kişi olduğuna inanıyorum, benim karşıma ondan daha iyi biri çıkacağını hiç sanmıyorum bennn..
Değer görüyorum , önemseniyorum bunu hissediyorum onda.. Ve inandığım bişey ailen birine veya bişeye doğru gözüyle bakıyosa onu olumlu görüyosa gerçekten iyi diye düşünüyorum... Benim babamın aa erdal mı gerçekten efendi bir çocuk die bahsettiğini düşününce onun yanlış kişi olacağını düşünmüyorum nedense :S
Onu bu şekilde yargıladığım içinde şuanda dahada bir üzüldüm aslında,, aslında gerçekten ben ilişkimize haksızlık yapıyorum gibi hissediyorum.. Onu doya doya yaşamak varken hemen oldu bitirdiye getirmek gibi geliyo bu yaptıklarımm :43:

O doğru kişiyi biz anlayamayız ki cnm senin ilişkin kalbin ne derse zaman ne gösterirse o olur çok çok yeni bi ilişki için doğru kişi diyemeyiz. Zamana bırak ve ayrılmak için birlikte olma.

O doğru kişiyi biz anlayamayız ki cnm senin ilişkin kalbin ne derse zaman ne gösterirse o olur çok çok yeni bi ilişki için doğru kişi diyemeyiz. Zamana bırak ve ayrılmak için birlikte olma.

Tmm canım çok saol...

Dewam edersem ki durum bunu gösteriyor, ayrılmak için asla birlikte olmam bu benim karakterimde yok zaten.
Bana yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi ben kendim yapmam kimseye..

Benden once yorum yapmis arkadasa katiliyorum. Ailelerin tanismasi demek, sozlenmek gibi biseydir. Ve bu devirde kimse 5 aylik sevgilisiyle hemen sozlenmek istemez. Birbirinizi tanimaniz icin zamana ihtiyaciniz var. Kafalarinizin netlesmesi icin vs. Erkek arkadasin bunun farkinda olacak olgunlukta ama sen degilsin. Cikis yolu olarak bir insanin hayatinda yapabilecegi en onemli seylerden birini yapmasini bekliyorsun. Ama bu bu kadar cabuk olmamali. 18 yasindasin ve suanda boyle dusunuyorsun, okul bittiginde bambaska bi insanda olabilirsin. Acele etme.

Canım seni anlıyorum....Ama erkek arkadaşına da hak vermelisin...Olaylar henüz çok yeni....Ben 7 küsür yıldır çıktığım adamı daha yeni babamla tanıştırdım...Aileler tanışmadı bile düşün....İşin içine ailelerin girmesi çok ciddi bi olay....Böyle bişeyden korkmak normal...Seni seviyordur belki de ama daha erken olduğunu düşünüyordur ki erken zaten....Daha üniversite 1 desin.....Ve onun askerlik duruyor.....Zamana ihtiyacı olabilir.....Doğru kişi mi değil mi bunu sana kimse söyleyemez malesef...Kendin karar vermelisinnn canım....Herşey gönlüne göre olur inşallahh....:49:

Benden once yorum yapmis arkadasa katiliyorum. Ailelerin tanismasi demek, sozlenmek gibi biseydir. Ve bu devirde kimse 5 aylik sevgilisiyle hemen sozlenmek istemez. Birbirinizi tanimaniz icin zamana ihtiyaciniz var. Kafalarinizin netlesmesi icin vs. Erkek arkadasin bunun farkinda olacak olgunlukta ama sen degilsin. Cikis yolu olarak bir insanin hayatinda yapabilecegi en onemli seylerden birini yapmasini bekliyorsun. Ama bu bu kadar cabuk olmamali. 18 yasindasin ve suanda boyle dusunuyorsun, okul bittiginde bambaska bi insanda olabilirsin. Acele etme.

Acele etmek istemiyorum tabikide..
Bende böyle düşündüğüm ilişkimi bu hale getirdiğim için mutlu değilim..
Bende istiyorum okulum bitsin, onun askerliği bitsin, evlenmemiz için gerekli parayı toplayalım birbirimizi bu süreçler içinde daha iyi tanıyalım anlayalım..
İnsan kolayca bu fikre kapılmıyor bir ben biliyorum ne yaşıyorum.. Çözüm bulmak istedim sadece..

Cevapladığınız içinde teşekkür ederim :16:

Canım seni anlıyorum....Ama erkek arkadaşına da hak vermelisin...Olaylar henüz çok yeni....Ben 7 küsür yıldır çıktığım adamı daha yeni babamla tanıştırdım...Aileler tanışmadı bile düşün....İşin içine ailelerin girmesi çok ciddi bi olay....Böyle bişeyden korkmak normal...Seni seviyordur belki de ama daha erken olduğunu düşünüyordur ki erken zaten....Daha üniversite 1 desin.....Ve onun askerlik duruyor.....Zamana ihtiyacı olabilir.....Doğru kişi mi değil mi bunu sana kimse söyleyemez malesef...Kendin karar vermelisinnn canım....Herşey gönlüne göre olur inşallahh....:49:

Cevapladığın için çok teşekkür ederim canım :16:

Bende bunların farkındayım canım...
Herbişeyin böyle olması gerektiğini, güzel olanında böyle olacağını ama insanın başına gelmeyince anlayamıyor işte..
Ben istermiydim ilişkimi böyle olumsuz bir hale sokayım , kendimide onuda böyle üzeyim ama işte en yakın akrabalarım beni bu hale soktular..
Şuanda düşüncesiz, sabırsız, olgun düşünceli olamayan, çok basit düşünen biri gibi yaptılar beni şu 1 haftadırr..

canım sürekli düşünüp durma gerçekten doğru insan mı sorusunu. bunu yaşayıp görmeye yetecek vaktin var çok gençsin çünkü ve inan ki ailelerin tanışması için çok erken o noktada ben hak verdim biraz erkek arkadaşına. biraz zaman verin bence ilişkiye akışına bırakın ve olduğu gibi yaşayın.

Ne ailesi ne evliliği ya,daha çok erken,ilişkinizi güzelce yaşasanıza ailenizi karıştırmadan,zamanı gelince aileler elbet karışır zaten,okuluna odaklan,sevgilinle de görüş..aileni katma bence şu anda,işin içinden çıkamazsın sonunda üzülen siz olursunuz canım,rahat rahat yaşayın birlikteliğinizi,olmazsa olmaz zaten akışına bırakın kasmayın bence ;)

Esmercim askerliktir okuldur dert edilmez, sonuçta sadece bir tanışma olacak evlilik değil.
ama gerçekten ilişkiniz çok yeni.
Bu kadar yeniyken tanışmayı istememesi çok normal.
Hatta olayların ne kadarını biliyor bilmiyorum ama erkek arkadaşın.
Seni de düşünüyor olabilir.
evet şimdi her şey çok iyi, seviyorsunuz ama önünüzde çok uzun bir zaman var ve biz bazen yarın bile ne olacağını bilemeyebiliyoruz.
Allah korusun ayrılmış olsanız şu an laf eden o kişiler çok daha fazlasını söylemez mi ?

canım sürekli düşünüp durma gerçekten doğru insan mı sorusunu. bunu yaşayıp görmeye yetecek vaktin var çok gençsin çünkü ve inan ki ailelerin tanışması için çok erken o noktada ben hak verdim biraz erkek arkadaşına. biraz zaman verin bence ilişkiye akışına bırakın ve olduğu gibi yaşayın.

Cevapladığınız için teşekkür ederimm,,

Akışına bırakıp yaşamayı inanın bende çok istiyorum ama bu durumlardan dolayı hiç görüşemiycez gibi bişey..
sms zor atıyorum, şurda şunları yazarken bile tedirginim...

herkes söylemiş ama bende diyeyim gerçekten şuan tanışmak için çok çok erken..
sizin belli nedenleriniz var ama bence ilerde siz bile iyikide o zaman tanışma olmamış diyebilirsiniz...
çünkü hayatın ne getireceği belli olmaz ikiniz içinde..
bu sorununuza, görüşme meselesine yani, başka türlü çözümler getirmeye çalışın..
bunuda size sahip çıkmaması olarak değerlendirmeyin kesinlikle..
o biraz daha mantıklı yaklaşmış olanlara hepsi bu..
tanışma gerçekten çok ciddi bi olay o yüzden birbirinizi iyice tanımadan, ilişkiniz oturmadan, böyle bir şeye kalkışmayın derim ben..

Ne ailesi ne evliliği ya,daha çok erken,ilişkinizi güzelce yaşasanıza ailenizi karıştırmadan,zamanı gelince aileler elbet karışır zaten,okuluna odaklan,sevgilinle de görüş..aileni katma bence şu anda,işin içinden çıkamazsın sonunda üzülen siz olursunuz canım,rahat rahat yaşayın birlikteliğinizi,olmazsa olmaz zaten akışına bırakın kasmayın bence ;)

Cevapladınız için teşekkür ederimm..

Sewgilimle görüşemiyorumm,,
bizi bu duruma sokanda bu durum zaten en yakın görüşme zamanımız okulların yarıyıl tatili...
Kolay olmadı bu duruma gelmek bunları düşünmek ve söylemek..

Esmercim askerliktir okuldur dert edilmez, sonuçta sadece bir tanışma olacak evlilik değil.
ama gerçekten ilişkiniz çok yeni.
Bu kadar yeniyken tanışmayı istememesi çok normal.
Hatta olayların ne kadarını biliyor bilmiyorum ama erkek arkadaşın.
Seni de düşünüyor olabilir.
evet şimdi her şey çok iyi, seviyorsunuz ama önünüzde çok uzun bir zaman var ve biz bazen yarın bile ne olacağını bilemeyebiliyoruz.
Allah korusun ayrılmış olsanız şu an laf eden o kişiler çok daha fazlasını söylemez mi ?

Cevapladığın için çok çok teşekkür ederim canım...

Erkek arkadaşım bu yaşananaların hepsini ve hatta daha fazlasını biliyor..
İnan ne söylim ne yazım artık bende bilmiyorumm.. Kafam dahada allak bullak oldu...
Şimdi o kadar sözü söyledim nasıl hemen birden döneceğim...
Sen haklısın diyeceğim..
Şimdi oda haklı olarak bana benden soğudun çok uzaklaştın diyor cevap veremiyorum :s

Cevapladığın için çok çok teşekkür ederim canım...

Erkek arkadaşım bu yaşananaların hepsini ve hatta daha fazlasını biliyor..
İnan ne söylim ne yazım artık bende bilmiyorumm.. Kafam dahada allak bullak oldu...
Şimdi o kadar sözü söyledim nasıl hemen birden döneceğim...
Sen haklısın diyeceğim..
Şimdi oda haklı olarak bana benden soğudun çok uzaklaştın diyor cevap veremiyorum :s

Onunla görüşemeyeceğin için üzgün olduğunu ve buna bir çözüm bulamadığınız için canının sıkıldığını söyleyebilirsin.
Yoksa onu anladığını, kendine göre haklı olduğunu ( birden dönüş yapmamış olmak için :)) söyleyip kapatabilirsin konuyu.

herkes söylemiş ama bende diyeyim gerçekten şuan tanışmak için çok çok erken..
sizin belli nedenleriniz var ama bence ilerde siz bile iyikide o zaman tanışma olmamış diyebilirsiniz...
çünkü hayatın ne getireceği belli olmaz ikiniz içinde..
bu sorununuza, görüşme meselesine yani, başka türlü çözümler getirmeye çalışın..
bunuda size sahip çıkmaması olarak değerlendirmeyin kesinlikle..
o biraz daha mantıklı yaklaşmış olanlara hepsi bu..
tanışma gerçekten çok ciddi bi olay o yüzden birbirinizi iyice tanımadan, ilişkiniz oturmadan, böyle bir şeye kalkışmayın derim ben..

Cevapladığınız için teşekkür ederimm..

Bunların bende farkındayımm.. Erken olduğununu bende biliyorum ama yaşanan olaylarla birlikte..
Birden panikledim korktum çok korktum çok acı çektimm.. Sonucuda bu oldu :S
İlişkimize haksızlık yaptım farkındayımm.. Hatalıyım biliyorum :5:

Back