- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
-
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
bu anlarını yani benim hevesimi kırdığı anları çok geç anladım . gerçekten kör müşümBu yaşadıkların normal mi diye sormuşsun, normal değil. Bariz değer görmüyorsun, savuşturuluyorsun . Üstüne üstlük seni bir de aşağı çekmeye çalışıyor, stres anlarında destek olmayarak,heves kırarak.
Sevilmiyorsun anla.
şimdi bir düşündümde hakikatten çok doğru sanırım. Ne güzel söz yazar ne başka bir şey ama sanırım alışkanlık ben bunları hiç görememişim .(Sevildiğini hissettiğin zamanlar onun masturbasyon öncesi zamanları değilse gel yüzüme tükür.
onunda bir işi yok. Oda sınavını bekliyor.ancak ders çalışmaz arada ailesine yardım eder bana bir şey anlamadığı için . onu bile bilimiyorum neler yapmış neler ediyorMaalesef saydığınız özellikleri bütün erkekler yapmıyor.Seven insan ilgilenir paylaşımda bulunur.Sizin tek paylaşımınız cinsellik anladığım kadarıyla.Buda sizi kullandığını gösteriyor.Üslubu çok itici onsuz yaşayamam demiyorsanız bitirin bence.Daha saygılı biri mutlaka çıkar karşınıza.Bu arada kpss ye hazırlanıyorum yazmışsınız sevgili kişisi ne iş le meşgul.
Yorumları okumadım soran oldumu bilmiyorum ben sorayim sevgiliniz evli olabilir mi?1)İlk tanıştığımızda hediyeler sevgi dolu sözcukler ve birlikte bir şeyler yaşama ...
2)Aradan 1 sene geçtikten sonra tartışmalar ve 1 ay bazen 15 gün bazen 7 gün birbirine mesaj yazmama
3)Tekrar barıştıktan sonra aralarda tartışsakda sevdiğini biliyorum örneğin saatlerce telefonda benimle konuşuyordu. Arkadaşlar şunu anlayamıyorum. Örneğin Ben sınav çalışıyorum kpss ye ancak benim hevesimi kırıyor bunu ona belirtincede sen yaparsın diyor. Bana hediye almıyorsun diye bir ara yakınmıştım hediye diye ona gelen promosyon hediyeri bana yönledirmiş. Daha sonra yakınınca hediye yollamıştı.Sürekli Değer vermek hediye ile olmaz dedi. Bu süreçte görüştük ama evde yani 7 kez görüştüysek 5 inde evde görüşmüşüzdür. Doğum günümü bile doğum günüm bittiği gecesi kutladı. hatalarını paylaşıyorum ki acaba gerçekten düşünmeye başladım benimle sadece başka nedenler için mi birlikte diye. Örneğin ortak paylaştığımız hiç bir şeyimiz olmuyor ne okuduğu kitabı ne izlediği diziyi paylaşıyor ne bana soruyor ne ailesini anlatıyor. Ne bir derdini paylaşıyor. Çok nadir anlatıyor. Saatlerce konuşuyoruz bazen oda. Örneğin ramazan ayından ortasına kadar yine bir tartışma sonucu konuşmadık.. Az önce görüntülü konuştuk bana diyor ki hadi bekliyorum dedim neyi bekliyorsun o şeyi işte bekliyorum diyor. Ya İnanın aklımda kalan sorular cidden 3 sene olmuş sevmiyor mu bu beni. Bu ne biçim uslup dedim kendimi burada buldum. Uzaktan ilişkiler böyle mi yürür. Saygısında bir sorun yok ama davranışları genel olarak bu şekilde . İnanın nasıl davranacağım
yok aynı okuldan mezun olduk yani 2 sene oldu ama inşallah memleketinde evlenmemiştir . :)Yorumları okumadım soran oldumu bilmiyorum ben sorayim sevgiliniz evli olabilir mi?
Okudugumdan onu hissettim aileyi derdini anlatmama sadece cinsel olarak düşünüyor sizi ,yol yakınken vazgeçin size değer vermiyoryok aynı okuldan mezun olduk yani 2 sene oldu ama inşallah memleketinde evlenmemiştir . :)
gerçekten okudukça kendime geliyorum. bana hep derdiki ben değer veriyorum sen görmüyorsun. Hep güzel sözler söyler saatlerce anlatırdı kendini bana saygısız derdi kendi önde gideni. teşekkür ederim yorumunuz için
Tek başına ayrılık sebebidir bu.ciddi hakaret içeriyor çünkü.Tabii ki tüm erkekler böyle değil.
Bizim kızlar çok insanla flört etmeyi kötü karşılıyorlar. Hayatlarına ne kadar az insan girse ,o kadar iyi diye düşünüyorlar,genelde de ilk öptükleri adamı 'onca senemi verdim ,ayrilamayiz' diye alıyorlar nikahlarına.
Sonra?
Zaten bütün erkekler böyle
Yoo hiç de değil. Nasıl kadınlar tek tip değilse erkekler de değil. Böyle olmayan cok erkek var.
Hatta duydum duydum da eve gelen promosyonu sevgiliye vereni duymamıştım. Eminim ki bu kadarı da nadir bulunur
kız bende anlamadım önce ekrana baktımm. belki bir iki güzel söz eder diye . Sonra sinirlenip telefonu kapadım :)
neyi bekliyormuş anlamadım ? cinsel bir şeyse seni baya kullanıyor ayrıl kurtul.1)İlk tanıştığımızda hediyeler sevgi dolu sözcukler ve birlikte bir şeyler yaşama ...
2)Aradan 1 sene geçtikten sonra tartışmalar ve 1 ay bazen 15 gün bazen 7 gün birbirine mesaj yazmama
3)Tekrar barıştıktan sonra aralarda tartışsakda sevdiğini biliyorum örneğin saatlerce telefonda benimle konuşuyordu. Arkadaşlar şunu anlayamıyorum. Örneğin Ben sınav çalışıyorum kpss ye ancak benim hevesimi kırıyor bunu ona belirtincede sen yaparsın diyor. Bana hediye almıyorsun diye bir ara yakınmıştım hediye diye ona gelen promosyon hediyeri bana yönledirmiş. Daha sonra yakınınca hediye yollamıştı.Sürekli Değer vermek hediye ile olmaz dedi. Bu süreçte görüştük ama evde yani 7 kez görüştüysek 5 inde evde görüşmüşüzdür. Doğum günümü bile doğum günüm bittiği gecesi kutladı. hatalarını paylaşıyorum ki acaba gerçekten düşünmeye başladım benimle sadece başka nedenler için mi birlikte diye. Örneğin ortak paylaştığımız hiç bir şeyimiz olmuyor ne okuduğu kitabı ne izlediği diziyi paylaşıyor ne bana soruyor ne ailesini anlatıyor. Ne bir derdini paylaşıyor. Çok nadir anlatıyor. Saatlerce konuşuyoruz bazen oda. Örneğin ramazan ayından ortasına kadar yine bir tartışma sonucu konuşmadık.. Az önce görüntülü konuştuk bana diyor ki hadi bekliyorum dedim neyi bekliyorsun o şeyi işte bekliyorum diyor. Ya İnanın aklımda kalan sorular cidden 3 sene olmuş sevmiyor mu bu beni. Bu ne biçim uslup dedim kendimi burada buldum. Uzaktan ilişkiler böyle mi yürür. Saygısında bir sorun yok ama davranışları genel olarak bu şekilde . İnanın nasıl davranacağım
Resmen her kelimenize aşık oldum. Resmen cimri diyerek öyle doğru bir tespit etmişsinizki okul zamanı her zaman hesabı yarı yarıya ödedik bir çayı bile. Başta ben böyle alıştırdığımı düşündüm 2 sene sonra bunu dile getirdim sonra benim 1 kere hesabımı ödedi. İnanın sadece 1 kere. Gözüm onun parasında değil elbet ama insan azıcıkda olsa istiyor ki beni düşünsün. Örneğin bir günümüzü özetliyorum konuşmamızı : nasılsın günaydın iyiyim sen havada çok sıcak evet sıcak varsa cinsellik, hani şu sorular yok bugün naptın ders çalışabildinmi bır sorunun var mı gibi şeyler yok. Her gün bu şekilde konuşuyoruz dile getirdim ama yani evdeyim ne anlatayım ki diyor bana. Geçen video atmış virüse yakalandım diyor. oysaki yalan sonra bunun yalan olduğunu bile söylemiyor İnanın artık güzel biri istiyorum ya ... biz çok tartışı konuşmadık zaten hatırladıkça daha da geriliyorum
Sosyal medya hesabinin olup olmamasi ile aldatmanin alakasini anlamadim. Aldatmak icin sosyal medyaya gerek yok ki...bana kızmayın bir şey paylaşmak istiyorum . ben bu adamın hiç hatasını yakalamadım. sadece 1 kez fake hesap açtığını buldum. Onun harıcınden sosyal medya ile işi olmayan kendi halinde biriymiş gibi davranıyor bana. bazen diyorum ki acaba bu dürtüleri sadece bana karşi mı yoksa hatalarıda varda ben mi anlamıyorum diyorum kendime. Ama dediklerinizde çok haklısınız. Bana kendisi sürekli diyor. Sen sevmek ne bilmiyorsun diye.. Oysaki kendisinin haberi yok
+ 100000Sevgili değil sadece seks partnerisiniz.
7 buluşmadan 5'i evde ve malum sebeplerle gerçekleşiyormuş..Kendine dair hiçbir şey konuşmuyor,anlatmıyormuş.Bir araya geldiğinizde yaptığınız tek şey belli .Hediye isteme olayı bana ters ama onda bile promosyon göndermiş yaf,orda da mı uyanmadınız??
İlişkinizin başında olaya nasıl bakıodu bilmem ama şu an nasıl baktığı belli.. Terk edin.Ama rest çekmek için değil gerçekten terk edin..Size samimi duygularla (ki hiç sanmam) geri dönse bile bu tıynetteki adamla ilişki yaşanmaz. Kendinize gelin ve size saygı gösterecek biriyle birlikte olun.
gerçekten bu soruyu kendime hep sordum bana kattığı ne varki dedim. Onada söylüyorum bunu adam çok donuk ya bir şekilde konuyu kapatabiliyor. Az önce bu ilişkinin böyle yürümediğini söylüyorum bana diyorki saygılı davrandığında konuşalım.gerekli açıklamayı yaptım şu saatten sonra kendi bilir artık. Çok darlandımSosyal medya hesabinin olup olmamasi ile aldatmanin alakasini anlamadim. Aldatmak icin sosyal medyaya gerek yok ki...
Ben bu adamin tavirlarini begenmedim. Cok mu aradin diyecegim bana kizacaksin. Bu adamin sana kattigi ne var?
inşallah artık önemsenmek sevilmek merak edilmek istiyorumAranızda aşk yok. Kendi iyiliğin için bitirmelisin. İnşallah karşına gerçekten aşkı hissettiren birisi çıkar
Genelde baba sefkati sevgisi cok gormemis kizlarimiz sevgi kirintisiyla yetinmeye bile razi olur. Seninkinde sevgi kirintisi bile yok. Gercek sevgiyi tattiginda bunun sadece adamin kendini tatmini oldugunu fark edeceksin. Iliski badlarken iki tarafinda istemesi gerekir. Ancak bitirirken karsi tarafin onayina ihtiyac yoktur. Kafanda ve gonlunde bitirmen yeterli. Kafada bitirince insan sesini bile duymak istemeyip heryerden engelliyor. Cok mutlu olmani, gercek sevgiyi tatmani, sevilip sevmeni dilerim.gerçekten bu soruyu kendime hep sordum bana kattığı ne varki dedim. Onada söylüyorum bunu adam çok donuk ya bir şekilde konuyu kapatabiliyor. Az önce bu ilişkinin böyle yürümediğini söylüyorum bana diyorki saygılı davrandığında konuşalım.gerekli açıklamayı yaptım şu saatten sonra kendi bilir artık. Çok darlandımBana kattığı hiç bir şey yok cidden
1)İlk tanıştığımızda hediyeler sevgi dolu sözcukler ve birlikte bir şeyler yaşama ...