Erkek Arkadaşım İle ilgili Derdim.Sizce Saydığım bu davranışları Bütün Erkekler mi Yapar?

bu anlarını yani benim hevesimi kırdığı anları çok geç anladım . gerçekten kör müşüm

Sevildiğini hissettiğin zamanlar onun masturbasyon öncesi zamanları değilse gel yüzüme tükür.
şimdi bir düşündümde hakikatten çok doğru sanırım. Ne güzel söz yazar ne başka bir şey ama sanırım alışkanlık ben bunları hiç görememişim .(

onunda bir işi yok. Oda sınavını bekliyor.ancak ders çalışmaz arada ailesine yardım eder bana bir şey anlamadığı için . onu bile bilimiyorum neler yapmış neler ediyor

Yorumları okumadım soran oldumu bilmiyorum ben sorayim sevgiliniz evli olabilir mi?

Dediğiniz gibi kendisi önde gideni. Bırakın en önde yürümeye devam etsin tek başına sizi hak etmiyor. Rica ederim hayırlısı olsun hakkınızda.

Tek başına ayrılık sebebidir bu.ciddi hakaret içeriyor çünkü.

Ya tamam al şunları da sus, anlamına geliyor.

Ama bazı insanlar bunu anlamıyor.

kız bende anlamadım önce ekrana baktımm. belki bir iki güzel söz eder diye . Sonra sinirlenip telefonu kapadım :)

Daha önce görüntülü görüşmede biseyler yaşadınız galiba karşınızdaki terbiyesiz onu bekliyor işte dikkat edin görüntülerinizi kaydetmesin böyle pisliklerden herşey beklenir

neyi bekliyormuş anlamadım ? cinsel bir şeyse seni baya kullanıyor ayrıl kurtul.

Öğrenciyken biz de her şeyi yarı yarıya öderdik iş yok güç yok ailenin gönderdiği parayla geçiniyorduk (okulumuzda devam çok önemliydi, part time çalışma şansımız yoktu). Tabi bazen bende yoksa onun ödediği onda yoksa benim ödediğim zamanlar oldu mutlaka. İki yıldır da görüştüğümüzde her şeyimi o öder ama borç olarak yazarız ben de atanınca ödeyeceğim ona . Baştan sona benim fikrimdi bu, ben erkeklere hiçbir şeyimi ödetmeyi sevmem. En iyi kalpli naif görüneni dahi kavga anında yüzüne vurabiliyor bunu. Her yediğini ben ödedim sana şunu şunu aldım bilmem ne. Erkek arkadaşımın karakterine uygun bir davranış değil ama gerek yok yine de.

Yani çok garip bir konuşma şekli. Biz gündemden, oynadığımız oyunlardan, izlediğimiz dizi ya da filmlerden bahsederiz birbirimize genelde. Ortak bir dizimiz varsa baya uzun sürer konuşmalarımız. Cinsellik de konuşuruz tabi tek bir taraf başlatmaz bu konuşmayı da (eylülden beri iki kere görüştük, uzak mesafedeyiz bu yıl). Uzak olunca özlüyor insan, bir şekilde konuyu oraya getiriyor iki taraf da. Bir de ilgimizi çeken konularda yaptığımız araştırmalarda bulduğumuz sonuçları falan anlatırız birbirimize. Ortak paylaşım düzeyiniz olması gerekenden çok çok düşük duruyor kısacası.

Gelecek ile ilgili konuşuyor musunuz hiç?

Sosyal medya hesabinin olup olmamasi ile aldatmanin alakasini anlamadim. Aldatmak icin sosyal medyaya gerek yok ki...
Ben bu adamin tavirlarini begenmedim. Cok mu aradin diyecegim bana kizacaksin. Bu adamin sana kattigi ne var?

+ 100000

Aranızda aşk yok. Kendi iyiliğin için bitirmelisin. İnşallah karşına gerçekten aşkı hissettiren birisi çıkar

Sosyal medya hesabinin olup olmamasi ile aldatmanin alakasini anlamadim. Aldatmak icin sosyal medyaya gerek yok ki...
Ben bu adamin tavirlarini begenmedim. Cok mu aradin diyecegim bana kizacaksin. Bu adamin sana kattigi ne var?
gerçekten bu soruyu kendime hep sordum bana kattığı ne varki dedim. Onada söylüyorum bunu adam çok donuk ya bir şekilde konuyu kapatabiliyor. Az önce bu ilişkinin böyle yürümediğini söylüyorum bana diyorki saygılı davrandığında konuşalım.gerekli açıklamayı yaptım şu saatten sonra kendi bilir artık. Çok darlandım Bana kattığı hiç bir şey yok cidden

Genelde baba sefkati sevgisi cok gormemis kizlarimiz sevgi kirintisiyla yetinmeye bile razi olur. Seninkinde sevgi kirintisi bile yok. Gercek sevgiyi tattiginda bunun sadece adamin kendini tatmini oldugunu fark edeceksin. Iliski badlarken iki tarafinda istemesi gerekir. Ancak bitirirken karsi tarafin onayina ihtiyac yoktur. Kafanda ve gonlunde bitirmen yeterli. Kafada bitirince insan sesini bile duymak istemeyip heryerden engelliyor. Cok mutlu olmani, gercek sevgiyi tatmani, sevilip sevmeni dilerim.

Tek tek cevaplarınızı okuyamadım yani bunu yazdınız mı bilmiyorum ama saatlerce konuşuyoruz diyorsunuz ama hiçbir şey anlatmıyor ve özel zevklerini, ailesini sizinle paylaşmıyormuş. Bu duruma göre siz mi onu arayıp saatlerce konuşuyorsunuz ?

Saatlerce ne konuşuyorsunuz kendinden hiçbişi anlatmıyorsa?
O seni sadece sex partneri olarak görüyor...Apaçık ve çok net..Bunu düzeltip normal bi ilişkiye çeviremezsin bu saatten sonra da çok zor...
Uzaklaş nasıl anlayamıyorsun adamın niyetini ki

Bir an önce bitirin. Promosyonda koptum ben zaten. Kargoyla geri yollardım evine ve bitirirdim ilişkiyi daha o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…