Erkek Arkadaşım İle ilgili Derdim.Sizce Saydığım bu davranışları Bütün Erkekler mi Yapar?

yuh ki ne yuh.. nereden tutsan elinde kaliyor iliski. akliniz varsa bitirir yolunuza bakarsiniz.. duzgun bir insan karsiniza cikarsa anlarsiniz ancak bu iliskideki abukluklari.. anlayamiyorsunuz ki devam ediyorsunuz.. falso falso ustune..

Çok teşekkür ederimm güzel dileklerin için .. Umarım aradığım sevgiyi bularım

aradığında konu açılıyor bir yerlerden ama ben konuşmayı sevdiğim için hep ben paylaşıyorum bir şeyleri. artık bende paylaşmayınca iyice konuşamaz olduk

az önce uzun uzun anlattım iki yıldan beri tartıştığımızı eski heyecanın kalmadığını bu şekil devam etmek istemediğimi belirttim. Bana ne dese beğenirsiniz bende ne zaman söyleceksin diye bekliyorum diyor . Hani sürekli tartışıp ilişkiyi bu hale getiren sözde benmişim gibi. benim sana olan ilgim yok şu an seni istiyor muyum eminde değilim benim isteklerim senin üzerinde etkili değil diyor . sanki suçlu tek benim ama sonra saatlerce dil döküp beni sevdiğini söylüyor

yuh ki ne yuh.. nereden tutsan elinde kaliyor iliski. akliniz varsa bitirir yolunuza bakarsiniz.. duzgun bir insan karsiniza cikarsa anlarsiniz ancak bu iliskideki abukluklari.. anlayamiyorsunuz ki devam ediyorsunuz.. falso falso ustune..
inanın ben çok yoruldum . Son 1 senedir takmıyorum kpss çalıştığım için ama genel olarak çok yorgunum . Az önce istemediğimi belirttim. uzunca bir şeyler yazmış ondan sonra daha da yazmadı zaten

Hiç açıklama bile yapmadan kendi içinde bitir arkadaşım. Çünkü bunların hepsi geçiyor gidiyor sonra ben neden kendime bunu yaşattım,neden bu kadar alçalttım ki üzüntüsü kalıyor insanda. Bu pişmanlığı en kısa sürede atlatman için bitir gitsin.

hatalarımızda oldu en çok ona üzülüyorum içimde onun pişmanlığı hep kalacak.

bu kişinin sizin gerçektn erkek arkadasınız oldugundan emın mısınız, bence bu iliski yurutme degil de oylesine idare etmek gibi. evli falan mı, yani gercekten bır ılıskınız var mı anlamadm hani sanki sen bir ay yazmasan yazmayacakmıs gibi

Hayatınızdan şunu çıkartın da rahatlayın. Gerçekten çok güzel seven adamlar var. Inşallah karşınıza öyle biri çıkar.

inşallah ya en çok onu istiyor insan inşallah sağolun

Kaç kurtul.......benim ilişkilerim böyle olmadı

evli değil ama ya işte çok garip bir ilişki içerisindeydik gerçekten diyelim tartıştık herhangi bir konu yüzünden o gün son mesajı atıyor işte naparsan yap der gibi bende tabi sinirle karşılık veriyorum ve 9 gün yazmadığı oluyor sonra aralıklarla arıyor . İşte annesinden babasından gönül alıyor aklı sıra

Hayatınızdan şunu çıkartın da rahatlayın. Gerçekten çok güzel seven adamlar var. Inşallah karşınıza öyle biri çıkar.
inanın şşu zamana kadar yaşamadım bu ilişki başta öyle gidecek sandım beni anlıyordu anlayışlı sandım ama ne yazıkki 2 senesi kavgalarla gecti . İnşallah karşıma çıkar

İlişki içinde olduğunuz adam sizi 7 veya 14 gün yok sayıyorsa, hiçbirseyini anlatmıyorsa emin olun onun ne önceliğisiniz nede sevdiği kadın. Bana göre 7 veya 14 gün mesaj atmamak duruma göre psikolojik şiddete bile girebilir. Eklemek isterim: beklediği şeyi nah alır

aynen öyle bundan sonra hiç bir şey yapmam onun için çok bile sabredip cevap verdim mesajlarına boş anıma denk geldi . Ne hali varsa görsün

Resmen siz bitirene kadar sizi kullanma derdindeymiş kusura bakmayın. Yani siz hayır diyene kadar gidebildiğince gitsin ilişki düşüncesinde.

Ne yaşamış olursanız olun, en azından bundan sonraki hayatınızı kurtarın bu adamdan. Karşınıza sizi gerçekten seven biri çıkınca geçmişinizle ilgilenmeyecektir zaten. Mutluluklar dilerim.

Bende eşimle uzaktan tanıştım öyle flört ettik
Uzaklık aksine insanları birbirine daha çok bağlamalı o özlem duygusuyla...
Herkesin karakteri bir olmaz kıyas yapmak için demiyorum ama eşim benimle kesinlikle böyle yapmazdı aksine daha çok özen gösterirdi çünkü birbirimizi az görürdük özlem duyardık özel günlerimizi falanda unutmazdı
6 senelik evliyiz şimdi arada ben hatırlatıyorum ama yinede iletişim kopukluğumuz yok şükür
Lütfen evlenmeden önce çok iyi ölç tart
İnşallah kendin için en doğru olan kararı alırsın. Evlilik sadece sevmekle de yürümez ama sevgi olmadan evlilik olmaz
Bi kere sana derdini anlatmaması ve aranızda iletişim olmaması büyük bi problem
Bunlar olursa mutlu olamazsın zaten
Bence açık açık konuş sor , neden benimle bişey paylaşmıyosun de
Bu arada "O şey" ne bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…