- Konu Sahibi yalnizlikcaa
Bana hediye al demek doğru mu sence?
Ne bilim sizde bana tuhaf geldiniz
Ne bilim sizde bana tuhaf geldiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Problem hala devam ediyor mu bilmiyorum ama eğer uzun zamandır böyleyse karakteri böyledir, her insanın karakteri de birbirine uygun olmaz. Mutsuz olmaktansa sizi sizin istediğiniz gibi sevecek biriyle olun yani bireysel, olgun ve güçlü hissedin.aradığında konu açılıyor bir yerlerden ama ben konuşmayı sevdiğim için hep ben paylaşıyorum bir şeyleri. artık bende paylaşmayınca iyice konuşamaz olduk
Buna cok katiliyorum. Ataerkil veya cinsiyetci değilim ama gercekten tecrübeye dayali. Kadin da erkekte olsa emek verdigi iliskilere sahip cikip kıymet biliyor. Biraz kirilgan davranmak gerekiyorbir erkeğe bedel ödetmezseniz bazı şeyler için, hiçbir zaman kıymet bilmez...
orasının burasının resmini galiba Ben oyle anladım15 sayfa boyu beklediği o şeyin ne olduğunu öğrenmek için okudum ve öğrenemedim, şuan canım çok sıkıldı
ben de öyle gibi anladım ama net bir şey söylememiş,konu sahibi de açıklamamış. bence resim değil de doğrudan hazır görüntülü konuşuyorken film çekelim demek istemiş ama öyle demek istememişte olabilirorasının burasının resmini galiba Ben oyle anladım